- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
İlişki olmadı kadınlaKadın partnerinizle de orgazm olmadınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişki olmadı kadınlaKadın partnerinizle de orgazm olmadınız mı?
Aldın mı cevabını?Erkek olduğunu düşünüyorum konu sahibinn
Eee aldın mı cevabı
Bu topikte Kazen'in adını daha fazla anmayın rica ediyorum, Kazen üyeleri birebir tanımaz, huyu suyu nedir bilmez, ki zaten karakter analizi yapma zorunluluğu da yoktur, siteye erkek üyelik alınması yasaktır kuralına istinaden erkek mi diye şüphe edilen kişilerle telefonla irtibata geçilir, kadın olduğu teyit edilenlerin üyeliği devam eder.İstersem öylede olur ama dediğim çok açık erkek olmadığımı biliyor yani boş yorum yapmayın
İlişki olmadı kadınla
Merhaba kızlar evli değilim ama cinsel hayatım bazen oluyor ve hiç bir şekilde hiç bir erkekten orgazm olamadım. Dokunma, oral, ilişki olmadım bi ara kucakta olacak gibi oldum ama olmadı. Kendim dokununca oluyorum video falan izleyince ama başka bir erkekten olmuyor biseksüellikte var biraz o yüzden mi bilmiyorum ama oral olayını çok arzularken orda bile olmuyorum bunu çözen var mı
Hayir erkek üye degil kendisiyle malesef baska bir yerde daha karsilastik. Kesin olarak kadin. Zaten yoneticiler de yazmis.erkek üye olduğunuzu düşünüyorum
Malesef derken? Mune cevap vermiş zaten senin girmene gerek yoktu.Hayir erkek üye degil kendisiyle malesef baska bir yerde daha karsilastik. Kesin olarak kadin. Zaten yoneticiler de yazmis.
Sonradan gordum onun yazdigini. Yorumumu düzenleyerek eklemek yaptim. Malesef derken malesef iste. Memnun degilim yani djsklsMalesef derken? Mune cevap vermiş zaten senin girmene gerek yoktu.
O zaman benden uzak durabilirsin :)Sonradan gordum onun yazdigini. Yorumumu düzenleyerek eklemek yaptim. Malesef derken malesef iste. Memnun degilim yani djskls
Cevabı aldık ta bir cinsiyet meselesi değil ki bu ... sorun tam olarak zekânızda...Eee aldın mı cevabı
Senin yorumlarını okuyunca zekan belli oluyordu daha konuşmayacağımCevabı aldık ta bir cinsiyet meselesi değil ki bu ... sorun tam olarak zekânızda...
Tamamen ziyan bir karakter... derdiniz büyük konuya itafen...vah vah birde eksiklikler ...şimdi gereksiz bir kendini kanıtlama çabası ..acıdım , tedavi olun...Senin yorumlarını okuyunca zekan belli oluyordu daha konuşmayacağım
TamamTamamen ziyan bir karakter... derdiniz büyük konuya itafen...vah vah birde eksiklikler ...şimdi gereksiz bir kendini kanıtlama çabası ..acıdım , tedavi olun...