• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç bi kıyafete sığmıyorum :(

BuusBuus

büşbüş
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
17
1
3
Isparta
mezuniyet için elbise denemeye gittim 100 elbise denedim 1i oldu onuda beğenmedim ya koca ıspartada bi halt yok kafayı yicem ya

Hemen akşam yemeğini kes canım. Ben bu yöntemle haftada 2 kilo verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bak şimdi sabah kahvaltını kepekli ekmekle yap. 2 yumurta ye ve sadece 3 dilim kepek ekmek ye. Şekerli gıdalardan uzak dur. Öğlen yemeğini de 2 dilim ekmekle ye ama eğer pilav yada makarna varsa ekmek yemeden ye. Akşam yemeğini ise atla. Acıkmamak için bol bol su iç. Çok miden kazınırsa kendi avucunun içi kadar sarı ve tuzsuz leblebi ye. Üzerine yine bol su iç. Göreceksin bak kiloların nasıl gidecek.

Sadece bu yöntemle şuan 2 haftada 4 kilo verdim. İlk hafta biraz zor oluyor ama inat edip akşam yemeğini yemezsen 2. Haftan çok kolay geçecek inan bana. Süper bişey ;)

tmm bakalım şimdi salata yiyim yarınn başlıcam dediğine peki şey sabah kahvaltıda 2 yumurta ağır değil mi ya ben bi ara öle yaptıımda midem almadı salatalık domates çay zaytin peynir bunları tüketmedinmi

Salatalık zeytin gibi şeyleri yedim evet. Sadece şekerli ve kalorili olanlardan uzak durdum o kadar.

Hayır şuan için hala yemiyorum öyle şeyleri :) 3. Haftam bitmek üzere pazartesi yine tartılıcam. Benim babam bu yöntemle 1 senede 120 kilodan 68 düştü ;)

valla helal olsun eli öpülesi adammış :D alllaaahhhhıııımm hadi inşallah ya bende zayıflarım inşallah beni tanımıyosun ama dua et benim için olur mu gerçekten çok mutsuzum saatlerdir ağlıyorum:18::43: canıma tak etti ya yeminle çıtı pıtı olsam bütün reyonları boşaltcam bi oliyim

Ağlama. Gerçekten söylüyorum bak benim gibi çikolatasız yaşayamayan biri bile bu diyeti yaptıysa herkes yapar canım. Söz dua edicem senin için. Allahım irade ve güç kuvvet versin inşallah. Sen istedikten sonra her şey olur merak etme. Yeter ki kararlı ol :) :*

Back