süpersin yaa azmine inadına hayran kaldım...böyle hatunları görünce gaza geliyorum kadınların ezilmesine hiç tahammül edemiyorum malesef...
dayak yiyip kocam beni dövdü napıcam onu seviyorum diyen tiplerede deli oluyorum...işte böyle olunyaaa kararlı olun kendinize güvenin gene çektirin ona burnundan getirin böyle...doracım walla taktir ettim seni bütün yazılarını okudum e seviyosun kocanı 15 yıl geçmiş ayrılmazsın tabiki böyle burnundan getirmene çok seviniyorum oohh bütün kadınlarada ibret olsun burdan bak bakalım senden başkası ona güzel geliyomu bundan sonra helal sana bebişim....
ha face ha başka birşey...
face olmasa belki sohbet sitesine girecekti..
ne farkeder...
tepkinde devam et bence arkadaşım...
sakın yumuşama..iyice burnu sürtsün..
eğer facebook hesabını biliyorsan gir onun adına şöyle yaz''ben evli ve çocuklu bir erkek olarak
karımı burda sanalda olsa aldattım''yani bu tarz bişey yaz..utansın herkes görsün...
eğer sen ona böyle birşey yapsaydın eminim çoktan kapının önüne konmuştun
oldu aldatılanlarda aldatarak neler hissettiklerini anlatsın o zaman. Olur mu öyle şey canım, evlilik bu.çocuklarını alıp dışarıya çıkma
sende yakışıklı bir adamın fotoğrafına çok yakışıklıymışsın yaz
onun akşam göreceği şekilde aç pcyi
senin ne hissettiğini ancak ozaman anlar
ben aldatma sebepli boşanan bir ailenin çocuğuyum babam annemi eve başka kadın getirip onu bizim odamıza yollayarak bile aldatırdı annemde eski sevgilisyle görüştü ve bitti evlilikleri ben şimdi 20 yaşmdaym ama kardeşim annem gittiğinde 3 yşndaydı şmdi 14 yşnda annemin güzel giden bir evliliği var babam çok mutsuz sürekli ilaç kullanıyor benim yaşlarımdaki kızlarla konuşuyor parası için ona yaklaşan o kdar midesiz insanlar var ki diyeceğim o ki bu olaydan çocuklarının etkilenmesine izin verme evet kötü bir durum yaşamışsın ki evlisin ben seni anlayamam sadece çocukların açısından söylüyorum onlara yansıtmadan eşinle konuşarak hallet bence
ah erkekler kadın yapınca kesinlikle boşanırdım demeyi biliyolar
kendileri yapınca yalvar yakar
tabiki boşan demem doracım bu sebepten evlilik bitirilmez Allah korusun
böyle süründürmeye devam et amalmaz:
ona dargın olduğum dönemde rafet elromanın sevdim ama sonu yoktu şarkısını dinlettim telefondan( sedece şarkıyı ama konuşma hiç olmadı)
o şarkıyla beni maffettin diyor.
zaten bana çok düşen bir yapsı vardı. şimdi nerdeyse işe bile gitmiyecekzemuszemus
çok sağol mehaliciğim. amin canım. allah kimsenin başına vermesin diyorum:Saruboceq:Tatlılıkla sonlandığına sevindim umarım asla ve katta tekrarlanmaz bu aıl ağacı olur eşinize
aminn canım. allah sizlere yaşatmasın diyorumbaşından sonuna kadar olayını biliyom ve attığın her adımı takdir ediyorum.ALLAH korusun böle bişi olursa artık nasıl davrancamızı biliyozkaydirigubbakcemile3
umarım bu olay ilk ve son olur.mutluluğunuza bir daha gölge düşmez inş
allah korusun eğerki ilişki durumunda olsa çocuğum var bile demiyeceğim bende aynısı gibi davranacağım gibi geldi banada. kesinlikle göz yaşına bakmammmmtatlım bende aynı duruma maruz kalsam senın yaptıgını yapardım,cocugum olmasaydı da sevdiğim için affederdim ama sürüm sürüm süründürmemde cabası olurdu!!! tabı bu konu bi ilişki durumunda olsa gözünün yaşına bakmam(içim kaldırmazdı) mutluluklar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?