- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
kesinlikle bende öyleErkek olduğunu düşünüyorum konu sahibinn
Kazen beni tanıyor düşüncen umrumda değilhayır tabi ki konu sahibinin
Anladım ki hiç kimse, hiç kimse ben değil, hiç kimse benim gibi elimden öte el değilDemek kimse senin gibi dokunamiyor canım,partnerine sana nasıl dokunulacagini ogretsen? Sen ögretmezsen nereden bilecek
O ne biçim bi söz !!!!Sosyal medyada fazla dürüst olma sende benden sana tavsiye. Bu platformda istediğim yalanı söyleyebilirim. Teşekkürler dikkate alacağım
Ya sananeO ne biçim bi söz !!!!
İsteyen istediğini yazmıyo mu nasıl banane???Ya sanane
Okey bende seni takmıyorumİsteyen istediğini yazmıyo mu nasıl banane???
Essah mı kızOkey bende seni takmıyorum
Cinsellik yaşarken o an o konuya, yanındakine odaklanma. Madem intte bişeyler izliyorum kendim yapınca zevk alıyorum diyorsan vardır bir hayal dünyan. O zaman, Kendi hayal dünyadaki zevk aldığın şeye odaklan.Merhaba kızlar evli değilim ama cinsel hayatım bazen oluyor ve hiç bir şekilde hiç bir erkekten orgazm olamadım. Dokunma, oral, ilişki olmadım bi ara kucakta olacak gibi oldum ama olmadı. Kendim dokununca oluyorum video falan izleyince ama başka bir erkekten olmuyor biseksüellikte var biraz o yüzden mi bilmiyorum ama oral olayını çok arzularken orda bile olmuyorum bunu çözen var mı
Cinsellik yaşarken o an o konuya, yanındakine odaklanma. Madem intte bişeyler izliyorum kendim yapınca zevk alıyorum diyorsan vardır bir hayal dünyan. O zaman, Kendi hayal dünyadaki zevk aldığın şeye odaklan.
Mune bakarmısın
waterlily1 ile ilgili notlara baktım, kendisiyle birebir telefon görüşmesi yapılmış üye kadın.
Ozaman verilen cevapları hangi yalanına uyduracaksınSosyal medyada fazla dürüst olma sende benden sana tavsiye. Bu platformda istediğim yalanı söyleyebilirim. Teşekkürler dikkate alacağım