- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
- Konu Sahibi prospectingkit
- #1.641
ne dedınkı ???
cabuk barısınnn
dün asistanlarla ilgili konustum ya ona bozuldu sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne dedınkı ???
cabuk barısınnn
arıza defterını elıne almıs benı elestrıyor bunu ndn bole yazdn bu boylemı dedı buna gıdılmıstı (gıdılmıstı dedgı 1 sene oncedır =)) bneı sınırlendırdı ıste
arıza defterını elıne almıs benı elestrıyor bunu ndn bole yazdn bu boylemı dedı buna gıdılmıstı (gıdılmıstı dedgı 1 sene oncedır =)) bneı sınırlendırdı ıste
dün asistanlarla ilgili konustum ya ona bozuldu sanırım
yok gulum nıe bozulsun arkadasız bız ole demek ıstemedın sendün asistanlarla ilgili konustum ya ona bozuldu sanırım
cok biliyorsan sen yap canım deseydin tepkisi ne oldu kii
valla dunde ıddalastı bnmle mors oldu ama ders almıyor hayvan sımdılık susuyorum ayın 20 snde ıpler kopablırsalak işte boşver yaa tın tın de geç
yok gulum nıe bozulsun arkadasız bız ole demek ıstemedın sen
valla dunde ıddalastı bnmle mors oldu ama ders almıyor hayvan sımdılık susuyorum ayın 20 snde ıpler kopablır
zam ıstedım ben tmmm yapcam dedı ama ertesı gun vazgectı....20sinde ne var kı yavru
zam ıstedım ben tmmm yapcam dedı ama ertesı gun vazgectı....
20snde avans var eger zam vermezse bakalım napcam blmıyorum
1 senedr calsııyorum dha gecen ay 30 tl zam aldm oda asgarı ucrete geldı bna dıolarkı sen zam almıssın zaten vermeyz bıdha
Evet hakedıyorlar hatta daha fazlasınısende bir iş bulunca etesı gun işe gıtmezsin bırakırsın ortada ozaman gorurler yavruu
burdayım canım ozge benzelemele burda mısın canımm bişey dicemm ?
ay ayrıca ismin nedir ya yazamadım iki saat nickini
6-8 ay demıs ya o zmndan sonra cıkarcaklarmı benı yanı ?Özge bizim şirketin yönetim kurulu üyesinin gebzede bir şirketi vardı ordan bir arkadaşla görüştüm oraya bi alım yokmuş ama olursa kesin arıcak beni.
Bende kariyer den o şirketin ilanlarına baktım dudullu da bir banka ile anlaşmışlar veri giriş elemanı arıyorlar.
İlgilenir misin ?
gunaydınnngunaydın herkese
6-8 ay demıs ya o zmndan sonra cıkarcaklarmı benı yanı ?
basvuru yapalım hemen bnm karıyerde cv m var zaten
gunaydın herkese