- Konu Sahibi gozdegozdeg
evet bir gün daha gitmiş,senin takvim yapraklarından... heyecanını içimde en derinimde hissettiğimden emin olabilirsin... Güzellik uykusuna yatıp ,uyuyup uyandığında,eski yaprağı ameliyathanede bırakmış,artık gözlerinin içinin güldüğü başka bir yaprak olacak... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak,artık sen eski sen değil,özgüveni tavan yapmış,kendini yeniden keşfe başlayan bir sen olacaksın.. Naci beyin bana dediği şu cümleyi asla unutmuyorum " senin hayatın değişmeyecek,sen yine eski sen olacaksın bu ameliyat sonrasında """ ama ben öylesine değiştim ki eski kalemden eser yok ,iyi ki de yok... şimdi yüzünde gülümseme hiç eksik olmayan bir kalem var... ve bu gülümsemenin kalıcılaşmasında naci beyin katkısı sonsuz.. Tek dileğim ruhunun mutluluktan sarhoş olduğu günlerin en kısa zamanda gelmesi... Aynalara küsmeyi bıraktığın günlere az kaldı.. her aşamanda heyecanına ortak olacağımdan emin olabilirsin... hadi yaprakcım az kaldı bir gün daha gittii...
heyecanımı derinden paylaşıyorsun biliyorum canım. göğüslerimin yokluğuyla acı çektim yıllarca. bir taraftan da seni kazandım. sanal dünyadan gerçek dünyama katıldın. ortak acılarımız ortak nice noktalarda buluşturdu bizi. iyi ki varsın.
ben de mutluluktan sarhoş olacağım günleri iple çekiyorum....