Olabilir çünkü ben de mecburi olarak içinde bulunduğum çevreden hiç haz etmiyorum. Hatta neredeyse nefret ediyorum diyebilirim de.Bir ara bende B12 ilaçları kullanmıştım.Uyku rekorum 18 saat.
Sonradan farkettim ki yaşadığım şehir ve çalışma şartları yüzünden aslında depresyondaymışım. Sizin içinde böyle bir durum olabilir mi?
Geçmiş olsunO uyku durumu bende de var .Sizinki kadar değil belki ama sürekli uyumak istiyorum bende .Yorgun hissediyorum , enerji düşüklüğü var.Ara ara doktora gidiyorum bende .Ferritin,B12 ve D vitamini düşmüş oluyor baya .Şu an yine ilaçlara başladım , daha iyiyim .Ama sanırım benim karakter yapım uyuşuk onu anladım
Yaygın anksiyete bozukluğu nedeniyle tedavi görüyorum geçtiğimiz nisan ayından beri. Onunla alakası var mı acaba? Gerçi öncesine göre kendimi çok çok çok iyi hissediyorum amaDurumunuzun psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Iliskimin kötü gittiği zamanlar ben de çok uyurdum. Şimdi ise geç bile yatsam erkenden, kendiligimden uyanıyorum.
Depresyon, stres gibi bir durumunuz var mı?
Anksiyetenizle alakalı ilaç alıyorsanız onun dönemsel bir yan etkisi olabilir belki.Yaygın anksiyete bozukluğu nedeniyle tedavi görüyorum geçtiğimiz nisan ayından beri. Onunla alakası var mı acaba? Gerçi öncesine göre kendimi çok çok çok iyi hissediyorum ama
Teşekkür ederim, haklısınız, uyudukça uyuyası geliyor gerçekten insanın. Tavsiyelerinizi deneyeceğimAnksiyetenizle alakalı ilaç alıyorsanız onun dönemsel bir yan etkisi olabilir belki.
Ben de hep az uykuyla yetinen insanlardan olmak istemişimdir. Uyandıktan birkaç saat sonra bile yatsam yine uyurum, bünyem uykuyu seviyor.Yatış kalkış saatlerinizi düzenleyebilirsiniz, çünkü dengesiz yaşam da buna çanak tutuyor. Ayrıca kendinizi sürekli meşgul tutmanızı öneririm, uykunuz geldiğinde biraz uyuyayım demek yerine kahve için, hareket edin biraz, sevdiğiniz diziden bir kesit izleyin uykunuz açılsın. Uyku uykuyu getirir derler