Arkadaşlar ben yirmibir yaşındayım iki cocugum var ve aklim başıma yeni yeni geliyor. Açık ogretimle meslek sahibi olmak istiyorum. Çok kararlıyım. Ama düz lisemi yoksa meslek lisesimi karar veremiyorum. Hiç bir bilgim yok. Ne olur fikrlerinize ihtiyacım var. Biran önce meslek sahibi olmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Yolum iyi olursa iyi şeyler başarmak istiyorum. YARDIM EDIN
Canım Benim Öncelikle Bu Kararından Dolayı Seni Tebrik Ediyorum. Oku Okumakdan Hiç Vazgeçme ve Şu Var Meslek Lisesine Kayıt Olursan Hafta 1-2 Gün Yüz Yüze Eğitim Alman Gerekiyor. Düz Lisede Sadece 5 Ayda Bir Sınavlara Giriyosun. Kitapları Okuldan Alıyosun.
Canım Benim Öncelikle Bu Kararından Dolayı Seni Tebrik Ediyorum. Oku Okumakdan Hiç Vazgeçme ve Şu Var Meslek Lisesine Kayıt Olursan Hafta 1-2 Gün Yüz Yüze Eğitim Alman Gerekiyor. Düz Lisede Sadece 5 Ayda Bir Sınavlara Giriyosun. Kitapları Okuldan Alıyosun.
Ben çocuk gelişimi okumak istiyorum. Meslek lisesinde daha kolay basarirsin diyorlar. Üç yılda bitermis düz lisede nasıl oluyor. Bu arada tez zamanda mezun olup açık öğretimde daha büyük bir hedefle tekrar okumak istiyorum. Öncelikle kendime basara bildiğimi kanıtlamak istiyorum. Bide çocuklarım beni cahil görmelerini istemiyorum.
Arkadaşlar ben yirmibir yaşındayım iki cocugum var ve aklim başıma yeni yeni geliyor. Açık ogretimle meslek sahibi olmak istiyorum. Çok kararlıyım. Ama düz lisemi yoksa meslek lisesimi karar veremiyorum. Hiç bir bilgim yok. Ne olur fikrlerinize ihtiyacım var. Biran önce meslek sahibi olmak istiyorum. Kendime güveniyorum. Yolum iyi olursa iyi şeyler başarmak istiyorum. YARDIM EDIN
Cocukların büyükmü canım? Eğer büyükse ve cocuk gelişimi istiyorsan meslek lisesini tavsiye ederim çünkü onlarda zaman zaman okula gidip yüz yüze eğitim almak zorundasın.. Eğer cocukların küçük ve okula gidemem diyorsan düz liseyi okuyabilirsin düz lise bittikten sonra ise açıköğretim fakültesinden çocuk gelişimi okuyabilirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öncelikle tebrikler çok güzel bir karar Arkadaşlar zaten çok güzel açıklamışlar. Eğer çocukların küçük değil ve yüz yüze eğitimlere katılabilirsen meslek lisesini tercih etmelisin. Eğer yüz yüze eğitime katılamazsanız üzülmeyin düz liseden mezun olup yine açık öğretimden devam edersin.
Açık öğretim okul öncesi öğretmenliği kapatıldı diye haberler okumuştum bir araştır istersen. Okumak istediğin bölümleri sırala araştırmanı yap ve yoluna devam et. İnşAllah çok başarılı olursun
Önce liseyi halledin arkadaşım, 3 yıldan önce de bitebilir..
Düz lise dahi olsa Erzurum Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi (2 yıllık) bölümü öğrenci alıyor hem de açıktan.Birçok arkadaşım bu yıl kayıt oldu ve okuyorlar.
Sakın vazgeçmeyin, okumak gibisi yok.Ben 35 yaşındayım, 2 çocuğum var, 3. üniversitemi okuyorum, yüksek onur belgesi aldım 4 dönemdir üstüste.Düzenli çalışmak şart, kafaya koymak yeterli, öğretmen olacağım Allah izin verirse...