- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
- Konu Sahibi prospectingkit
yok şekerım ben ıst. sen ıst neresındensın?
4. levent canım sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah 9 mus ısbası bn yetısırım 9 a kdr maas ne kadr cnm
4. levent canım sen ?
ne haber kızlar bende yeniyim bekarım çalışmayı düşünüyorum inşallah tez vakitte
hepimiz karabk yazmadm be deli misin biz topikce tellioğullarındanız dedim espri espriiiiiiiiiiii
ayy benı ulus pazarına goturumusn????ben karsıyı pek bılmıorum üsküdardayım canım
özledm la gittin gelmednnnnn
hepimiz karabk yazmadm be deli misin biz topikce tellioğullarındanız dedim espri espriiiiiiiiiiii
ne haber kızlar bende yeniyim bekarım çalışmayı düşünüyorum inşallah tez vakitte
biz topikce tellioğullarındanız
karabükteym ben cnm sen kendni tanıt bakalım
geldim geldim. ama burası hakkaten cok karışık aybüküm. ben daha sonra uğrarım gene. öpüldünüz prospektüsümle, zelemelemle..
bunu yazmışııımmm
canım valla bende hiç gitmedim kii :) ama salı pazarı var burda sosteye pazarı dye gecer oraya götürürüm istersen
yoook yaw
bn gebzedeyım cnmnişanlıyız aslında ama oturma izni için nikah yaptık o yüzden canım :)
4.levent sen ?
bnde gelımmmııııııııfarkındaysan yazmadım orasını :):)
ben 800 alıorum canım o nedenle tıcketı harcamıorum evden getırıorum 220 ordan evıme 5 dk zaten yuruorum 155 de ordan kalıo bırde 150 bıreysel emeklılıge yatırıolar.ıdare edıos işte.
bnde sosyete pazarı dıom ya zaten yaaa guzel seyler var mı pekı uygun mu?