Oleyyyyyyyyyyy biri daha hamileeeeeeeeeeeee:))))) gözün aydınnnn sevindim umut oluyosunuz bize güzel saglıklı hamilelik geçirin inşallahh:)) ve bizede dua edinKızlar bugünkü kan twsti sonucum 10 günlük gecikme ile 14 bin. Veee... hamileyim. Nasıl bu kadar bekleyebildin? Diye soranlar vardır. 30 aydır evliyim ve korunmadigim için 30 aydır buraya bakıyorum erken adet belirtileri diye girip. Tevafuk ki her ay en az 2-3 belirti tutuyordu ama bebek yok! Bu ay o kadar belirtisizdim ki teste bile gerek duymadım. Belirti olmadan da bebis oluyormuş. Bu arada aşılamam tutmayinca dr beni tüp bebeğe yonlendirmisti. Ben de Bursa-Istanbul dr arastiriyordum. Ama Rabbim "ol" dedi. Sorunuz olursa cevap verebilirim.
Masallah,biz isteyenler icinde duani eksik etme nolur
Oleyyyyyyyyyyy biri daha hamileeeeeeeeeeeee:))))) gözün aydınnnn sevindim umut oluyosunuz bize güzel saglıklı hamilelik geçirin inşallahh:)) ve bizede dua edin
Sağlıkla kucaklayın inşallah.
Ne mutlu size. Darısı isteyen herkese inşallah..
Amin canım yaaa beklemek hasret çekmek hüsrana ugramak ne hepimiz biliyoruz en çokta burda birbirimizle dertleşiyoruz. Tabi sevincem gözün aydın sırada bizler varızz allahımm:)Ne güzel tanımadığım biri bile benim için seviniyor. Rabbim sana ve isteyen diğer arkadaşlarima da en tez vakitte ve en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Amin
Ya çok çok sevindim ...inş sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur ,en hayırlısındanNe güzel tanımadığım biri bile benim için seviniyor. Rabbim sana ve isteyen diğer arkadaşlarima da en tez vakitte ve en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Amin
Ya çok çok sevindim ...inş sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur ,en hayırlısından
Bu ara dikkatimi çekiyor belirtisiz hamileler ..pko var...
Bnm adetim klomen kullandıktan sonra 6aydır düzenliydi ,30.gün tak oluyorum yani hiç şaşmıyor du,bu ay 1hafta gecikti ,normalde adet olmadan 1hafta once göğüslerin ağrır o da yok ...hiiiç belirti yok yani ..3yıllık evliyim ve kaç kere hayal
çok sevindim canım yaaa, hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah... benim de bu ay hiç belirtim yok, adetime dört gün var ama ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. önceki aylarsa hepsini yaşıyordum, bu ay farklıyım....Kızlar bugünkü kan twsti sonucum 10 günlük gecikme ile 14 bin. Veee... hamileyim. Nasıl bu kadar bekleyebildin? Diye soranlar vardır. 30 aydır evliyim ve korunmadigim için 30 aydır buraya bakıyorum erken adet belirtileri diye girip. Tevafuk ki her ay en az 2-3 belirti tutuyordu ama bebek yok! Bu ay o kadar belirtisizdim ki teste bile gerek duymadım. Belirti olmadan da bebis oluyormuş. Bu arada aşılamam tutmayinca dr beni tüp bebeğe yonlendirmisti. Ben de Bursa-Istanbul dr arastiriyordum. Ama Rabbim "ol" dedi. Sorunuz olursa cevap verebilirim.
Ya çok çok sevindim ...inş sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur ,en hayırlısından
Bnm adetim klomen kullandıktan sonra 6aydır düzenliydi ,30.gün tak oluyorum yani hiç şaşmıyor du,bu ay 1hafta gecikti ,normalde adet olmadan 1hafta once göğüslerin ağrır o da yok ...hiiiç belirti yok yani ..3yıllık evliyim ve kaç kere hayal kırıklığına uğradım bilemezsin ...ve test yapmak aklıma gelmiyor bile ,adet olmayı bekliyorum yanikaç gün daha beklesem bilmiyorum
6aydır adetim düzenli ama öncesinde 14gün bile gecikmişliği varCanim bence cok bekleme. 3 ggün yeterli. Ben bu ay çok az ilişki ye girdiğimiz (3 kez) ve moral bozucu dr lardan dolayi yapmadım. Hatta başım ağrıyor diye hap ictim bir tane ama dr bir şey olmaz dedi. Uani bence 3-6. Adet gecikmesi gününde yapılmalı. Ben gecikti m biraz ;-)
amin canım inş... sol kasığımda anlamsız bir ağrı var su baloncuğu varmış gibi bir o yana bir bu yana gidiyor bir de ara ara ağrıyor. sarı renkte de bir akıntım var.Canim bence adetin geçsin bir. 3. Gün falan yap. Allah in izniyle daha garanti. Ve kesinlikle belirti olacak diye bir şey yok. Olmayabiliyor. Ben yaşamadan inanmazdim. Gerçekten en garanti belirti adet gecikmesi. Insallah Rabbim "ol"demiştir.
6aydır adetim düzenli ama öncesinde 14gün bile gecikmişliği varYani teste boşunna ..umutlanıcam olmucak biliyorumda ..içimde hiç öle bi his yok ..
amin canım inş... sol kasığımda anlamsız bir ağrı var su baloncuğu varmış gibi bir o yana bir bu yana gidiyor bir de ara ara ağrıyor. sarı renkte de bir akıntım var.
allah söyletmiştir inşallah :)Tabi onlar da belirti olabilir. Be kendimden sonra her şey mümkün diyorum. Dr lar 3 binde 1 dedi bana. Doğal yolla. Tüp doye israr ettiler. Ama Allah büyük.Haber ver tatlım senin heyecanını da burada birlikte paylaşalım insallah.. tez zamanda.
Canımm çok iyi anlıyorum seni ,inan bişiy diyimmi kendimin olmuş gibi sevindim ,kim isterki hastane hastane gezmek ,ki bir umut yani ihtimal için ...bende yarın birgün yaptım bari test ...cidden nekadar umutsuzum dedemde insan bi umut işte...bu ay adetimin 19.günü sadece ilişki oldu ve sonraki günlerde ,ondan birazda adet olmayı bekliyorum galiba..bu ay ve geçen ay kabus gibiydi ...kardeşimi psikiyatra yatırıldı ailemin yanındayım 19.günü gelebildim eşimin yanına...of neyse canımBenim ne kadar hissiz olduğumu sana şöyle anlatayım tatlım ben tüp bebek dr lari geziyordum. Hem de hamile halimleyani bir hafta geçince en azindan kafandan atarsın. Beklemek daha da ümit lendiriyor insanı. Sonrasında daha çok üzüyor. Inan birbirimizi en iyi yine biz anlarız.
cnm bak ben yerleşme kanaması ile gebiş olduğumu öğrendim ve tek belirtim yani beni test yapmaya iten şey göğüslerim oldu adet öncesi gibi gerginlik değil b doluluk oluyor aklında olsun ki 4 aydır 5 6 gün leke sonra adet oluyordum ve soğan suyu içiyordum söksün diye düşün yani...Ya çok çok sevindim ...inş sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olur ,en hayırlısından
Bnm adetim klomen kullandıktan sonra 6aydır düzenliydi ,30.gün tak oluyorum yani hiç şaşmıyor du,bu ay 1hafta gecikti ,normalde adet olmadan 1hafta once göğüslerin ağrır o da yok ...hiiiç belirti yok yani ..3yıllık evliyim ve kaç kere hayal kırıklığına uğradım bilemezsin ...ve test yapmak aklıma gelmiyor bile ,adet olmayı bekliyorum yanikaç gün daha beklesem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?