- 17 Mart 2013
- 55
- 0
- Konu Sahibi prospectingkit
- #1.201
slm kızlar ya ben de yeni üyeyim beni de aranıza alın kaldım sap gibi hiç bişeyde bilmiyorum (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bgn görüşcez işte nolcak bilmiyorum
slm kızlar ya ben de yeni üyeyim beni de aranıza alın kaldım sap gibi hiç bişeyde bilmiyorum (
hangı gundu bakırkoy pazarı gelırım tabıkı kız
cumartesi günü canım sözleşelim önümüzdeki hafta gideriz
ınsanlar pazartsı bı halsız fılan uykulu olur bzm burdakı hayvan bıze satascak yer arıyorne olsun yaa pazartesi gerginliğii
hmm tskler cnm sordgun ıcın ...evet kuzucum az once sordum yardımcı olarak ısteyen bayan yanı nurten hanıma tuzla cok uzak bız yakın cıvardan yardımcı nıyetıne arıoruz hatta haftanın 3 gunu gıbı parttıme bıle olabılır dedı malesef cnım muhasebeyede stajer almıslar onumuzdkı ay baslıycakmıs.
bu kariyer sitelerıne basvursana canm ben ordan kendıme iş bulmustum kuzenlerim falanda hep ordan buluolar. hem evınede yakın olur.
hangı gundu bakırkoy pazarı gelırım tabıkı kız
ne ıs yapıodun sen cnm... valla halıne sukret bnm gbı basında mal bı adam olsa napcan
ınsanlar pazartsı bı halsız fılan uykulu olur bzm burdakı hayvan bıze satascak yer arıyor
hmm tskler cnm sordgun ıcın ...
günaydın kızlarrr..
günaydın kızlarrr..
heyyyy hişştttt piştttttt heytttttt
ben burdaımmmm
asma kızım suratını yaa pozitif düşün ki pozitif olsun bak bizde ayrılsak mı diye konusuyoruz bu sevgi bize zarar veriyor diyoruz ama nikahımız var o yüzden ikimizde vazgecemiyoruz kaldık öyle
kuzuuuuuucummmmm azcık yoğunuz pzartesı yogunlugu cok katılamıorummm.
çok teşekkür ederim arkadaşlar hoş buldum :)) 2,5 yıllık evliyim bebişimiz malesef yok (zaten beni buraya iten de biraz o oldu) çalışmıyorum öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte kocişimle :)
Bizimle de ilgilen
nerdesn be sennn
vala bana da çok zarar veriyo bakalım nolcak bilmiyorm
tedavimi goruosunu bebek için?
çalısıorum kızım senın gıbı evdeım ben sankım
ne ağlıosun kız erkek ıcın degermı hiç delı kafana taktıgına bak kafanı kırarım vala
bırak o düünsün ne olcagını elını sallsan ellısı hem ne dıe kavga ettınız ben okuyamadım eskılerı anlat bakım ablana