Hiç birşeyden zevk almıyorum:(((

Evet sizin konunuzu hatırlıyorum, eşiniz ne kadar süre kalacak cezaevinde. Evet zor bir durum ama sabretmeniz gerekiyor, tabii eşiniz üzüleceksiniz ama karnınızdaki bebeğide unutmayın.

konunuzu hatırladım ama cok sukurki süre cok değil biraz sabredin bu gunlerde gececek bebeğinize tutunun onun iyiliği için lütfen kendinize gelin bir an önce

inanın bunu bende çok istiyorum ama olmuyo delirecek gibiyim nefes alamıyorum
zor bi durum anlıyorum ama şöyle düşün eşinde böyle olsun istemezdi yıllar önceki bi durumdu galiba 3 ay değil yıllarca kalabilirdi cezaevinde sayılı gun cabuk gecer bu da sizin sınavınız hepimizin bi sınavı var hamilesiniz bebeğiniz için kimbilir ne kadar istediniz onu değilmi şimdi neden böyle yapıyosunuz dışarı cıkın yuruyuş yapın bebeğinizi de üzmeyin lütfen

ne kadar kaldı eşinin çıkmasına?

illaki çıkacak içerden. yanınıza dönecek. bebeğini düşünerek iyi olmak zorundasın.

günlük gibi not falan yazsana? eşine gelince verirsin. bebeğinin hareketlerini falan anlat. karşında o varmış gibi konuş. sanada iyi gelir. eşin geldiğinde onuda mutlu eder

eşinize üzülmeniz çok normal ama bu yüzden bebeğinizi yemenizi içmenizi ihmal etmek bebeğe büyük haksızlık siz anne olacaksınız silkelenin kendinize gelin bir an önce.

bu hayatta herşey bizler için.. kimsenin başına yarın ne geleceğinin garantisi yok. evet basmıza gelen olaylarla tökezliyoruz mutsuz oluyoruz hayattan bezip hadi bitsede gitsek moduna gecebiliyoruz ama saglam durmak zorundayız içimizdeki o özgüven o direnç tutuncak bişey olmalı.... kendini köreltmek sırf sana zarar ne olursa olsun herkes bir şekilde hayatına devam ediyor hic bi olay sırf bı kısıyle ilintili olmuyor.

eşinin basına bu geldi sende etkılendın ama senın kendını bıtırmen ne bıseye fayda ne bıseyın çözümü.. sen boyleysen eşin ne yapsın bırbırınızden kuvvet almanız lazımki bu gunler gelıp gectiginde dik kalabilmiş olasın.. 3-4 ay her türlü gelir geçer kendini salma lüksün yok evladın var.. onun ne sucu var dunyadan haberi yok kalk ve dik durmaya çalış..

bu hayata bı kere gelıyoruz hem cok uzun hem cok kısa ve derbeder olmaktansa güçlü durmak sanada ailenede nasl iyi gelecek görüceksin..

Sayılı gün çabuk geçer derler...
Çoçugunuz için sabretmelisiniz...
Bukadar kendinizi bunaltmayın
Arkadaslarınızla görüşün.. Boş vakitlerinizi değerlenidirin...
Hem kafa dagıtırsınız sizede iyi gelir

Konunu hatirliyorum, Ve esin cok uzun sure kalmayacakti sanirim..

Ama yinede tabiki kotu bir durum insan uzulmeden yapamiyor ..
Ama o bebegin bir sucu yok , bunu bebege yansitman hic dogru degil.
Yemek yemen lazim , bebegine iyi bakman lazim o gunahsiz yavrucak sen ne yasarsan senle onu yasiyo ..
Lutfen bebegin icin toparlan ..

Sukur etmelisin ki , hayata cok daha kotu seyler oluyor .
Esin yakinda gelecek ve yaninizda olucak ..
Boyle iyi seyler dusun ..

Annenin ruh hali bebegin karakterine ve fitratina siniyormus yanliz.Karamsar ruhlu,surekli mutsuz,aglayan bi cocugunuz olsun istemezsiniz dimi?

bu sizin sınavınız...herşeyden önce bebeğinizi düşünün..beterin beteri vardır herzaman..bol bol dua edin..hem bebeğiniz kısmetiyle gelir inşallah..mutlu günler yakın..

her gün yapıyorum bunu o birazda olsa kafamı dağıtıyo

inşallah canım inan bana buna o kadar ihtiyacım var ki bazen vicdan azabı çekiyorum bebeğime bakamıyorum diye((inşallah çabucak geçer de kurtulurum bu durumdan

bebekler de depresyona giriyor biliyorsun.
onu dusunerek guclu ol, topla kendini.
esin olmedi, sadece bir sureligine yaninizda yok.
toplan artik, yazik etme yavruna.
yavrunun bu gunleri asla geri gelmiyecek, ve gelicekteki mutlulugu bu gunlerinin huzurlu ve mutlu gecmesine bagli.

Düşmez kalkmaz bir Allah. Kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz bu hayatta. Kazayla bir başkasını yaralayabilir hatta ölümüne sebep olabilirsin. Hiç alakan yokken sana suç isnat edilir uğraşır durursun.. Beterin beteri vardır bunu düşün rahatlamaya çalış. Eşin azılı suçlularla beraber değil. Çok sürmeden yanına gelecek. Bebeğini üzme boşuna.

Canım bol bol sabır dile Allahtan , bebeğinden güç al canım benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…