Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaHiç bir sorun olmamasına rağmen aşılama yaptıranlar veya yaptırmak isteyenler?
Bizdede sorun yok bizde asilama yaptircagiz. 7 gun boyunca igne vuruyorum kendime. Cuma gunu kontrolum var yumurtalar nekadar buyumus ovulasyon nezman olcak ona bakicaklar. Haftasonuna denk gelirse ayvayi yedim bu ay cope gider( hollandada haftasonu tedavi va yapmiyorlar), eger pazartesi olur derlerse asilamayi pazartesi yapicaklar insallah. Cok heycanliyim korkuyorum.
Bizdede sorun yok bizde asilama yaptircagiz. 7 gun boyunca igne vuruyorum kendime. Cuma gunu kontrolum var yumurtalar nekadar buyumus ovulasyon nezman olcak ona bakicaklar. Haftasonuna denk gelirse ayvayi yedim bu ay cope gider( hollandada haftasonu tedavi va yapmiyorlar), eger pazartesi olur derlerse asilamayi pazartesi yapicaklar insallah. Cok heycanliyim korkuyorum.
Ben de hiç bir sorunu olmayıp aşılama yaptıranlardanım. 8 gün oldu henüz sonucu bilmiyorum ama adet belirtleri yaşıyorum. Yüzüm sivilcelendi kaslarım ağrımaya başladı.. ilk gün çok heycanlıydım ama biraz umutsuzluğa kapıldım açıkçası. Bu arada aşılamadan korkan veya çekinen varsa söylemeliyim ki aşılama çok basit bir işlem. Vurulan iğneler de gözünüzü korkutmasın hiç can yakan bir şey değil. Aşılama muayenede olmak gibi hayat daha da kolay. Ben muayene olurken biraz canım yanardı ama aşılama hiç öyle değil.
Eşinde ve kendisinde hiç bir sorun olmayıp aşılama yaptıranlar var mı?
Biz 4 yıllık evliyiz ve dr hiç bir sorun olmadığını aşılama yapmamız gerektidigini söyledi...
Benim gibi sebepsiz yere hamile olamayanlar aşılama yaptıranlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum...
Not:ben aşılama yaptırmadım adet olmayı bekliyorum.. eşim başka bir dr a daha gidelim oda aşılama derse aşılamaya geçelim dedi... Ama ben beklemek istemiyorum artık...
Merhaba ben 3yillik evliyim ve senin gibi sebepsiz hamile kalamiyorm ne esimde nede bnde sorun olmamasına rağmen olmadi bebeğimiz üstelik boş yere tedavi gordm çok yıprandım 4 gu. Öncede aşılama yaptım bakalm inşalalh tutar:)