Hiç bir şekilde orgazm olamamak

@Kazen tanıyor derken nasıl bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Size yorum yaparken daha mı yumuşak olmalıyız. Koruma altında mısınız. @Kazen adını kullanarak ne yapmak amaç anlamadım
İstersem öylede olur ama dediğim çok açık erkek olmadığımı biliyor yani boş yorum yapmayın
Bu topikte Kazen'in adını daha fazla anmayın rica ediyorum, Kazen üyeleri birebir tanımaz, huyu suyu nedir bilmez, ki zaten karakter analizi yapma zorunluluğu da yoktur, siteye erkek üyelik alınması yasaktır kuralına istinaden erkek mi diye şüphe edilen kişilerle telefonla irtibata geçilir, kadın olduğu teyit edilenlerin üyeliği devam eder.

Kimse koruma altına alınmaz, lütfen öyleymiş gibi bir durum yaratılmasın.

Herkes konuya odaklansın, konu hakkında yorum yapsın rica ediyorum.

İlişki olmadı kadınla

Merhaba kızlar evli değilim ama cinsel hayatım bazen oluyor ve hiç bir şekilde hiç bir erkekten orgazm olamadım. Dokunma, oral, ilişki olmadım bi ara kucakta olacak gibi oldum ama olmadı. Kendim dokununca oluyorum video falan izleyince ama başka bir erkekten olmuyor biseksüellikte var biraz o yüzden mi bilmiyorum ama oral olayını çok arzularken orda bile olmuyorum bunu çözen var mı

Biraz biseksüellik diye bir şey olmaz, deneyim olmadıysa kuruntu vardır. Belki aseksüellik var?

X