- 8 Şubat 2009
- 1.462
- 1.926
yazınızı çok beğendim , ilk çağ dönemindede kruyup kollayıcı erkek seçiyoruz , acaba avlanıp bize yiyecek gettiirirmi . şuan bile 180 cm boy kalıplı erkeke bize çekici geliyor. minyon bi erkeke istemeyiz . çünkü güven vermiyor gibib hissedriz.Bunun hakkında bir video izlemiştim sperm sayısı ve kadın doğurganlığından yola çıkılan bu düşünce bana hiç doğru gelmiyor.
İzlediğim videoda da kadın erkek kimse kimle seviştiğine bakmadan çiftleşiyor. Öyle kadın için seçici olmak gibi bir durum çok da söz konusu değil, hayvanlara bakabilirsiniz. Önüne kim gelirse kabul eder. Zaten kabul etme ya da etmeme gibi bir lüks de yoktur en kötü tecavüz edilir. Eski insanlarda da durum aynı bu şekilde herkes herkesleydi. Kadından çocuk doğuyordu ama o çocuğun seks sonucu olduğunu bile bilmiyorlardı.
Bu farkındalık kazanıldıktan sonra zaten kadınlar baskılanıp aile kavramı için bekaret kavramı geliştirildi. Yani aslında genlerimzden gelen en iyisini seçeyim diye bir durum yok. Çünkü çocuk için seks yapmıyor insan oğlu, seks sonucu çocuk oluyor. İnsanlar sevişmekten zevk aldığı birinden korunma denen şey daha yokken sırf çocuğum çirkin, hastalıklı olur diye vazgeçmez. Çatır çatır da sevişirdi.
Şimdi bunlar benim akıl yürütmelerim kimene mantıklı gelir kimine gelmez başka bir bakış açıcı olsun diye yazdım
mesela şimdi sevişirken yakışıllığa bakarız ama evlenirken zekaya parayada önem veriiz. soyumuzu ve rahatımızı düşünürüz.
üremek için sex var , ondan n zevk alıyoruz. zevk almazsak sevişmeyiz ve çocuk olmaz. bunu yapan hormonal düzen