- 28 Şubat 2013
- 2.303
- 30
- Konu Sahibi prospectingkit
Kız artık süründürebilirsin evlenmişsiniiizz
sevgılıyken kolay surundurmek canım evlıyken hiç takmıolar imdiden söyluyım surundurdun surundurdun evlılıgı hıc bekleme yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız artık süründürebilirsin evlenmişsiniiizz
nerde yasıo canım sen nezaman gtmeyı dusunuosun yanı neyı beklıosunuz
sevgılıyken kolay surundurmek canım evlıyken hiç takmıolar imdiden söyluyım surundurdun surundurdun evlılıgı hıc bekleme yanı
valla yeternce yıpratılıyor zaten yeri gelince
hayır sasha sen aşktan yana dertlisin gbi bayaaa
arasa süründürcem ama oda benden inat aramıyor
Evet canım uzun süren bi ilşkim yeni bitti .
Çok yıprandım üzüldüm ama geçecek inşallah :26:
halk ve ilişkiler daha 1. sınıf ama şekerım bu gunlerde harc paarasını yatırıcam sen kacıncı sınıftasın?
Ben hiç süründüremedim :44:
allah güç versin tatlm bnmde şuan hiç tadım ondan durgunlaştm biraz
valla bende o beni süründürüyor
düğünümüzü bekliyoruz canım eylülde olcak inşallah :)
Ne oldu canım hayrola ?:26:
Güç kuvvet kalmadı dua ediyorum bian önce geçsin şu günler diye
[video=youtube;fWQg9DmoCGQ]http://www.youtube.com/watch?v=fWQg9DmoCGQ[/video] Haydiii elleeerrr
1 hafta mı benım kı 1 senedirr ilgisiz vala bende uzuluodum ama gecen bır patladım bayagı toprladım öküzümmmaynı şeyler cnm ya 1 haftadr ilgisiz onu kafama tkıyorum ara ara efkarlanıyorm böyle
Hiç takma canım hiçaynı şeyler cnm ya 1 haftadr ilgisiz onu kafama tkıyorum ara ara efkarlanıyorm böyle
ne oldugunu ben gormeıorum ısyerınde bazı sıteler acılmıo sımdı
kizlar benide araniz alin
1 hafta mı benım kı 1 senedirr ilgisiz vala bende uzuluodum ama gecen bır patladım bayagı toprladım öküzümmm