- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
-
- Konu Sahibi dolores_rose
Ne alakasi var? Kadin hemen uye olup bu konuyu acmamis ki? Kaldi ki acabilirdi de bu yazim sekliyle hic de erkek gibi degilErkek üyeeee geldüüü
Valla kadın üye olsa g noktası yerine ilkönce klitoris orgazmından bahsederdi... hiç orgazm olmamış birinin g noktasını sorması çok ilginç...Ne alakasi var? Kadin hemen uye olup bu konuyu acmamis ki? Kaldi ki acabilirdi de bu yazim sekliyle hic de erkek gibi degil
konu sahibi eger fiziksel bir rahatsizliginiz yoksa cift terapisi veya cinsel terapi alin
İyi de iliskide bir sey hissetmiyorum demis, klitoral orgazmdan bahsetmiyor ki vajinal orgazmi soruyorValla kadın üye olsa g noktası yerine ilkönce klitoris orgazmından bahsederdi... hiç orgazm olmamış birinin g noktasını sorması çok ilginç...
Klitoris orgazmı yaşamayan biri vajinal orgazmı nasıl yaşasın? Bence erkek olup, kadındaki g noktası hakkında görüşleri almak istiyor.. sezgilerime güvenirimİyi de iliskide bir sey hissetmiyorum demis, klitoral orgazmdan bahsetmiyor ki vajinal orgazmi soruyor
Bence yaniliyorsunuz. İkisi cok farkli zaten. Saglikli bir cinsel hayatta klitoral orgazma pek yer yok gerek de yokKlitoris orgazmı yaşamayan biri vajinal orgazmı nasıl yaşasın? Bence erkek olup, kadındaki g noktası hakkında görüşleri almak istiyor.. sezgilerime güvenirim
Konusahibide bizi izliyor :))))
Ben sizinle bu konuda hic uyusamiyorum. Her yorumumuz ters gibi olacak ama vajinal orgazm sanildigi kadar zor ya da istisna degilVajinal orgazmı turk kadınlarının %80 ni olmuyordur.. olduğunu hissedenlerınde buyuk ihtimal ilişkide baskıdan dolayı olan klitoris orgazmıdır... g noktasını boşver sevişmene bak bence gerisi gelır
O zaman cevabı yaz lafı ne dolandırttıon :))( beyaa :)) türkiye vajinal orgazmdan yıkılsınnBen sizinle bu konuda hic uyusamiyorum. Her yorumumuz ters gibi olacak ama vajinal orgazm sanildigi kadar zor ya da istisna degil
Türk kadınlarının %80’i derken? Bir araştırma yaptınız ya da okudunuz mu bu konuda?Vajinal orgazmı turk kadınlarının %80 ni olmuyordur.. olduğunu hissedenlerınde buyuk ihtimal ilişkide baskıdan dolayı olan klitoris orgazmıdır... g noktasını boşver sevişmene bak bence gerisi gelır
Toplumun ve ailelerin dayattığı yetkiye bakılacak olursa cinsellik ülkede hala bir tabu gibi. O yüzden neredeyse hemen hemen her kadın vücudunu tanıyamıyor. Nasıl zevk alınması gerektiğini bilmiyor. Bırak orgazm’ı daha vücuduna bile dokunmaktan korkan kadınlar var. Konu sahibinin sordugu soru gayet normal.Valla kadın üye olsa g noktası yerine ilkönce klitoris orgazmından bahsederdi... hiç orgazm olmamış birinin g noktasını sorması çok ilginç...
Bir kaç hafta önce burada bir konu vardı, bekar bir bayan vajinasında bir gariplik olduğunu düşünüp buradan bir şeyler sormuş, sen açıp oraya neden baktın ki diye alay ettiler bir güzelToplumun ve ailelerin dayattığı yetkiye bakılacak olursa cinsellik ülkede hala bir tabu gibi. O yüzden neredeyse hemen hemen her kadın vücudunu tanıyamıyor. Nasıl zevk alınması gerektiğini bilmiyor. Bırak orgazm’ı daha vücuduna bile dokunmaktan korkan kadınlar var. Konu sahibinin sordugu soru gayet normal.
Evet hatırladım ben o konuyu bastan asagı okumustum. Cevaplarıda hatırlıyorum. Tıpkı dediginiz gibi düşünüyorum vücudu tanımak, bilmek cok önemli. Yoksa evlenince sorunlar büyüyor.Bir kaç hafta önce burada bir konu vardı, bekar bir bayan vajinasında bir gariplik olduğunu düşünüp buradan bir şeyler sormuş, sen açıp oraya neden baktın ki diye alay ettiler bir güzelanlattıklarından yola çıkarak kızda vajinal yapışıklık olduğunu düşündük en son doktora görünecekti, ki bir yetişkinde vajinal yapışıklık çok ciddi bir sorun. O bayan incelemese bu sorunu evlendiği geceye kadar bilmeyecekti, yaşayacağı kabusu bir düşünsenize.
Bu toplum hala oraya bakmanın kendi vücudunu incelemenin iğrenç ve alay edilecek bir şey olduğunu düşünürken bu sorunlar nasıl çözülecek hiç anlam veremiyorum. Değişmesi gereken bir kafa yapısı var ama değişim çabası gösterenlere uygulanan linç kaygı verici boyutta
Ayak feministi sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında :)Türk kadınlarının %80’i derken? Bir araştırma yaptınız ya da okudunuz mu bu konuda?
Benim be düşündüğümü boşverin sorduğum soruya cevap verin.Ayak feministi sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında :)