Hiç beklemezdim ondan bunu:(

Dora

KoP Coşş HaYaT ztn boş =)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
2.101
18
643
Diğer
bu gün canım çok sıkkın. hayatımda ilk kez eşimi facede bir kıza çok güzelmişin diye iltifatını yakaladım.
yakaladığım mesajı aynen ona telden mesaj olarak yolladım.kötükedihüso
geri beni aradı ama teli açmadım.kötükedihüso
şimdide o nun geldiğinde beni evde bulmaması için çocuklarımıda alıp dışarı çıkacağım.
ondan bunu hiç beklemezdim. bu nu üstelik ben geçen hafta şehir dışındayken yapıyor.
demekki yalnız bırakmıya gelmiyormuştu.:gitme:
çok üzdün beni çokkk.
şu an yüzünü göresim bile gelmiyor.:mymeka:

bunu bana nasıl yapar yaaaa.
önce pek önemsemedim ama durdukça içime verdi.
sizce haksızmıyım ne dersiniz:sinifsinif:

çocuklarını alıp dışarıya çıkma
sende yakışıklı bir adamın fotoğrafına çok yakışıklıymışsın yaz
onun akşam göreceği şekilde aç pcyi
senin ne hissettiğini ancak ozaman anlar

haklısın cnm ama dışarı gitme bırak konuşun ona göster yaptığı şeyi açıklaması saçma gelecektir mutlaka ama dinle tedbirini al

ama işi iyice bi öğren belki eski çocukluk arkadaşıdır CADIARZU
değiştiğini görünce öyle yazmıştır
bakalım kendini nasıl savunucak önce eşini bir dinle,soğuk kanlı ol

Canım arkadaşım .içerlemekte çok haklsın çünkü o senin eşin sevdiğin,çocuklarının babası. Biraz tedirgin olması seni kaybetme duygusu yaşaması iyi.
Ama eminim art niyetle yapmamıştır,hani yolda gördüğümüz biri içinde çok güzelmiş ya da pek akışıklıymış deriz ya o duygularla söylemiştir belkide. Hem şimdiye kadar bu adamın seni bu anlamda üzecek bir davranışını görüdn mü . bundan sonrada akıl ağacı olacaktır ona birdaha tekrarlamayacağına inanıyorum

Bir feys Vakası Daha..(Lalişim uzak dur sen)
Bence al çolugunu çocuğunu Git Ailenin yanına
Açma Telide Sürünsün.
Yada Dışarı çık yine açma telini..
Böyle birşey için Belki boşanma olmaz ama
Sakın Affetme..
Niye yapmış derdi neymiş anlatsın

işte bunu yapamam 2 çocuğum var. benim bunu yapmam kendime olan değerimi düşürür.
yüz yüze gelmemse kavga başlangıcımız olur.
zaten kızım çok üzüldü. birde yanlarında kavga başlatmak istemiyorum.:umursamaz:
kıza zaten sadece güzelmişin demiyor sana güzelmi demişim yanılmışım çooook güzelsin çoook diyede bastırıyorkötükedihüso

e yani afedersin ama yuh diyecem yavaş gelsin biraz noluyo

iyi bir ayar ver arkadaşım otursun oturduğu yere

canım mehalim inanki önce hiç galeye almadım. hatta kızım ağlarken ona güldüm yazsın kızım ne olacak dedim. sonra durdu durdu içime verdi.
bana geçenlerde amca oğlum nasıl zayıflamışın dediğinde bir kıskançlık sergiledi. ben bile şaştım tepkisine.
oysa o birine çok güzelsin diyor kötükedihüso
söylediğim gibi böyle bir hatasını ilk görüyorum. ama zaten 2 hafta olmadı oraya üye olalı. kötükedihüso

nerden arkadaşı işten mi

Bence keşke bi müddet dursaydın ve bir müddet izlemey alsaydın be doracım bakalım daha ne cevherler çıkıcaktı eşinden ... Bu arada evini terk etme canım sakın gitme evinden, gidiceksende annenin yanına git ve sorarsa neden evinde değilsin nerdesin die ararsa " BU AKŞAM KANDıL GECESı KANDıLLEŞMEYE GELDıM" diyebilirsin... sakın ola sana yakınlaşmasına izin verme eve döndüğündeyse al karşına konuş neden bunu yapmış nerden tanıyormuş neden eklemiş ve mesaj atma gerrği duymuş bir bri sor bakalım...

belinayycığım malesef annem burda değil. başka yerde yaşıyor.:gitme:
bende zaten kandil diye sabredip çocuklarımla kocatepe camisine gideceğim. akşamdan onunla anlaşmıştık sözde erken gelip gidecektik ama onu beklemiye niyetim yok artık. kendim gideceğim.
telimide açmıyacağım. birazda o meraklansın.
zaten yalnız gideceğimi hiç beklemez. hemen arayacağı yer ablam olacaktır
ama bir kadın sinirlenince neler yapabileceğini görsün bu günkötükedihüso

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun ama dediğimi unutma.. sakın ola sana yakınlaşmasına izin verme eve döndüğündeyse al karşına konuş neden bunu yapmış nerden tanıyormuş neden eklemiş ve mesaj atma gereği duymuş bir sor bakalım...

akşam gelince onu karşına alıp neden o kızı eklediğini ve mesajlaştığını sormalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…