• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çıkmayan göğüsler...

Gozdecim sende tipki bizim gibi ameliyat sonrasi sendromu yasiosun ben buna oyle isim koydum ;) Cogumuz yasadik bunu.Canim birkere yumasayna kadar asla boyut hakkinda stres yapma birseyi...Yumusuyunca daha bi dolgun ve tam meme gibi oluyorlar.En kotu donemi o sert odemden cikma hali.Bi tuhaf ve kuculuo gibi gorunuyor ama oyle diiil,hani sert ve hareketsiz oldugu icin sana oyle geliyor.1,5 aydan once asla canini sikma ,benim gibi gunde 30 defa ayna karsisina gecip kuculmeyin nolurr diye yalvarma protezlere :) bosuna yapmisim meger hersey yumusayinca ciiyormus ortaya ;)

ben aylardır bekliyorum bir kaç ay daha var ameliyatıma.. şimdi de ameliyat sonrası yumuşama dönemini bekleme stresi sardı. erken mi heyecan yapıyorum ne. yoksa içim içime sığmıyor mu :30: yumuşamasını beklemekle geçecek bu yaz. yani keyif zamanı sonraki yaz olacak.. amaaaaan, olsun da, beklemesi de güzel çünkü. :52:
aynalara yapışacağıma da eminim. bir gün daha bitti. ooooohhh ooooooohhhh.... :32:

ben aylardır bekliyorum bir kaç ay daha var ameliyatıma.. şimdi de ameliyat sonrası yumuşama dönemini bekleme stresi sardı. erken mi heyecan yapıyorum ne. yoksa içim içime sığmıyor mu :30: yumuşamasını beklemekle geçecek bu yaz. yani keyif zamanı sonraki yaz olacak.. amaaaaan, olsun da, beklemesi de güzel çünkü. :52:
aynalara yapışacağıma da eminim. bir gün daha bitti. ooooohhh ooooooohhhh.... :32:

Aay canım benim bu ne heyecan böyleee :D geç olsun güç olmasın seneye salınırsın plajlarda :52:

hırsından ötürü tebrik ederim seni. ben de aynı soruna sahibim. dışardan hoş biri gibi görünsemde destekli sütyenler sayesin de. hiç kendimibeğendiğim bir dönemim olmadı hayatımda ve benimde göğüslerim büyüme aşamasında kaldılar büyümüyorlar. 13 yaşımdan beri aynı 18 yaşındayım. ama sen hırslısın ve elinden geleni yapabiliyorsun. bana da örnek oldun teşekkürler. üç ayda 22 kilo harika bence. tebrik edrim:2::43:

hırsından ötürü tebrik ederim seni. ben de aynı soruna sahibim. dışardan hoş biri gibi görünsemde destekli sütyenler sayesin de. hiç kendimibeğendiğim bir dönemim olmadı hayatımda ve benimde göğüslerim büyüme aşamasında kaldılar büyümüyorlar. 13 yaşımdan beri aynı 18 yaşındayım. ama sen hırslısın ve elinden geleni yapabiliyorsun. bana da örnek oldun teşekkürler. üç ayda 22 kilo harika bence. tebrik edrim:2::43:

Sıkma canını lütfen bak bununda çözümü var. Ameliyat olursun seninde çok güzel memişlerin olur.. Sevgiler..

aynı derdi paylasıyoruzz......ben 17 yasındayım annemi zar zor ikna ettim devlet hastanesinde randevu aldım gidicez doktor ne diyecek bakalım yasım uygunsa ben hemen ameliyat olmak istiyorum herkes ergenlik dönemin bitsin diyordaa bende göğüs falan yok ergenlk döneminde göğüslerim büyümediği icin arkadslarımda olan büyüme acılarını bile hissettmedim adaletmii buuu :))))

aynı derdi paylasıyoruzz......ben 17 yasındayım annemi zar zor ikna ettim devlet hastanesinde randevu aldım gidicez doktor ne diyecek bakalım yasım uygunsa ben hemen ameliyat olmak istiyorum herkes ergenlik dönemin bitsin diyordaa bende göğüs falan yok ergenlk döneminde göğüslerim büyümediği icin arkadslarımda olan büyüme acılarını bile hissettmedim adaletmii buuu :))))

Bence doktor da uygun görürse hemen ameliyat ol derim tatlım ben 21 yaşındayım ve daha önce ameliyat olmak isterdim.. Evet herkesin ağrırdı o zamanlar çocuktum benim ağrımıyor diye sevinirdim :) bunun çaresi var sakın üzülme kendini yıprattığınla kalırsın

Canım bak maddi durumu ayarla ve bence hiç beklemeden ameliyat ol ben inan çok mutluyum en azından pamuklardan kurtulduum :) bak benim ilk 2 gün biraz sıkıntım oldu bu gün 6.günüm ve sıfır ağrıı :D yani ağrısından da hiç korkma kii benim kas altıydı en ağrılısı.. Sakın üzülme diğer rahatsızlıkların yanında bu çok basit kalıyor . Düşünsene ya görünen bi yerinde bu derece bi kusur olsaydı ? Ameliyat olacaksn ve bunu sadece sen bileceksin ne güzel işte :)

gozde canım senin göğüsler şuan nasıl bitişikler mi? ben bir doktorla maillesiyordum defne erkara bana mailden anlattığım kadarıyla 220-260 cc lik kas altı uygun olabileceğini söyledi bunun boyutu ne kadardır ki ben yuvarlak protez düsünüyordum birde tam dik dursun diye

gozde canım senin göğüsler şuan nasıl bitişikler mi? ben bir doktorla maillesiyordum defne erkara bana mailden anlattığım kadarıyla 220-260 cc lik kas altı uygun olabileceğini söyledi bunun boyutu ne kadardır ki ben yuvarlak protez düsünüyordum birde tam dik dursun diye

Bitişik değiller ama doktor benimşu anki aralığın iyi olduğunu söyledi... Meme dokuna vücut tipine göre büyüklük değişir bence bi kaç doktorla daha görüş söylediğin ccler bana biraz küçük geldi.

burda yazılanlara göre banada kücük geldi ben 85i dolduracak sekilde istiyorum :D

Canım bak sütyen bedeni konusunda da Arzumcuğumun açtığı konuyu oku. Ben doktora c cup istiyorum dedim sende öyle dersen koyabileceği kadar büyük koyar bence :)

ben de c cup istiyorum! düne kadar hangi cup ne kadar ölçüdür onu bile bilmiyordum. hatta doktoruma yazıldığı gibi söylemiştim. (kup :1: ) beni dışardan gören göğüslerim dolu dolu sanır. oysa dümdüzüm. sadece dolgulu sütyen bile yetmiyor. ikişer tane havlu yerleştiriyorum bir de. :17: bunu buradan yazmak bile yaralıyor içimi. ama biliyorum ki böylesine kötü hisseden bir sürü kişi var. onlara destek olmak adına yazıyorum....
bir gün daha bitti. hatta hafta ortası gelince hafta bitmiş gibi oluyor. bir taraftan da çok yoğunum, kafam da çok meşgul. bu da iyi geliyor... :8:

canım yaaa, havluyu nasıl sokuşturuyorsun vallahi merak ettim :47:

ben de c cup istiyorum! düne kadar hangi cup ne kadar ölçüdür onu bile bilmiyordum. hatta doktoruma yazıldığı gibi söylemiştim. (kup :1: ) beni dışardan gören göğüslerim dolu dolu sanır. oysa dümdüzüm. sadece dolgulu sütyen bile yetmiyor. ikişer tane havlu yerleştiriyorum bir de. :17: bunu buradan yazmak bile yaralıyor içimi. ama biliyorum ki böylesine kötü hisseden bir sürü kişi var. onlara destek olmak adına yazıyorum....
bir gün daha bitti. hatta hafta ortası gelince hafta bitmiş gibi oluyor. bir taraftan da çok yoğunum, kafam da çok meşgul. bu da iyi geliyor... :8:

canım yaaa, havluyu nasıl sokuşturuyorsun vallahi merak ettim :47:

çok küçük mutfak havluları var. elbezi olarak kullanılan hani. yeni keşfettim. daha hafif eski materyallerime göre. :1::17: artık ameliyattan sonra onları değerlendirecek bir yer bulurum. elbezi yapmam tabi :26:

Canım var ya yemin ederim ameliyat sonucunu en çok merak ettiğim kişi sensin bu forumda. ve inan öyle çok istiyorum ki istediğin gibi göğüslere kavuşmanı az kaldı canım benim gör bak harikaaa göğüslerin olacak..

çok küçük mutfak havluları var. elbezi olarak kullanılan hani. yeni keşfettim. daha hafif eski materyallerime göre. :1::17: artık ameliyattan sonra onları değerlendirecek bir yer bulurum. elbezi yapmam tabi :26:

Canım var ya yemin ederim ameliyat sonucunu en çok merak ettiğim kişi sensin bu forumda. ve inan öyle çok istiyorum ki istediğin gibi göğüslere kavuşmanı az kaldı canım benim gör bak harikaaa göğüslerin olacak..

canımsınnn ya :54: inş öyle olacak. :52::52::52: teşekkür ederim yazdıkların öyle moral veriyor ki!

evet bir gün daha gitmiş,senin takvim yapraklarından... heyecanını içimde en derinimde hissettiğimden emin olabilirsin... Güzellik uykusuna yatıp ,uyuyup uyandığında,eski yaprağı ameliyathanede bırakmış,artık gözlerinin içinin güldüğü başka bir yaprak olacak... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak,artık sen eski sen değil,özgüveni tavan yapmış,kendini yeniden keşfe başlayan bir sen olacaksın.. Naci beyin bana dediği şu cümleyi asla unutmuyorum " senin hayatın değişmeyecek,sen yine eski sen olacaksın bu ameliyat sonrasında """ ama ben öylesine değiştim ki eski kalemden eser yok ,iyi ki de yok... şimdi yüzünde gülümseme hiç eksik olmayan bir kalem var... ve bu gülümsemenin kalıcılaşmasında naci beyin katkısı sonsuz.. Tek dileğim ruhunun mutluluktan sarhoş olduğu günlerin en kısa zamanda gelmesi... Aynalara küsmeyi bıraktığın günlere az kaldı.. her aşamanda heyecanına ortak olacağımdan emin olabilirsin... hadi yaprakcım az kaldı bir gün daha gittii...

İnşallaaaah gerçi Naci bey olunca şüphem yok çok güzel olacağı malum..Yazdıkların çok samimi gerçekten okurken hissettiriyorsun, ben edebiyatçı olduğum için kişinin üslubuna çok dikkat ediyorum önce :) ve seni tanımadan seviyorum bir insan tanımadan da sevilebiliyormuş demek ki :)

canımsınnn ya :54: inş öyle olacak. :52::52::52: teşekkür ederim yazdıkların öyle moral veriyor ki!

Back