işte bunu yapamam 2 çocuğum var. benim bunu yapmam kendime olan değerimi düşürür.
yüz yüze gelmemse kavga başlangıcımız olur.
zaten kızım çok üzüldü. birde yanlarında kavga başlatmak istemiyorum.:umursamaz:
kıza zaten sadece güzelmişin demiyor sana güzelmi demişim yanılmışım çooook güzelsin çoook diyede bastırıyorkötükedihüso
Canım arkadaşım .içerlemekte çok haklsın çünkü o senin eşin sevdiğin,çocuklarının babası. Biraz tedirgin olması seni kaybetme duygusu yaşaması iyi.
Ama eminim art niyetle yapmamıştır,hani yolda gördüğümüz biri içinde çok güzelmiş ya da pek akışıklıymış deriz ya o duygularla söylemiştir belkide. Hem şimdiye kadar bu adamın seni bu anlamda üzecek bir davranışını görüdn mü . bundan sonrada akıl ağacı olacaktır ona birdaha tekrarlamayacağına inanıyorum
işte bunu yapamam 2 çocuğum var. benim bunu yapmam kendime olan değerimi düşürür.
yüz yüze gelmemse kavga başlangıcımız olur.
zaten kızım çok üzüldü. birde yanlarında kavga başlatmak istemiyorum.:umursamaz:
kıza zaten sadece güzelmişin demiyor sana güzelmi demişim yanılmışım çooook güzelsin çoook diyede bastırıyorkötükedihüso
kızmakta haklısın tabiki..kızı tanıyormusun?
bunda yanlış birşey göremedim sorun ne ki? :1closedeyes:
Bence keşke bi müddet dursaydın ve bir müddet izlemey alsaydın be doracım bakalım daha ne cevherler çıkıcaktı eşinden ... Bu arada evini terk etme canım sakın gitme evinden, gidiceksende annenin yanına git ve sorarsa neden evinde değilsin nerdesin die ararsa " BU AKŞAM KANDİL GECESİ KANDİLLEŞMEYE GELDİM" diyebilirsin... sakın ola sana yakınlaşmasına izin verme eve döndüğündeyse al karşına konuş neden bunu yapmış nerden tanıyormuş neden eklemiş ve mesaj atma gerrği duymuş bir bri sor bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?