Hiç bu kadar kırılmamıştım

Calci öyle bile olsa adam inceleyemez.
Kadının kocası var yahu yanlarında.

Beraber kritik yapmış da olabilirler. "Benim hanımın poposu seninkinden güzel baksana kıvrımlara" vs diye. Arkadaşı da %5lik kısıma giriyor olabilir yani :KK70:

Bir de konu tuhaf.
Mutfakta bulaşık yıkıyorken sizin eşiniz neden mutfakta oturuyor ?
Eşler salonda oturur yemekten sonra :)
Adam içeride oturup onun eşi mutfakta ise valla çok saçma bir senaryo :)
Ben kapının oradan izliyor sandim oturuyorsa daha vahim ajhahahhaha

images.jpeg
yine nuri abiyle anlatmak lazım bazılarına konuyu.

Şu konularda iki kadın tipi beni benden alıyor; birincisi hangi erkek yapmıyor ki diye olayı normalleştirenler, ikinci olarark kadın erkek ilişkilerini hayvan belgeseli kafası ile yorumlayanlar. Neyniş efendim kadınlar en iyi spermi bulmak için seçici davranıyormuş da ; erkekler çoğalmak için spermlerini dağıtmak istiyormuş, o yüzden seçici değilmiş. Bu kafalar nasıl tehlikeli, erkek taciz ve tecavüzünü normalleştiren kafalar farkında değilmisiniz? Allah insana akıl vermiş, irade, vicdan vermiş. Bizi hayvanlardan ayıran en büyük özelliğimizde bu zaten. Kaldı ki kendi tercihleri ile evlenmeyen , erkeklerle çocuk yapmak amacı olmadan günü birlik ilişki yaşayan onlarca kadın olduğu gibi, kendi tercihi ve inançları nedeni ile evlenmeden cinsellik yaşamayan onlarca erkek var.
Karısının samimi arkadaşı, üstelik kendi arkadaşının karısına ulu orta gözleri ile taciz eden adamı normalleştirmek , aman her erkek yapıyor diye basitleştirmek nasıl bir kafa yapısı. Hayatlarındaki karaktersiz erkeklerle beraber olma motivasyonlarıda hazır; her erkek yaparmış. Her erkek yapmıyor arkadaşım. Dünyada gayet medeni, kadın değeri bilen, arkadaş dediği kadını arkasından gözleri ile taciz etmeyen milyonlarca adam var, sen sadece öyle karaktersiz adamı hayatında tutmak, acizliğini gizlemek için kendini kandırıyorsun. Üstelik birde aklınca iltifat edecek kadar yüzsüzmüş karaktersiz, neymiş senin popan daha güzelmiş. Konu sahibi dua edinde eşinizin karşısına sizden daha güzel popolu biri çıkmasın ne diyelim.
Biz kadınlar şöyle sapıkları normalleştirsek o tecavüzlerin, tacizlerin sonu gelmez. Konu sahibi kusura bakmayın ama o adamla nasıl ömür geçireceksiniz, mesela eve kız kardeşiniz ya da kuzeniniz yatılı misafirliğe geldi ne yapacaksınız. Arkadaşınıza sizin yanınızda sapıkça orasına burasına bakan adam, onlara bakmayacak mı? Siz yapın bakalım aynısını eşinizin bir arkadaşı ile beraberken adamın cinsel organına gözünüzü sabitleyip, eşiniz sizi uyarınca aman hayatım kıyaslamak için yaptım , seninki daha güzel derseniz neler oluyor?

Son düzenleme:
Üzgünüm ama kocanız bildiğin sapık. Ne demek popo kıyaslaması ya. Bugün arkadaşınızın poposuna bakan yarın sizin tüm sülaledeki kadınların her yerini inceler kıyaslar.düşünmesi bile mide bulandırıcı. Üstelik açık ya da kapalı diye ayrım yapmayın hiç bir kadın tacizi hak etmiyor.

eşin aynı zamanda iğrenç pislik ve sapık biri senin de zihniyetin pislik ve eşin aynı zamanda aptalmış normalde erkekler böyle durumda sonuna kadar inkar eder asla kabul etmez ama seninki aptal olduğu gibi s.çmış birde karşılaştırdım diyerek sıvamış :KK70: ay sinirden gülmeden edemedim tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş senin pis zihniyetin ve eşinin sapık halleri gül gibi geçinirsiniz .

X