- 23 Ocak 2016
- 33.133
- 49.572
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.561
Kız mezar yazıyor yukarıda çiçeğin adı mı oymuşDur bakalım benimki nasıl olcak
Yaaa çok tatlıı tombik tombik
bmyle hem sana yürüyüş hem kızına gezinti oluyor he ne güzel oluyor
Ahhaha galiba evet bide benim yerim yok napcam bunları kışın bilmiyorum
Ben bayadır istiyodum bundan da bulamıyodum alışverişe giderken gördüm sarkıyor bunlar bak böyle internetten buldum. Ama benimki olcakmı bakalımEki Görüntüle 2854808
Köklüyse olurNiloyatospikk ben bişey yaptım
Yol kenarından çicek kopardım şimdi ektim bilmiyorum tutcakmı bakalımEki Görüntüle 2854804
Telefonu şarja takDur bakalım benimki nasıl olcak
Yaaa çok tatlıı tombik tombik
bmyle hem sana yürüyüş hem kızına gezinti oluyor he ne güzel oluyor
Ahhaha galiba evet bide benim yerim yok napcam bunları kışın bilmiyorum
Ben bayadır istiyodum bundan da bulamıyodum alışverişe giderken gördüm sarkıyor bunlar bak böyle internetten buldum. Ama benimki olcakmı bakalımEki Görüntüle 2854808
ayy banlıydım gördüm yazamadım.nihalciğim çok çok tebrikler o kadar sevindim ki görünce .sağlıkla doğsun mutlulukla büyüsün bebeğinCanımmm
Allah razı olsun. Ben hamile kaldıysam herkes kalır5, tüp bebek denemem. 4 tane ameliyat oldum. Rahmimde yapışıklık vardı Histereskopi oldum. 7 cm polikist over oldu laparoskopi ile aldılar. Rahmime çizik atıldı embriyo tutunsun diye. Bir kere parça alındı, endometrium iltihabı diye bir şey çıktı. Prp yapıldı en son. Yumurta gençleşecek diye.
Doktor ilk 3 ay riskli dedi ama ben heyecanımı gizleyemiyorum. Dualarınızla Rabbim inşAllah sağlıkla bebeğimi dünyaya getirmeyi de nasip eder.
Darısı başına @successful woman
Ceyceyim geldin mi? Gözümüz yollarda kaldıayy banlıydım gördüm yazamadım.nihalciğim çok çok tebrikler o kadar sevindim ki görünce .sağlıkla doğsun mutlulukla büyüsün bebeğin
iyiyim kuzum 2 kitap bitirdim banlıyken.yasaklarda olduğu için çoğunlukla evdeydim.kendimle ilgilendim saç bakımı cilt bakımı vs.bugün de 2. kez saf keratin yükledim saçıma .iş yapma 3 aya kadar ondan sonra bir şey olmaz.rahatlatıcı müzik dinle film izle.işten zin veriyorlar mı peki biraz.keşke verseler süper olurduCeyceyim geldin mi? Gözümüz yollarda kaldı
Evet hamileyimmmmAma doktor daha sevinmen için erken. Yaşından dolayı riskli gebelik yaşıyorsun dedi. 9 gün sonra kalp atışını duymamız gerekiyormuş Allah’ın izniyle.
Sen anlat ne yaptın, ne ettin? BayramlaşamadıktaGeçmiş bayramın kutlu olsun canım arkadaşım.
İyi yapmışsın. Keratin ben yaptırmıştım bir kere. Hem çok parlak yapıyor, hem de elektriklenmesini söndürüyor, fönlü gibi oluyor.iyiyim kuzum 2 kitap bitirdim banlıyken.yasaklarda olduğu için çoğunlukla evdeydim.kendimle ilgilendim saç bakımı cilt bakımı vs.bugün de 2. kez saf keratin yükledim saçıma .iş yapma 3 aya kadar ondan sonra bir şey olmaz.rahatlatıcı müzik dinle film izle.işten zin veriyorlar mı peki biraz.keşke verseler süper olurdu
anladım o zaman rahat bir ayakkabı giy işte.uyku benim de geliyordu.Ayyyy anne olacaksınn ne güzel.büyüyünce sana arkadaş yoldaş olacak.mini mini elleriyle yüzünü sevecek.isteyen herkese nasip olsunİyi yapmışsın. Keratin ben yaptırmıştım bir kere. Hem çok parlak yapıyor, hem de elektriklenmesini söndürüyor, fönlü gibi oluyor.
işten izin vermezler, tam sezon başladı. Pazartesi tam kapanma bittiğinden beri fulle yakın gitmeye başladık. Ben halsiz hissedersem kendim ücretsize çıkabilir. Öğlenleri aşırı uykum geliyor
Hoşgeldinanladım o zaman rahat bir ayakkabı giy işte.uyku benim de geliyordu.Ayyyy anne olacaksınn ne güzel.büyüyünce sana arkadaş yoldaş olacak.mini mini elleriyle yüzünü sevecek.isteyen herkese nasip olsun
hoşbuldum bdv de polemiğe girmekten banlandım.eski üye olduğumdan çokça da banlandığımdan 12 gün falan sürüyor banım.sen nasılsın?kilo alabildin mi?Hoşgeldinepeydir yoktun
Karıştırdın herhalde ,kilo almak isteyen ben değildimhoşbuldum bdv de polemiğe girmekten banlandım.eski üye olduğumdan çokça da banlandığımdan 12 gün falan sürüyor banım.sen nasılsın?kilo alabildin mi?
ayy karıştırdım mı?gelmeye gelmeye unutmuşum ya ha ha ha kusura bakma.bdv alışkanlık yapmış bakmadan duramıyorum ama yorum yazmayacağım okuyor geçeceğimm.Karıştırdın herhalde ,kilo almak isteyen ben değildimneyse boşver bdv yi insan strese giriyor orada yazılanları okuyunca
Hoşgeldin ceyceycimayy banlıydım gördüm yazamadım.nihalciğim çok çok tebrikler o kadar sevindim ki görünce .sağlıkla doğsun mutlulukla büyüsün bebeğin
Ben geldim sen gittin girdim anneler gününü kutlama mesajı yazacaktım gri olmuşsun şimdi kutlayayım canım geçmiş Anneler Günün Kutlu Olsunhoşbuldum bdv de polemiğe girmekten banlandım.eski üye olduğumdan çokça da banlandığımdan 12 gün falan sürüyor banım.sen nasılsın?kilo alabildin mi?
bitmiyo işler gerçekten. Ben süpürüp çıktım alışverişe geldim yemeği koydum çamaşor topladım bi posta daha astım. aldıklarımı yerleştirmeden buzdolabını temizledim alınanları yerleştirdim baktım mutfak yine süpürülmemiş gibi. Aaa dedim yine açamam süpürge gırgırladım açık yerleride bezle sildim şimdi oturdum yorulmuşumOlur olur inşallah
Evde bir sürü iş var dışarı çıkalım da çıkalım çıkalım çıktık yine bir sürü çamaşır dürülecek ütü yapılacak ev süpürülücek
Yok kız adı acem halısıKız mezar yazıyor yukarıda çiçeğin adı mı oymuş
Köklü değildi ya dal kopardım. Baya büyüktü kökünden çıkaramazdımKöklüyse olur
Nasıl koştuğumu tahmin edersinTelefonu şarja tak
Hoşgeldinhoşbuldum bdv de polemiğe girmekten banlandım.eski üye olduğumdan çokça da banlandığımdan 12 gün falan sürüyor banım.sen nasılsın?kilo alabildin mi?
Şimdi eve girdik oyun oynamak istedi oynamıyorum diye çığrınmak ama nasıl çığrınmakbitmiyo işler gerçekten. Ben süpürüp çıktım alışverişe geldim yemeği koydum çamaşor topladım bi posta daha astım. aldıklarımı yerleştirmeden buzdolabını temizledim alınanları yerleştirdim baktım mutfak yine süpürülmemiş gibi. Aaa dedim yine açamam süpürge gırgırladım açık yerleride bezle sildim şimdi oturdum yorulmuşum
Yok kız adı acem halısımezardada kullanıyo heralde
Köklü değildi ya dal kopardım. Baya büyüktü kökünden çıkaramazdımsonra belediye görevlilerine falan yakalanır mazallah başım belaya girmesin
Nasıl koştuğumu tahmin edersin
Hoşgeldin
Suda falan bekletseydin keşke inşallah tutarKöklü değildi ya dal kopardım. Baya büyüktü kökünden çıkaramazdımsonra belediye görevlilerine falan
Benim yan komşumun bi kızı var 3 4 yaşlarında vardır oda. Dışardan gelirken aman Allah apartman kalkıyorŞimdi eve girdik oyun oynamak istedi oynamıyorum diye çığrınmak ama nasıl çığrınmakuykuya yatırdım sallıyorum ev işi yapacak halim falan kalmadı bazen çok darlanıyorum ya öyle böyle değil
Aaaa o hiç aklıma gelmedi bak keşke öyle yapsaydımSuda falan bekletseydin keşke inşallah tutar
Ben bir ara bdv ye çok bakıyordum ama baktım kötü etkileniyorum hemen bıraktımayy karıştırdım mı?gelmeye gelmeye unutmuşum ya ha ha ha kusura bakma.bdv alışkanlık yapmış bakmadan duramıyorum ama yorum yazmayacağım okuyor geçeceğimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?