Hiç belirti pozitif kan testi!!!!

Ya inş dediğiniz gibidir ..bişiy diyimmi bu ay okadar ihtiyacım varki güzel haberlere ......Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın ..aminn
Rabbim kolay doğumlar versin size

Rabbim kolaylik versin insallah tatlım. Senin sınavın birden çokmuş. Ama mükafat inda bizden cok olur insallah. Yine burada beraber kutlariz insallah. Uzulme canım. Biz de 3 kez yaptik bu ay. Ama her şeye rağmen bizi bizden çok düşünen Rabbimiz var.

Ha birde çift rahimli +polikistiğim Rabbim isteyen herkese versin ...

Ya canım hakkını helal et ..konunu sabote etmiş gibi oldu

biz de iki kere çalışma yapabildik korunmadan bu ay

Ya canım hakkını helal et ..konunu sabote etmiş gibi oldu

Est canım. Ben önceki aylar bakiyordum belirtiler bölümler ine bir de kizoyordum. Niye daha cok konusmamislar diye ;-) üstte yazdığın rahatsızlığı bilmiyorum ama Rabbim rahatsizligini da sifasini da biliyor. Sifa ver arkadaşıma Rabbim. Bekletme... aminn

Canımallah razı olsun ...Rabbim bizim içine herşeyın en hayırlısını versin ...

kızlar mrb sürekli araştırdım fakat bi türlü test yapmaya cesaret edemedim.. son sat tarihim 12 aralık yumurtlama günümde tesadüf ilişki yasadık sonrasında klasik hamilelik belirtileri diyebilcegim seyler yasadım sık idrara cıkma akıntı bel agrısı ama ne agrıı kasıklarımda ara ara batmalar sanki romatizma olmus gibi bacaklarımda sızlamalar yorgunluk halsizlik derken adetim 2gün geçikti bugun 3.gün tuvalet gittigimde peceteye çok ama çok az kahverengi leke geldi bidahada gelmedi hafif sızı seklinde agrım var hala sizce yerleşme kanamasımıdır birde adet gecince goguslermde hafif sızlamalar hafif mide bulantılarım basladı ? cevap bekliyorum..

Canım açıkçası ben bu belirtilerin hiçbirini yaşamadan 6 haftalık oldum. Ama bak adet olmamışsın. ki bence en büyük belirti bu. Yerleşme kanaması olabilir. Bence test alıp yap canım. Adet gününden sonraki idrar testleri silik ya da net belli ediyor. Rabbim inşallah nasip etmiştir bu ay.

Dr gittinmi çok merak ettim yazarsan sevirim.

Hiç mi belirti yoktu yoksa siz mi dikkat etmediniz.mesela benim ilk gebeligimde akintim coktu.kupkurumuydunuz siz.
Göğüs lerde falan belirti olmadimi.allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.darisi da bizlere.

Hiç mi belirti yoktu yoksa siz mi dikkat etmediniz.mesela benim ilk gebeligimde akintim coktu.kupkurumuydunuz siz.
Göğüs lerde falan belirti olmadimi.allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.darisi da bizlere.
amin canım. Akıntım olmadı. Yani yalnızca adet öncesi gibi çok çok az. Göğüse gelince evet oldu ama taaaaa adet gecikmesinden 1 hafta sonra başladı. Yani kan testinden az önce. O da dolgunluk şeklinde oldu. Ağrı sızı falan değil yani..

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı başıma :)

Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde

Canım Ocak ayında adet olduysan ve test negatifse eğer pek mümkün gibi görünmüyor. Ama ben tecrübesizliğimle cevaplıyorum tabii.. Ama önceki ayki olanlar düşük gibi görünüyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşallah.

Evet tatlım gittim. Keseyi ve içindeki bebeği gördük. Nasipse çarşamba günü tekrar gidip kalp atışlarını duymaya çalışacağız inşallah duyarız
Oo çok güzel hadi sağlıcakla kucağına alman dileği ile...
E artık eylül anneleri topiğine bekleriz...
Kalp atışını duymak müthiş birşey Allah dileyen isteyen herkese tattırsın inşallah

Oo çok güzel hadi sağlıcakla kucağına alman dileği ile...
E artık eylül anneleri topiğine bekleriz...
Kalp atışını duymak müthiş birşey Allah dileyen isteyen herkese tattırsın inşallah
aaa... Öyle bir topik mi var? Hemen geleyim. Gbelik bölümünde mi canım? Link de atabilirsen pek memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…