• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkmayan göğüsler...

evet bir gün daha gitmiş,senin takvim yapraklarından... heyecanını içimde en derinimde hissettiğimden emin olabilirsin... Güzellik uykusuna yatıp ,uyuyup uyandığında,eski yaprağı ameliyathanede bırakmış,artık gözlerinin içinin güldüğü başka bir yaprak olacak... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak,artık sen eski sen değil,özgüveni tavan yapmış,kendini yeniden keşfe başlayan bir sen olacaksın.. Naci beyin bana dediği şu cümleyi asla unutmuyorum " senin hayatın değişmeyecek,sen yine eski sen olacaksın bu ameliyat sonrasında """ ama ben öylesine değiştim ki eski kalemden eser yok ,iyi ki de yok... şimdi yüzünde gülümseme hiç eksik olmayan bir kalem var... ve bu gülümsemenin kalıcılaşmasında naci beyin katkısı sonsuz.. Tek dileğim ruhunun mutluluktan sarhoş olduğu günlerin en kısa zamanda gelmesi... Aynalara küsmeyi bıraktığın günlere az kaldı.. her aşamanda heyecanına ortak olacağımdan emin olabilirsin... hadi yaprakcım az kaldı bir gün daha gittii...

heyecanımı derinden paylaşıyorsun biliyorum canım. göğüslerimin yokluğuyla acı çektim yıllarca. bir taraftan da seni kazandım. sanal dünyadan gerçek dünyama katıldın. ortak acılarımız ortak nice noktalarda buluşturdu bizi. iyi ki varsın.
ben de mutluluktan sarhoş olacağım günleri iple çekiyorum....

İnşallaaaah gerçi Naci bey olunca şüphem yok çok güzel olacağı malum..Yazdıkların çok samimi gerçekten okurken hissettiriyorsun, ben edebiyatçı olduğum için kişinin üslubuna çok dikkat ediyorum önce :) ve seni tanımadan seviyorum bir insan tanımadan da sevilebiliyormuş demek ki :)

teşekkür ederim canım. sen de benim için özel kişilerden birisin kk da. sen de iyi ki varsın. :54:

ya yapmayın böyle, önce sağlık. sağlığınız yerindeyse hiç bir şeyi dert etmeyin, özellikle de çözümü olan bir şeyi! bugün yoksa yarın olacak işte, değer mi üzüldüğünüze :16:

dişiliğini eksik yaşamış mutsuz, ama mutlu olacak bayanlar diyebilirsin örneğin! :nazar::nazar::nazar:

heyecanımı derinden paylaşıyorsun biliyorum canım. göğüslerimin yokluğuyla acı çektim yıllarca. bir taraftan da seni kazandım. sanal dünyadan gerçek dünyama katıldın. ortak acılarımız ortak nice noktalarda buluşturdu bizi. iyi ki varsın.
ben de mutluluktan sarhoş olacağım günleri iple çekiyorum....

sen de iyi ki varsın canım.. artık ruhun acı çekmeyecek,ruhun o kadar şımaracak ki ilk zamanlar zorlanacaksın.. olsun zamanla adapte olacaksın yeni hayatına... yeni bir yaşama merhaba demene az kaldı.. asla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak emin olabilirsin

şuan 26 yaşında 14 haftalık hamileyim senelerce bende kafama taktım zaman zaman küçükler diye.Ama şimdi hamileyim ve büyük bir gelişme ile büyüyorlar hiç takmayın kafanıza evlenin,hamile kalın onlar da büyüyor.Böylece boşu boşuna silikon yaptırıp yavrularımı emzirirken acaba diye kafamda soru işaretide olmuyacak...

canım hamilelik sırasında ve emzirme döneminde göğüs zaten büyüyor ama sonrasında sönüyor işte.. o yüzden yaptırdık biz de evlenince büyüyor diye garantisini verselerdi yaptırmazdık benim arkadaşım evlendi 2 yıldır evli göğüsleri hala küçücük..hamilelik döneminde göğüs süt bezleri süt ile dolmaya başlıyor ve doğal olarak göğüste büyüyor..sağlıklı görmeyen olmaz zaten bu ameliyatı ben araştırdım bir sakınca görmedim oldum kurtuldum çokta memnunum :)

şuan 26 yaşında 14 haftalık hamileyim senelerce bende kafama taktım zaman zaman küçükler diye.Ama şimdi hamileyim ve büyük bir gelişme ile büyüyorlar hiç takmayın kafanıza evlenin,hamile kalın onlar da büyüyor.Böylece boşu boşuna silikon yaptırıp yavrularımı emzirirken acaba diye kafamda soru işaretide olmuyacak...

ben de c cup istiyorum! düne kadar hangi cup ne kadar ölçüdür onu bile bilmiyordum. hatta doktoruma yazıldığı gibi söylemiştim. (kup :1: ) beni dışardan gören göğüslerim dolu dolu sanır. oysa dümdüzüm. sadece dolgulu sütyen bile yetmiyor. ikişer tane havlu yerleştiriyorum bir de. :17: bunu buradan yazmak bile yaralıyor içimi. ama biliyorum ki böylesine kötü hisseden bir sürü kişi var. onlara destek olmak adına yazıyorum....
bir gün daha bitti. hatta hafta ortası gelince hafta bitmiş gibi oluyor. bir taraftan da çok yoğunum, kafam da çok meşgul. bu da iyi geliyor... :8:

ahh ahh böyle kötü hissedenlerden biri de benim:( önce saglık diyelim napalım Rabbim dermansız dert vermesin

Teşekkür ederim bitanem beni internetim çok yavaş yaa daha yeni yüklüyor fotoğrafları 15 dk ya ancak gelir :)

foto gelmedi canım. bu arada, 25 martta yüklediğin fotoları henüz gördüm. çok güzel olmuşsun çok. :nazar::nazar: darısı tez zamanda başıma.

canım hamilelik sırasında ve emzirme döneminde göğüs zaten büyüyor ama sonrasında sönüyor işte.. o yüzden yaptırdık biz de evlenince büyüyor diye garantisini verselerdi yaptırmazdık benim arkadaşım evlendi 2 yıldır evli göğüsleri hala küçücük..hamilelik döneminde göğüs süt bezleri süt ile dolmaya başlıyor ve doğal olarak göğüste büyüyor..sağlıklı görmeyen olmaz zaten bu ameliyatı ben araştırdım bir sakınca görmedim oldum kurtuldum çokta memnunum :)

Ama o bazısında öyle oluyor işte.Bizimki genetik demekki benden 6 yaş büyük bir ablam var oda aynı benim gibiydi 2 çocuk annesi şuan biri 9 biri 3 yaşında göğüsleri aynı benim gibiydi şuan çok güzeller.Demekki yapıya göre değişkenlik gösteriyor.Bende çok araştırdım hatta 23 yaşındaydım ozaman tam yaptırıyordum kredi kartı bile istedim geldi sırf taksit yapıcaklar diye,sonra vaz geçtim,sonra eşimle tanıştım falan derken zaten kurtuldum.
Sonuçta estetik durması önemli olan ne güzel sizde krtlmuşsunuz işte.Yılda bir kontrollerinizi yaptırın ama Allah korusun göğüs bu şakaya gelmez...:nazar:

Oyyy yavrummm çooook teşekkür ediyorum ya, var ya bu ameliyatı olmadan önce bir gün memelerime bu kadar güzel yorumlar alacağımı asla düşünmezdim..Nasıl mutlu oluyor insan anlatamam :)

vallahi burcu sanat eseri gibi olmuş,muhteşem muhteşem.. güle güle kullan

Oyyy yavrummm çooook teşekkür ediyorum ya, var ya bu ameliyatı olmadan önce bir gün memelerime bu kadar güzel yorumlar alacağımı asla düşünmezdim..Nasıl mutlu oluyor insan anlatamam :)

imkansız gibi geliyordu değil mi... gerçekten çok ilginç,ben de ameliyat sonrası halini gördüğümde şaşkınlığımı gizleyememiştim,insan inanamıyor,nasıl oluyor da bu kadar doğal oluyor diye... burada doktorlarımızın payı çok yüksek..ellerine emeklerine sağlık...

Hmm dediğiniz gibi kişiden kişiye farklılık gösteren bir durumdur belki bilemiyorum.Siz mutluysanız ne güzel tabi ki...Ben de 21 imde oldum ameliyatımı gençliğimin baharındayken daha fazla mutsuz olmayım dedim en güzel zamanlarımı daha iyi geçirebilmek adında oldum..çok memnunum. haklısınız tabi kontolleri ihmal etmemek şart ;)

Ama o bazısında öyle oluyor işte.Bizimki genetik demekki benden 6 yaş büyük bir ablam var oda aynı benim gibiydi 2 çocuk annesi şuan biri 9 biri 3 yaşında göğüsleri aynı benim gibiydi şuan çok güzeller.Demekki yapıya göre değişkenlik gösteriyor.Bende çok araştırdım hatta 23 yaşındaydım ozaman tam yaptırıyordum kredi kartı bile istedim geldi sırf taksit yapıcaklar diye,sonra vaz geçtim,sonra eşimle tanıştım falan derken zaten kurtuldum.
Sonuçta estetik durması önemli olan ne güzel sizde krtlmuşsunuz işte.Yılda bir kontrollerinizi yaptırın ama Allah korusun göğüs bu şakaya gelmez...:nazar:

Back
X