Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

desene bizim patrona pc yi değiştirmesi için baskılara başlamam gerek :KK53::KK53: hadi gözün aydın tadını çıkar sonra gel hızlı hızlı ak buralara:KK53::KK53:

accık tatlı oldu ama niyse boş anımda bakarım bi şeylere eriniyorum valla:KK53::KK53:

Bu bahaneylede şuan ki pc den rahatsız olduğunuda dile getirmiş olsun seni çakal senii... :KK53:
Sağolasın kuzu , inşallah..

Keşke o hiç gitmesede hep böyle yavaş modda kalsam.. Razıyım ulan ! :KK53::KK53::KK53:

gezmeyi çok severim kafa nereye ben oraya hesabı:)kitap okumaya bayılıyorum e bi de bölüm icabı okuyp araştırıyorum işte:)şimdi ramazan olduğu için pek bişey yapamıyorum can sıkıntısından patlıyorum evde:KK43:

bende öyleyim canım mesela bu akşam arkadaşlarla dışarı iftara çıkıcagız bende araştırmayı seviyorum ama okumadım canım gayette gzl bi şekilde çalışıyorum

Bu bahaneylede şuan ki pc den rahatsız olduğunuda dile getirmiş olsun seni çakal senii... :KK53:
Sağolasın kuzu , inşallah..

Keşke o hiç gitmesede hep böyle yavaş modda kalsam.. Razıyım ulan ! :KK53::KK53::KK53:

üzülme kız şimdi çıkar aklından bunları yarin yanında sarıl boynuna bak bana 1 hafta geçti yanımdan gideli yine özledim keşke daha çok sarılsaymışım kuzuma diyip duruyorum:KK14: neyse efkarlanmıcam az kaldı inşallah hep yanında olcam. pc ye gelince artık çok da tınımınımda değil çıkıcam işten şurda en fazla bi ay sonra:KK53::KK53: gerçi daha patronun habarııı yohhh:KK76::KK76:

X