- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
- 318
Herkese gunaydin.kizlar bana bir akil verin ne yapacagimi sasirdim temmuz ayinda kimyasal bir dusuk yasadim sat 1 agustos ve ben yeniden hamile kaldim.kaldim kalmasina ama doktora gittiğımde kendi hesaplarima gore 5+5 iken dr hcg 1000den buyuk olmasina ragmen doktor keseyi goremedi ve gec do)enme olabilir 4 haftalik dedi ve progestan verdi tabi araya bayram girdi ve ayni sorunu yasamamak icin bayram ertesi tekrar giitik bizim dr yoktu baska bir dr kontrolumu yapti keseyi gordu 4-5 haftalık oldugunu 20 gün sonra kalp atışını duyabilecegimizi dis gebeligin olmadadigini ama kimyasalim oldugu icin test yaptirmam gerektigini hatta çok geçç kalmış olabileceğimi test sonucu 20 günde çıkarmış çıkana kadar da hıbor diye iğne kullanmam gerektiğini söyledi.büyuk ihtimal pıhtılaşma olabıleceğni olmasa bıle iğnenin ne anneye ne bebeğe zararı olmadıgını soyledı hatta geliştirirmiş .akşam kendi doktoruma ulastım o da1 düşükle bu ilacı kullanmama gerek olmadıgını soyledi .kusura bakmayın basınızı agrrıttım Ne yapacagımı sasırdım igneyi yapsam mı kalsamı iki arada kaldım