Ya inş dediğiniz gibidir ..bişiy diyimmi bu ay okadar ihtiyacım varki güzel haberlere ......Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın ..aminncnm bak ben yerleşme kanaması ile gebiş olduğumu öğrendim ve tek belirtim yani beni test yapmaya iten şey göğüslerim oldu adet öncesi gibi gerginlik değil b doluluk oluyor aklında olsun ki 4 aydır 5 6 gün leke sonra adet oluyordum ve soğan suyu içiyordum söksün diye düşün yani...
Canımm çok iyi anlıyorum seni ,inan bişiy diyimmi kendimin olmuş gibi sevindim ,kim isterki hastane hastane gezmek ,ki bir umut yani ihtimal için ...bende yarın birgün yaptım bari test ...cidden nekadar umutsuzum dedemde insan bi umut işte...bu ay adetimin 19.günü sadece ilişki oldu ve sonraki günlerde ,ondan birazda adet olmayı bekliyorum galiba..bu ay ve geçen ay kabus gibiydi ...kardeşimi psikiyatra yatırıldı ailemin yanındayım 19.günü gelebildim eşimin yanına...of neyse canım
Ya canım hakkını helal et ..konunu sabote etmiş gibi olduCanim bence adetin geçsin bir. 3. Gün falan yap. Allah in izniyle daha garanti. Ve kesinlikle belirti olacak diye bir şey yok. Olmayabiliyor. Ben yaşamadan inanmazdim. Gerçekten en garanti belirti adet gecikmesi. Insallah Rabbim "ol" demiştir.
biz de iki kere çalışma yapabildik korunmadan bu ayRabbim kolaylik versin insallah tatlım. Senin sınavın birden çokmuş. Ama mükafat inda bizden cok olur insallah. Yine burada beraber kutlariz insallah. Uzulme canım. Biz de 3 kez yaptik bu ay. Ama her şeye rağmen bizi bizden çok düşünen Rabbimiz var.
amin cnm ALLAH razı olsun rabbim gönlüne göre versin inş.Ya inş dediğiniz gibidir ..bişiy diyimmi bu ay okadar ihtiyacım varki güzel haberlere ......Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın ..aminn
Rabbim kolay doğumlar versin size
Ya canım hakkını helal et ..konunu sabote etmiş gibi oldu
Canımallah razı olsun ...Rabbim bizim içine herşeyın en hayırlısını versin ...Est canım. Ben önceki aylar bakiyordum belirtiler bölümler ine bir de kizoyordum. Niye daha cok konusmamislar diye ;-) üstte yazdığın rahatsızlığı bilmiyorum ama Rabbim rahatsizligini da sifasini da biliyor. Sifa ver arkadaşıma Rabbim. Bekletme... aminn
kızlar mrb sürekli araştırdım fakat bi türlü test yapmaya cesaret edemedim.. son sat tarihim 12 aralık yumurtlama günümde tesadüf ilişki yasadık sonrasında klasik hamilelik belirtileri diyebilcegim seyler yasadım sık idrara cıkma akıntı bel agrısı ama ne agrıı kasıklarımda ara ara batmalar sanki romatizma olmus gibi bacaklarımda sızlamalar yorgunluk halsizlik derken adetim 2gün geçikti bugun 3.gün tuvalet gittigimde peceteye çok ama çok az kahverengi leke geldi bidahada gelmedi hafif sızı seklinde agrım var hala sizce yerleşme kanamasımıdır birde adet gecince goguslermde hafif sızlamalar hafif mide bulantılarım basladı ? cevap bekliyorum..
Dr gittinmi çok merak ettim yazarsan sevirim.Canım açıkçası ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadan 6 haftalık oldum. Ama bak adet olmamışsın. ki bence en büyük belirti bu. Yerleşme kanaması olabilir. Bence test alıp yap canım. Adet gününden sonraki idrar testleri silik ya da net belli ediyor. Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay.
Evet tatlım gittim. Keseyi ve içindeki bebeği gördük. Nasipse çarşamba günü tekrar gidip kalp atışlarını duymaya çalışacağız inşallah duyarızDr gittinmi çok merak ettim yazarsan sevirim.
amin canım. Akıntım olmadı. Yani yalnızca adet öncesi gibi çok çok az. Göğüse gelince evet oldu ama taaaaa adet gecikmesinden 1 hafta sonra başladı. Yani kan testinden az önce. O da dolgunluk şeklinde oldu. Ağrı sızı falan değil yani..Hiç mi belirti yoktu yoksa siz mi dikkat etmediniz.mesela benim ilk gebeligimde akintim coktu.kupkurumuydunuz siz.
Göğüs lerde falan belirti olmadimi.allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.darisi da bizlere.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başıma :)amin canım. Akıntım olmadı. Yani yalnızca adet öncesi gibi çok çok az. Göğüse gelince evet oldu ama taaaaa adet gecikmesinden 1 hafta sonra başladı. Yani kan testinden az önce. O da dolgunluk şeklinde oldu. Ağrı sızı falan değil yani..
Koskocaman ve gönülden bir aminnnn... Rabbim tez zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başıma :)
Canım Ocak ayında adet olduysan ve test negatifse eğer pek mümkün gibi görünmüyor. Ama ben tecrübesizliğimle cevaplıyorum tabii.. Ama önceki ayki olanlar düşük gibi görünüyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah.Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
Oo çok güzel hadi sağlıcakla kucağına alman dileği ile...Evet tatlım gittim. Keseyi ve içindeki bebeği gördük. Nasipse çarşamba günü tekrar gidip kalp atışlarını duymaya çalışacağız inşallah duyarız
aaa... Öyle bir topik mi var? Hemen geleyim. Gbelik bölümünde mi canım? Link de atabilirsen pek memnun olurum.Oo çok güzel hadi sağlıcakla kucağına alman dileği ile...
E artık eylül anneleri topiğine bekleriz...
Kalp atışını duymak müthiş birşey Allah dileyen isteyen herkese tattırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?