Saç Rengi ve Saç Boyama Hiç böyle birşey gördünüz mü?

gucbendeartik

Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
552
662
Merhabalar arkadaşlar. 24 yaşımdayım ve bu yaşıma kadar saçıma hiç boya değmedi. Saçlarım en koyusundan siyah. Bir kaç yıl önce önlerden minik bir tel saçımın turuncu olduğunu keşfettim. Ama tek bir tel sonra üzerinde durmadım. Bugün tekrar karşıma çıktı o tek tel turuncu saçım. Biraz endişeleniyorum. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı? Doktora gitsem bana güler mi? Ailemde de hiç böyle birşey duymadım. Acaba güneş mi yapıyor? Fikirlerinizi alabilir miyiiiim. Teşekkürler şimdiden

Ne guzel hayatinizdaki tek derdiniz sacinizin arasindaki tek bir turuncu sac teli galiba...Nasil bir cevap almayi bekliyorsunuz ben anlayamadim sahsen.Dehsete mi kapilmaliyiz?

Ne guzel hayatinizdaki tek derdiniz sacinizin arasindaki tek bir turuncu sac teli galiba...Nasil bir cevap almayi bekliyorsunuz ben anlayamadim sahsen.Dehsete mi kapilmaliyiz?
Merhaba hanımefendi. Birazcık girip bakarsanız tek derdimin bu olmadığını ve yaşadıklarımdan dolayı sağlığım hakkında endişe duyduğumu anlarsınız. Ayrıca burası dert konusu açılıcak konu başlığı değil saç ve sağlık konularıyla ilgili bir başlık. Derdi yanlış yerde arıyorsunuz. Bu konuda da bilginiz yoksa bilgili olduğunuz konuları okuyabilirsiniz mesela.

Merhaba hanımefendi. Birazcık girip bakarsanız tek derdimin bu olmadığını ve yaşadıklarımdan dolayı sağlığım hakkında endişe duyduğumu anlarsınız. Ayrıca burası dert konusu açılıcak konu başlığı değil saç ve sağlık konularıyla ilgili bir başlık. Derdi yanlış yerde arıyorsunuz. Bu konuda da bilginiz yoksa bilgili olduğunuz konuları okuyabilirsiniz mesela.
Merhaba.
Amacim yargilamak degildi.Sadece bana basit ve sorun edilmeyecek birsey gibi geldi.Hic boyle birsey gordunuz mu diye bir baslik gorunce lap diye atladim ne yalan soyliyim:KK16:

X