- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi inciiitanesi
-
merhabalar bende sorun vardı ama ilk evlendiğim yıllardamyoktu yinede hamile kalamadım
ilk 2 yıl olmadı gençtık dert etmedik sonra hipotroid oldugum ortaya çıktı pcos insülin direnci bunları devam ettirdi eskiden zayıfken yaklaşık bir70 kilo kadr kilo aldım 135 lere çıktım sonra kilodan olmadı dedim kilo vermeye çalıştım 120 ye indim sonra biraz daha derken 104 kiloya indim amayinede kilom çok fazlaydı gerçi dr kilonun problem olmadığını söyledi rahmimde yağlanma yokmuş cünki. oydu buydu derken bir türlü hamile kalamadım. bu ay işe girdim hayatıma yeni bir rota çizdim bebeğim olmadığı için ağlamayı isyanları bıraktım. tmm dedim 5 yıl oldu artık olmayacak dedim. kendimi işe ev işine verdim para biriktirip gezecektim derken pazar günü hamile olduğumu öğrendim :) hemde işe girdiğimden bu yana 108 kiloya çıkmış durumdayım. takmadığım bıraktığım ilk ay hamile kaldım 5 yılı kendime zehir etmişim. herkes bana derken vakti zamanı vardır diye hep isyan ettim olmadı olmucak dedim ne tedavi ne tüp bebek hiç bişey yok hiç tedavi görmedim ne troid ilaçlarımı kullandım nede pcos ve inslin direnci için verilen gliforu.
sanırım hem aklımıza taktığımızdan stresten olmuyor hemde rabbim ol demeden olmuyor....
hem aşırı kiloluyum hemdebir sürü problem ama tedavisiz oldu.. inan buna rabbim ol dedinen olur sen hiç canını sıkma :)
anlıyorum canım bende aynı şeylerı yaşadım hatta geçen sene eşimi terk etmeye kalktım sırf benden lmuyor bir başkasınla evlensin hala gencken cocugu olsun diye ah ne ağlamalar ne yakarmalar ne kavgalar evin huzurunu bozan tek şey ben oluyordum eşimde takmıyordu olcak ben biliom diip dururdu ben de 15 yıl sonra yine aynı şelerı diyebilcekmısın derdim hiç çocugu olmayanlarda bizim yaşımızda boyle diolardı falan derdim ama rabbim dedinen cidden oluo canım evinin yuvanın huzurunu düşün stres yapma ve takmamaya çalış banada takma dediklerinde daha cok takardım ama cidden oyle oluo canım hem birde benm kilo problemim var 108 kiloyum:):)
çok teşekkür ederim. Bende kendime çok dert edenlerdenim benimde yaşım 29 yaş ilerledikçe daha çok almayacak diye korkuyorum. Rabbim inşallah beni de sevindirir çünkü tükenmiş bir şekildeyim çalışıyorum evimi de bu çok etkiliyor eşim hiç takmıyor sorun yok rabbim ne zaman isterse o zaman verecek diyor ama ben büyüttükçe büyütüyorum ve eşimle olmadık şeylerden kavga çıkarmaya çalışıyorum pisikolojim hiç normal değil yani+
anlıyorum canım bende aynı şeylerı yaşadım hatta geçen sene eşimi terk etmeye kalktım sırf benden lmuyor bir başkasınla evlensin hala gencken cocugu olsun diye ah ne ağlamalar ne yakarmalar ne kavgalar evin huzurunu bozan tek şey ben oluyordum eşimde takmıyordu olcak ben biliom diip dururdu ben de 15 yıl sonra yine aynı şelerı diyebilcekmısın derdim hiç çocugu olmayanlarda bizim yaşımızda boyle diolardı falan derdim ama rabbim dedinen cidden oluo canım evinin yuvanın huzurunu düşün stres yapma ve takmamaya çalış banada takma dediklerinde daha cok takardım ama cidden oyle oluo canım hem birde benm kilo problemim var 108 kiloyum:)
izmirdeyim canım ben:) oy sende bendenmişsin olsun ama etliyiz butluyuz mutluyuz :)
dua ederim tabi etmemmi canım :) rabbim sana yaramazmı yaramaz bi melek versinnn inşallahhhh :)
Merhaba cnm bir buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık bnmde bi problem yok şükür şuanda klomen ve çatlatma ignesi vuruldum bekliyrum inş hamişimdir
merhaba inşallah canım rahim filminden sonra mı verdi sana bunları
evet cnm rahim filmi de çekildim tüpler açık sonra 2 ay öyle denedik olmadı klomene başladım 5 yumurtam vardı ilişki verdi 9 kasımda adet olmam lazım 12, gün bugun çatlatma ignesinden sonra bklyrum
klomeni yumurta oluşsun diyemi veriyorlar o halde benim de rahim filmi temiz çıkarsa aynı şeyler beni de bekliyor yani sen de inşallah bu ay kavuşursun mutlu habere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?