- 23 Ocak 2016
- 33.136
- 49.574
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.521
Doğru yaz aylarında gerçekten öyle oluyor biz köye gidince sabah uyanınca hemen bahçeye çıkıyorum kuş sesleri yeşillik 4 saat uyusan yetiyor burada şehir havası pis nolcak ondanYaz ayların da evet
Ay ne güzel yaa ben ramazan bitti namazıda bitirdimYok kız namaza kalktıydımaz önce uyandım ben de
Kapalı hava evet ya bide baktım cam sil dibinde kalmış. Zaten akşam üstü alışverişe gidicektik o zaman alırım şimdi bidaha çıkmayım dedim. Yine kaldı yaniCamlar kalır çünkü yağışlı diyor
Ben de pek sabah namazına kalamıyorum bugün kalktım çok şükür sen de devam etAy ne güzel yaa ben ramazan bitti namazıda bitirdim
Kapalı hava evet ya bide baktım cam sil dibinde kalmış. Zaten akşam üstü alışverişe gidicektik o zaman alırım şimdi bidaha çıkmayım dedim. Yine kaldı yani
İstiyorum devam edicem inşallah bir türlü düzene sokamadımBen de pek sabah namazına kalamıyorum bugün kalktım çok şükür sen de devam et
Ay valla bilmiyorum
haydi kolay gelsinMüziği açtım mutfağa girdim hayırlı günler
Bence de bana gelmicek ya yine sen baya tutturmuşsun ama ihtimlal varAy valla bilmiyorumama bize verilmeyecek orası kesin kaç tane yarışma oyladığım biz ?bir geçen günkü birde pasta yarışmasında tutturamamıştım
Ben sonuncu da emindimhaydi kolay gelsin
Bence de bana gelmicek ya yine sen baya tutturmuşsun ama ihtimlal var
Hangisine vermiştin bende gül şeklinde kırmızı bi tatlıya verdim öok güzel gözüküypr kesin tutar dedim ama olmadıBen sonuncu da emindimdedim ki kesin bunu da tuttururum sonra gelsin proluuk
Ay hiç hatırlamıyorumHangisine vermiştin bende gül şeklinde kırmızı bi tatlıya verdim öok güzel gözüküypr kesin tutar dedim ama olmadı
Aaa soğuk baklava ve adını hatirlamadigim bir tatlıya oy verdim ama ikisi de olmamıştıHangisine vermiştin bende gül şeklinde kırmızı bi tatlıya verdim öok güzel gözüküypr kesin tutar dedim ama olmadı
Ben kaç kez oyladım gelmedihaydi kolay gelsin
Bence de bana gelmicek ya yine sen baya tutturmuşsun ama ihtimlal var
Ay hiç hatırlamıyorumbirde çorba oylamasını tutturmuştum etti 3 ama kaç tane de proluk veriliyor bilmiyorum
Dur bakalım kısmet görücez bekliyorum açıklanmasınıAaa soğuk baklava ve adını hatirlamadigim bir tatlıya oy verdim ama ikisi de olmamıştı
Bende yeni yeni başladım oylamayı en sonunda bende basıcam parayıBen kaç kez oyladım gelmedi
Pro üye olmanın adı kaldı birtek . Şimdi herkes profil mesajlarını düzeltebiliyorDur bakalım kısmet görücez bekliyorum açıklanmasını
Bende yeni yeni başladım oylamayı en sonunda bende basıcam parayı
Birde nerelerde gezindiği gözükmüyor dimi yalnış bilmiyorsamPro üye olmanın adı kaldı birtek . Şimdi herkes profil mesajlarını düzeltebiliyorbirde isimleri kırmızı renkte ,başka da bir özelliği yok
Evet öyle de bir özellik varmışBirde nerelerde gezindiği gözükmüyor dimi yalnış bilmiyorsambiz mesela siteden ne zaman çıktık hangi konuya bakıyoruz gözüküyo
Vardı evet. Bekliyoduk zaten ama her ölüm zamansız geliyoAllah rahmet eylesin .Bir rahatsızlığı var mıydı?
Mekanı cennet olsunVardı evet. Bekliyoduk zaten ama her ölüm zamansız geliyo
Bence de değil yani kim napcak bizim girdiğimiz konuları ne zaman girdiğimiziEvet öyle de bir özellik varmışbence çokta önemli bir ayrıntı değil ,sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?