• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç belirti olmadan meme kanseri teşhisi alan var mı?

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.826
47.239
548
Aslında soru başlıkta gayet açık. Akıntı kızarıklık şişkinlik ya da bilmediğim başka bir belirti olmadan meme kanseri olan var mı? Zor ve hassas bir hastalık biliyorum sizi incitmeyecekse sorumun cevanını almak isterm şimdiden teşekkürler

Aslında soru başlıkta gayet açık. Akıntı kızarıklık şişkinlik ya da bilmediğim başka bir belirti olmadan meme kanseri olan var mı? Zor ve hassas bir hastalık biliyorum sizi incitmeyecekse sorumun cevanını almak isterm şimdiden teşekkürler
Anannem bi belirtisi olmadan beyin kanaması geçirdi sonra meme kanserisiniz dendi acilde bi belirtisi yoktu

Yok sanırım 👍🏻

mutlaka ele bir kitle gelir bence
Yedi sekiz ay önce iyi huylu kitle saptandı. Üç ay sonra kontrol dedi ama ben gitmedim. Bi sorun olmadığını düşünüyorum. Çevremdekiler git git diye tutturdu. Buarada bi memem diğerinden bariz büyük.🤔

Anneme teshis koyuldu bir sene önce kadar, nerdeyse hic bir belirtisi yoktu. Sadece ele gelen kücük bir kitle vardi

Belirti olmadan da olabiliyor diye duymuştum. Bu nedenle kadınlar kontrollerini ihmal etmesinler deniliyor. 40 yaşından sonra yaptırılacak mamografi ile ele gelmeyecek küçük oluşumlar da tespit edilebiliyormuş.

Bir elinizle göğsün altından kaldırıp, diğer elinizle yanlarını ve üstünü kontrol edin. Topak bişey varsa diye doktor nasıl kontrol edeceğimi göstermişti.

Kontrollerinizi aksatmamanızı tavsiye ederim. Ele kitle gelmeden ya da herhangi bir belirti olmadan yakalarsanız tedavisi daha kolay olabilir.Bir de meme yapınızın nasıl olduğunu söylediler mi bilmiyorum ama yoğun meme yapısına sahipseniz eğer elinize bir kitle gelmeyebilir.

Back