- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.541
Sen öyle sanPro üye olmanın adı kaldı birtek . Şimdi herkes profil mesajlarını düzeltebiliyorbirde isimleri kırmızı renkte ,başka da bir özelliği yok
Şimdi bak bu 2.mesaj 4 sn de en fazlaSen öyle sankonulara kimler bakıyor en altta görebiliyorsun mesajları süre beklemeden şak şak yazıyorsun o düzeldi mi sizde bak şimdi hu mesajdan sonra süre beklemeden bir sonraki mesajı yazıyorsun
Benim de alacağım yoktu da bir arkadaş pro oldum satın aldım derken hadi ben de olayım dedim öyle oldum aniden olduBence de değil yani kim napcak bizim girdiğimiz konuları ne zaman girdiğimizineyse olursa güzel olur yine de olmaZsa da bakarız beklerüz
Amannn benim konularda bir işim yok kimler bakıyor onu da pro üye olarak sen söyle bizeSen öyle sankonulara kimler bakıyor en altta görebiliyorsun mesajları süre beklemeden şak şak yazıyorsun o düzeldi mi sizde bak şimdi hu mesajdan sonra süre beklemeden bir sonraki mesajı yazıyorsun
Söylüyorum zaten biliyorsun daha önce bir konu olunca söylemiştim hatırlarsanAmannn benim konularda bir işim yok kimler bakıyor onu da pro üye olarak sen söyle bize30 saniye de bekleriz canım ne olacak
MaşallahKızım arkadaşlar da arkadaşlar dışarı çıktık iyi yürümüşüm hem kızıma sağ sol öğrettim yollarda dönerken sağı solu öğrensin diye şimdi mutfağa giricem
Kız bunun neresi minnoşŞu minnoşu bir yakalayıp alamadım annesi yokmuş garajın altına kaçtı durdu nasıl korkuyor belki bizim minnoş emzirir diye eve getirecektim şu tatlılığa bakın yaEki Görüntüle 2854650
Neden kızzz gel seni de gezdireyimMaşallahkızının yerinde olmak isterdim
Yok kız gözleri yara falan değil yavru o 1 aylık falan ondan öyle minnoş tabiKız bunun neresi minnoşmaşallah ama yazık yaa gözleri falan yara olmuş
Oturunca kilolu çıkmış bir de etine dolgun maşallah ama yavru yandan resim çekmedim 1 aylık falan oKız bunun neresi minnoşmaşallah ama yazık yaa gözleri falan yara olmuş
Ne güzel araba ile dolaşıyor ondan dedimNeden kızzz gel seni de gezdireyim
Aaa daha minicikOturunca kilolu çıkmış bir de etine dolgun maşallah ama yavru yandan resim çekmedim 1 aylık falan o
He iyi bari bende yara sandımYok kız gözleri yara falan değil yavru o 1 aylık falan ondan öyle minnoş tabi
İnşAllah tutar canım biz yakında çiçekçi dükkanı açarız mimariyemNiloyatospikk ben bişey yaptım
Yol kenarından çicek kopardım şimdi ektim bilmiyorum tutcakmı bakalımEki Görüntüle 2854804
Çok güzelmiş ama annemin öyle atılmış çiçekleri saksıya sokup büyümüş bir sürü çiçeği varNiloyatospikk ben bişey yaptım
Yol kenarından çicek kopardım şimdi ektim bilmiyorum tutcakmı bakalımEki Görüntüle 2854804
Dur bakalım benimki nasıl olcakBenim de alacağım yoktu da bir arkadaş pro oldum satın aldım derken hadi ben de olayım dedim öyle oldum aniden olduyoksa pek de bir avantajı yok aslında
Yaaa çok tatlıı tombik tombikŞu minnoşu bir yakalayıp alamadım annesi yokmuş garajın altına kaçtı durdu nasıl korkuyor belki bizim minnoş emzirir diye eve getirecektim şu tatlılığa bakın yaEki Görüntüle 2854650
Kızım arkadaşlar da arkadaşlar dışarı çıktık iyi yürümüşüm hem kızıma sağ sol öğrettim yollarda dönerken sağı solu öğrensin diye şimdi mutfağa giricem
İnşAllah tutar canım biz yakında çiçekçi dükkanı açarız mimariyembu işi öğrenicez galiba
Ahhaha galiba evet bide benim yerim yok napcam bunları kışın bilmiyorumÇok güzelmiş ama annemin öyle atılmış çiçekleri saksıya sokup büyümüş bir sürü çiçeği var
Olur olur inşallahDur bakalım benimki nasıl olcak
Yaaa çok tatlıı tombik tombik
bmyle hem sana yürüyüş hem kızına gezinti oluyor he ne güzel oluyor
Ahhaha galiba evet bide benim yerim yok napcam bunları kışın bilmiyorum
Ben bayadır istiyodum bundan da bulamıyodum alışverişe giderken gördüm sarkıyor bunlar bak böyle internetten buldum. Ama benimki olcakmı bakalımEki Görüntüle 2854808
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?