Hic bir sey hissedememek

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
28
Arkadaslar cok stresli dönemler yasadim okulla ilgili ve takıntılarımdan dolayi hala da devam ediyordu ama birden bir sey oldu sanki hic bir sey hissetmiyordum normalde heyecanlandigim seylere heyecanlanamiyorum veya üzülemiyorum basına böyle bir sey gelen var mi?

Evet oluyor dünya yansa umrumda degil moduna gecebiliyor bazen insan. Güzel ama bunu da yasamak lazim. Stres limitini doldurdun demek ki. Bir sure notr de kalirsin sonra kaldigin yerden devam.

Evet oluyor dünya yansa umrumda degil moduna gecebiliyor bazen insan. Güzel ama bunu da yasamak lazim. Stres limitini doldurdun demek ki. Bir sure notr de kalirsin sonra kaldigin yerden devam.
Ama benim anksiyete bozuklugum var yani her sey beni endiselendirirdi normalde birden böyle olunca korktum acikcası.Yani özellikle kendim isteyerek meydana gelen bir sey degil.

Ama benim anksiyete bozuklugum var yani her sey beni endiselendirirdi normalde birden böyle olunca korktum acikcası.Yani özellikle kendim isteyerek meydana gelen bir sey degil.
Canim bu durumda doktorunla gorusmen cok daha iyi olacak. Senin icin cok normal bir surec gibi gorunmuyor. Ihmal etme derim.

Daha önceden zevk aldığın şeylerden zevk alamama da var mı?
Yani evet su an cok stresliydim normalde.Stresim bedenime yansiyordu mide rahatsızlıkları.Uyku bozuklukları yasiyordum.Simdi de bas agrim var onun icin mr cektiricem ve onun icin cok endiseleniyordum ama simdi birden sanki hic bir sey hissetmiyor gibiyim normalde daha cok heyecanlanmam gerekirdi.

Alışmışsındır artık. Bende de öyle olmuştu. Hayatın iniş çıkışlarında tekrar normale döner her şey.

Yalniz bu bende dogustan var :)) nasil teshis konuldu peki siz mi fark ettiniz nasil oldu hastaligi anlama süreciniz?
Benim lisedeyken sosyal anksiyete problemim vardi sırf ondan sonra onu cozebilmek amaciyla psikologa gidiyordum.Sonra psikologum baska yere gidince o kadar sık gidemedim uzaktı.Ama sonra eskisinden daha iyi haldeydim.Ama sonra stresim daha cok yaygın hale geldi mesela hastalıklara cok takar oldum anneannem hastalık yasadıktan sonra.veya kötü olaylar beni normalden daha fazla korkuttu.Sonra baktim hayatım bu durumdan cok etkileniyor.Bir psikiyatriste gittim ama hic memnun kalmadim kendisinden ve birdahada gitmedim öyle yani.Sizin nasıl?

Ben herhangi bir teshis koyulmus bir hasta degilim ancak söylediginiz gibi her seye olumsuz bakarim genel olarak negatif biriyimdir ve sanki iyi seyler hic beni bulmayacakmis ya da benim olmayacakmis gibi hissederim. Nitekim de hayatta kalkistigim her is yarim kalmis, istedigim seyler hep istedigimden kötü olmustur. Bunun gibi seyler iste. Acaba bende de mi var bu anksiyete bozuklugu bilemedim :/

Sizin ki daha cok hayata bakıs acınızla alakalı olan bir durum.Yani hayata negatif bakmıssınız ve hayatınız o yönde gelismis.Ben de de var o sekilde ama benim ki asiriya kactigi icin hayatimin normal akısını engelliyordu.Yani uyku sorunu yemek yeme fazla stresin getirdigi bedensel bir takım belirtiler yani normal düzenimi bozuyordu hastalık derecesinde diyelim.Zaten bu sekildeki rahatsızlıklar hayatın direk akısını bozdugunda bir bozukluk olarak kabul ediliyor.

ben varim. hic bir seye ilgim kalmadi. cok garip seyler yaşıyorum.

Allahim ayni. ben de anksiyete hastasi oldugum için, bu hislerimden dolayi ödüm kopuyor. her seyi inceleyen, didikleyen ben, simdi dünya yansa umrum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…