• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç belirti pozitif kan testi!!!!

Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
Hyr bende kimyasal gebelik geçirdim şuan içeride parça bile kalsa pozitif olurdu kan testiniz bu arada ult.mutlaka dr bakmalı nadirde olsa parça kalabiliyormuş ama hamilelik gibi birşey mümkün değil şuan...
En kısa zamanda istediğiniz olur umarım...

Kasık ağrım ve parça dusukten sonra bel ağrısı felan oldu bende şüphelendim hemen idrar testi yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra gene yaptım negatif çıktı ama emin olmak icinde 5 ocakta kan testi yaptım ve negatif çıktı şuanda aşırı yorgunluk ve uykusuzum hep uyumak istiyorum ama adette oldum Allah hayırlısi ni nasip etsin inşallah

Back