- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi prospectingkit
Bende tırsıyorum ama bakma renk vermiyorum hiç :86::112:
dün gece çok dua ettim ama dua ederken uyuyakalmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tırsıyorum ama bakma renk vermiyorum hiç :86::112:
Rabbim bize onları vermeyecek olsaydı bu kadar büyük bi aşkla sevdirmezdi diye düşünüyorum.dün gece çok dua ettim ama dua ederken uyuyakalmışım
Rabbim bize onları vermeyecek olsaydı bu kadar büyük bi aşkla sevdirmezdi diye düşünüyorum.
Bu günler geride kalacak eminim
Rabbim bize onları vermeyecek olsaydı bu kadar büyük bi aşkla sevdirmezdi diye düşünüyorum.
Bu günler geride kalacak eminim
inşallah kuzum dün snirle ağzımdan bela kaçtı allah belanı versn snin sen insan değilsin dedim
sonra içime bir oturdu varya uyuyana kdar dua ettm allahım öyle demek istemedm sinirle oldu diye
2kerede ben dedim ama çok ağlamıştım
Oda biliyo aslında isteyerek demediğini :26:
nasılsın kuzum merak ettim seni
evet genelde allah seni bildiği gibi yapsın derm ama artık çok snirlenmiştim
Ölmedim henüz canım
İyiyim şükür sen nasılsın
Tamam ula sakin ol oda arasaydı senii
Ölüm ani dünya faniAllah korusun deli ne diyosun :))
çok şükür uğraşıyorum bende canım ne olsun
tabi bni o duruma getiren onun davranışıydı snuçta aman neyse aramıcam bgn kendime vakit ayırcam gircem mis gibi duş alcam kitap okucam bakım yapıcem kendime güzelleşicemm
Ölüm ani dünya fani
Aman iyi ol tatlış
Zati güzelsin kıızz
Balkanların ve kk nın en güzel karısı seçiyorum seniii
hehehh deli yaaa sağol tatlış ayy bi yandan da konuşasım var nan seni bırakıp gidesm gelmiyo sende gittt
aklım kalıyooooo
Hahah deli manyak
Gitmeyim ama kimseye yazmayım olur muuu
takılıyorm yavru ya
takıl kafana göre
bende biraz rahatlıyım şöyle dün snirden beyazı da izlemedm onu falan izliyim netten gevşiyim biraz
akşam laflarız sen kaçta eve geçiyosun:44:
5 gibi evde olurum sanırım canım bilmiyorum kii
Ama buralardayım git bi kendine gel
tamam o zaman kuzum ben gelince msj atarm sana
babaaaayyyyy
sınır olmakla gectı butun gunum ya sabah sabah basımı sısırdıler zaten regl oldum gergınım belım agrıyor dovcem valla hepsını ,
masa ustu pc tamamen bozuldu evdekı notebook da donuyo aksam ondan cıkmak zorunda kaldım =( napıyosunuz bgn bnm gbı calısan ameleler varmı ?