• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıbor kullanan pıhtılaşma sıkıntısı olanlar yardım

yasmince

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
271
69
318
Herkese gunaydin.kizlar bana bir akil verin ne yapacagimi sasirdim temmuz ayinda kimyasal bir dusuk yasadim sat 1 agustos ve ben yeniden hamile kaldim.kaldim kalmasina ama doktora gittiğımde kendi hesaplarima gore 5+5 iken dr hcg 1000den buyuk olmasina ragmen doktor keseyi goremedi ve gec do)enme olabilir 4 haftalik dedi ve progestan verdi tabi araya bayram girdi ve ayni sorunu yasamamak icin bayram ertesi tekrar giitik bizim dr yoktu baska bir dr kontrolumu yapti keseyi gordu 4-5 haftalık oldugunu 20 gün sonra kalp atışını duyabilecegimizi dis gebeligin olmadadigini ama kimyasalim oldugu icin test yaptirmam gerektigini hatta çok geçç kalmış olabileceğimi test sonucu 20 günde çıkarmış çıkana kadar da hıbor diye iğne kullanmam gerektiğini söyledi.büyuk ihtimal pıhtılaşma olabıleceğni olmasa bıle iğnenin ne anneye ne bebeğe zararı olmadıgını soyledı hatta geliştirirmiş .akşam kendi doktoruma ulastım o da1 düşükle bu ilacı kullanmama gerek olmadıgını soyledi .kusura bakmayın basınızı agrrıttım Ne yapacagımı sasırdım igneyi yapsam mı kalsamı iki arada kaldım

Igneyi kullanmak size bir şey kaybettirmez ama şayet pıhtılaşma varsa ve kullanmazsanız kaybedeceğiniz şeyler var. Ben hibor kullanıyorum önceden düşüklerim olduğu için.

Herkese gunaydin.kizlar bana bir akil verin ne yapacagimi sasirdim temmuz ayinda kimyasal bir dusuk yasadim sat 1 agustos ve ben yeniden hamile kaldim.kaldim kalmasina ama doktora gittiğımde kendi hesaplarima gore 5+5 iken dr hcg 1000den buyuk olmasina ragmen doktor keseyi goremedi ve gec do)enme olabilir 4 haftalik dedi ve progestan verdi tabi araya bayram girdi ve ayni sorunu yasamamak icin bayram ertesi tekrar giitik bizim dr yoktu baska bir dr kontrolumu yapti keseyi gordu 4-5 haftalık oldugunu 20 gün sonra kalp atışını duyabilecegimizi dis gebeligin olmadadigini ama kimyasalim oldugu icin test yaptirmam gerektigini hatta çok geçç kalmış olabileceğimi test sonucu 20 günde çıkarmış çıkana kadar da hıbor diye iğne kullanmam gerektiğini söyledi.büyuk ihtimal pıhtılaşma olabıleceğni olmasa bıle iğnenin ne anneye ne bebeğe zararı olmadıgını soyledı hatta geliştirirmiş .akşam kendi doktoruma ulastım o da1 düşükle bu ilacı kullanmama gerek olmadıgını soyledi .kusura bakmayın basınızı agrrıttım Ne yapacagımı sasırdım igneyi yapsam mı kalsamı iki arada kaldım
1 düsükle igne kullandirilmaz evet ama pihtilaşma varsada kullanmaniz iyi olur ama pıhtilaşma olmayabilirde o zamanda gereksiz yere kullanmis olursunuz zarari olmadigi halde bu karmasıkligi yasamaniz 2 dr a birden gitmenz yuzunden olmuş iyi bi dr bulun ve sürekli ona gidin farkli dr lar karmasıklik yaratir böyle napcanizi şaşirtırlar...sürekli ayni dr a g8din ve daha güvenilir bi dr seçin derim ben.

Dusuk dozajda onlem olarak kullanabilirsin 0.2 gibi yaninda da bebe aspirini..eger pihtilasma cikarsa dozajini ayarlarlar ,cikmazsa da birakirsin igneyi..benim de beta hcg 10 cikti kendim eczaneden 0.6lik aldim kullaniyorum .ama ben de pihtilasma var daha oncede kullandim.

Teşekkür ederim arkadaslar aklımda kalmasın yarında testi yaptıracağım zaten

Bi düşük yaşadım...dr normal dedi düşük 2. Kez hamile kaldım ve bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum araştırıldı kan mihtilaşması varmış ondan kalbi durmus.. Keske 1. Bebekte kan pihtilasma testi yapsaydım ya da önlem amaçlı bebe aspirini ya da igne yapsaydım hep dedim içime oturdu cunku ...ins bi sıkıntı yasamazsin ama ne olur yarin bunu iyi bi doktora danış pişmanlık yaşama

Bbn kullanmanda yarar goruyorum. Bende ilk duşuk sonrası hamile kaldığımda gerek yok dediler hatta tahlildahi yaptrmadılar ama o gebeliğimde duşukle sonuçlandı ve ben 2. Duşuk sonrası pıhtılşmam olduğunu oğrendim. 3. Gebeliğimde hibor +corasprin kullandım çok şukur meleğim şuan benmle

Bbn kullanmanda yarar goruyorum. Bende ilk duşuk sonrası hamile kaldığımda gerek yok dediler hatta tahlildahi yaptrmadılar ama o gebeliğimde duşukle sonuçlandı ve ben 2. Duşuk sonrası pıhtılşmam olduğunu oğrendim. 3. Gebeliğimde hibor +corasprin kullandım çok şukur meleğim şuan benmle
Darısı bana hepimize olur 2 kayıptan sonra 3. Saglikla alırım kucağıma

merhaba Bana Yardım edebilirmisiniz Pıhtılaşmam var ama doktor tavsiyesine ihtiyacım var istanbulda yaşıyorum

Back