- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #13.321
Dedim “ne hediye istersin?” “Bu sene bana en güzel hediyeyi verdinİyi ki doğdun enişte iyi doğdun enişte iyi ki doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun enişteyeni yaşınız size uğur getirsin canım hamarat enişte
Sağol canım. Hep beraber inşAllahNice sağlıklı huzurlu birlikte yaşlarınız olsunn
Yaa çok duygulandırdın beni demi annem de bizim bezlerimizi elinde yıkamış hepCamasir makinam bozuldu gece gece cocuk şortu yıkadım ellerimde serdim biraz önce.
Namazımı kılıp 3 sayfa da Kuran okudum uyuyacağım artık.
5 don yıkadım diye ellerim nasıl sızladı.
Yarın ilk işim anacugumu arayıp tekrardan bir helallik dilemek.
Canim annem çok yikadi elinde bizim kıyafetlerimizi biz çocukken
eskiden çocuk bezi bile yoktu ne çekmişler.benim yerime de öp annenin elini .iyi gecelerCamasir makinam bozuldu gece gece cocuk şortu yıkadım ellerimde serdim biraz önce.
Namazımı kılıp 3 sayfa da Kuran okudum uyuyacağım artık.
5 don yıkadım diye ellerim nasıl sızladı.
Yarın ilk işim anacugumu arayıp tekrardan bir helallik dilemek.
Canim annem çok yikadi elinde bizim kıyafetlerimizi biz çocukken
Ay kesin kesin öyle olduBence onun yine internet paketi bittiee operatörünü değiştir dedim cık dedi te büyle yetmez işte @Zerre
Doktorların bu soğuk kanlılığı zatenDedim “ne hediye istersin?” “Bu sene bana en güzel hediyeyi verdin“ dedi.
menemenini yaptı, pastasını kestik
Sağol canım. Hep beraber inşAllah
İki ayrı doktor verdi Mimariyecim bulantı ilacını. Sonra bugün yakın olduğumuzu aradım gayet serin kanlı yapar öyle önemli değil diyor
Bugün eşim zencefilli bitkisel bir tablet almış. Onun yan etkisi olmadı. Nane şekerini deneyim ama çok beter bir şey canım. Ne yemek yiyebiliyorum. Çubuk kraker, beyaz leblebi ve salata yiyebiliyorum ancak. Çok su içince de bulanıyor ama bebeğin suya ihtiyacı varmış. En az 2,5 lt Su içmeliymişim. Herşey çok pis kokuyor. Ama bunlarda geçecek.
Aa 20 GB da yetir canım sen deAy kesin kesin öyle oldukız gerci değiştirsede yetmiyor ya bu internetler hemen bitiyor anlamıyorum ben geçen ay evde wifi olduğu halde kendi internetimde unutmuşum hep onu kullanmışım açmış 50 tlik fatura 70 tl olmuş. 20 gb internetimde he
Doktorların bu soğuk kanlılığı zaten
Ama anlatıyordu annem babam bile kokarmış yaklaşmazmış hiç ev kokarmış
Kız yetmiyor oda ben evin internetini kullanıyorum normalde geçen ay ında açık kalmışım. Wifi diye instada videoları izliyorumda izliyorumAa 20 GB da yetir canım sen de
Ben de evin kullanıyorum sanıyorum bir bakıyorum kendi netim açıkKız yetmiyor oda ben evin internetini kullanıyorum normalde geçen ay ında açık kalmışım. Wifi diye instada videoları izliyorumda izliyorum
Ben daha yapmadım canım kahveyi atıcam resim yapınca canım
Bir köyüm bile yok üüüüüüüüüBen daha yapmadım canım kahveyi atıcam resim yapınca canımköye geldik şimdi kasabaya bi geçicez alışverişe
Sağol canım gelin misafir edelim siziBir köyüm bile yok üüüüüüüüüBenim yerime de gez
Bizde annemden köye gittik şimdi eve geldimBen daha yapmadım canım kahveyi atıcam resim yapınca canımköye geldik şimdi kasabaya bi geçicez alışverişe
Ben 2 tane içtim bugün
Ormanlıkmı benim kendi köyümde öyleEşimin köyü Bursadan tam olarak 9 derece daha düşük 14 derece akşama 9 8 derecelere kadar düşer yazın dahi soba yaktığımız bir yer
Eki Görüntüle 2864883
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?