- 23 Ocak 2016
- 33.112
- 49.555
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.341
Orman bir köy zaten yazın akşamları soba yakıyoruzBizde annemden köye gittik şimdi eve geldim
Ben 2 tane içtim bugünfincan harika
Ormanlıkmı benim kendi köyümde öylesoba yakılmaz ama yaz akşamları düğünler olur mesela üstüne bi mont giycek kadar üşürüz
Bende şimdi oturdum valla yalnızım evde keyif yapasım var o yüzden benimde bişeyler içesim var ama lezzetli bişeylerOrman bir köy zaten yazın akşamları soba yakıyoruz
Ben de şimdi totomun üzerine oturdum
Sana da afiyet olsun canım 1 tane daha Nescafe içesim var
Yok yahu yeşil çay falan gitmez 2 bardak gazoz içtimBende şimdi oturdum valla yalnızım evde keyif yapasım var o yüzden benimde bişeyler içesim var ama lezzetli bişeyleryeşilçay gibi değil mesela
Ohhh mis gibi yaaYok yahu yeşil çay falan gitmez 2 bardak gazoz içtimşimdi çayı demledim bir bardak daha Nescafe içesim var yanında da abur cubur kek falan
Ay ne güzel ya keşkem bizimde köyde evimiz olsa ayrıEşim mangal yaktı ben de salatayı yaptım bulaşıkları yıkayıp mutfağı topladım biraz toz alma işi yaptım şimdi oturdum çok şükür soba da yanıyor mayışasım var
O zaman bir koşu marketeOhhh mis gibi yaa
Benim tek içtiklerim türk kahvesi yeşil çay çay olunca. Kahveyi içtim ya çay ya yeşilcay kalıyor geriye ama canım soğuk şeyler istiyor evde de yok napsam
Ay kız markete gitmek zorun değil üstümü giyinmek çok zorO zaman bir koşu markete
Allah en güzelinden versin inşallah canımAy ne güzel ya keşkem bizimde köyde evimiz olsa ayrı
Ben de gidiyorum haftaya bahceli eve kavusacam insallahEşim mangal yaktı ben de salatayı yaptım bulaşıkları yıkayıp mutfağı topladım biraz toz alma işi yaptım şimdi oturdum çok şükür soba da yanıyor mayışasım var
İnşallah canım hepimize en güzelinde gözüm yok yahu başımızı sokacak kadar olsun yeterAllah en güzelinden versin inşallah canım
3 ve 6 ben benHepsinde kendimi buldumMerve Aydoğdu on Instagram: "Yeni Capslar Buyrun 🙋😂 Ayy Pek Yeni Paylaşamıyorum Bu Aralar Malum Bebe Büyütüyoruz😂 Bunlar İlaç Gibi Ama 😍🥳 En Çok Hangisine Güldünüz?"
1,198 likes, 19 comments - parodi.anne on June 5, 2021: "Yeni Capslar Buyrun 🙋😂 Ayy Pek Yeni Paylaşamıyorum Bu Aralar Malum Bebe Büyütüyoruz😂 Bunlar İlaç Gibi Ama 😍🥳 En Çok Hangisine Güldünüz?".www.instagram.com
İnşAllah canımBen de gidiyorum haftaya bahceli eve kavusacam insallahmangalda yakacam
çok kıskandımm suan
İmrendim diyeyim yada özendim yada bende çok özledim böyle mangal filanİnşAllah canımamacım kıskandırmak değildi ama
Sağol canım teşekkür ederimİmrendim diyeyim yada özendim yada bende çok özledim böyle mangal filan
Bir haftadır midem de kötü sanki mangal olsa yıyebilecem ama o an onun kokusu bile yeter
Benim yerime de yiyin
Emzirirken çok içerdim yeşil cay ada cayı filan denedim rezeneyi de deneyeyim sağol canım belki iyi gelir bana daSağol canım teşekkür ederim
Eşim mangalı çok sever yer de müsait olunca sık yakıyor ben pek mangalı sevmem
Miden için rezene çayı çok iyi geliyor tavsiye ederim ben de ara ara midem için içiyorum
Et de mangal da pek sevmem ama eşime eşlik edip yiyorum olmasa aramam yani çoğu insan mangalı sever tabii hiç aramam desem yeridirEmzirirken çok içerdim yeşil cay ada cayı filan denedim rezeneyi de deneyeyim sağol canım belki iyi gelir bana da
Ben de çok severim oğlum da öyle
Dede mangal yakalım mı der sürekli babama oda hergün mangal yakıyor nerdeyse
Biz de severek yiyoruz
Mangal sevilmez mi ya et mi sevmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?