- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.501
Islak mendil kayışı kopardı zannedersemŞimdi burda söylemek doğru olurmu bilmiyorum ama bebek alışverişiyle ilgili flan herşeyi paylaşıyordu birkaç kişide tepki gösterdi burda bebek hasreti çeken o kadar kişi vRken diye ondan sonra sanırım başladı olaylR ben orasına hakimim sadece
Onun banı giderek artıyordu bundan önceki 1 hafta gibiydi sankiNiloyacım 12 mayıstan beri yok @ceycey0406 10 gün banlanmış olsa bugün yarın biter heralde
Bebek paylaşımı var bebek paylaşımı var mesela 2 kıyafet arasında kararsız kalmış sizce hangisini alayım yazmış bir zahmet bu kadar detayı da ailenle yakınlarınla eşinle paylaş çok saçma geldi bana şunu aldım uygun fiyata aldım heyecanlıyım dersin de yok şu mu bu mu sinir oldum gözardı ettim benŞimdi burda söylemek doğru olurmu bilmiyorum ama bebek alışverişiyle ilgili flan herşeyi paylaşıyordu birkaç kişide tepki gösterdi burda bebek hasreti çeken o kadar kişi vRken diye ondan sonra sanırım başladı olaylR ben orasına hakimim sadece
Onu geçtim o günler üst üste aldığo şampuanı bilmemneyi ıslak mendilini paylaşmaya başlamıştı ısşak mendilde koptu olay zatenBebek paylaşımı var bebek paylaşımı var mesela 2 kıyafet arasında kararsız kalmış sizce hangisini alayım yazmış bir zahmet bu kadar detayı da ailenle yakınlarınla eşinle paylaş çok saçma geldi bana şunu aldım uygun fiyata aldım heyecanlıyım dersin de yok şu mu bu mu sinir oldum gözardı ettim ben
Aa gerçekten mi haberim yok değişik bir insan bir kez muhabbetim oldu bikaç paylaşımı da gördüm gözardı ettimOnu geçtim o günler üst üste aldığo şampuanı bilmemneyi ıslak mendilini paylaşmaya başlamıştı ısşak mendilde koptu olay zaten
Bende o gönderilerinde gözüme çarptı normalde pek anlamamıştım nasıl olduğunu vallaAa gerçekten mi haberim yok değişik bir insan bir kez muhabbetim oldu bikaç paylaşımı da gördüm gözardı ettim
Kimse yok herkes uyuyor azcık ben de kestireyim bari napayımGünaydın
Kalkın çıbıkkk sabah oldu
Tutturamamışsın
Sizin tarafi bilmiyordum da sanirim Ege'de belki bi de Akdeniz'de araka diyorlar, onlar araka diye icindeki taneye diyorlar.Bezelye Sebzesi Tarihi: Latince adı Pisun Sativum olan bezelye, ülkemizde araka olarak bilinir. Kökeni o kadar eskidir ki ne zaman yayılmaya başladığıyla ilgili bir bilgi yoktur fakat Akdeniz bölgesine ait sebze türlerinden olsada orta doğuda keşfedilip zamanla tüm dünyaya yayılmıştır. Sebzeler arasında en eski maziye sahip türler arasında yer almaktadır
Kız Z Zerre googleda arattım sadece ben mi araka diyorum diye kızzz migros bile bezelye (araka) yazmışben de benim golaç kelimem gibi bu da öyle sandım
Kızz maşallah o saat ne öyle karga kahvaltısını etmedenGünaydın
Kalkın çıbıkkk sabah oldu
Ayyy yicem yaaSize sevgülerimle birlikte kimleri de getirdim bakıınkafalarını yiycem bunların böcükler
6 mı o saatte kalkıyorum demeTutturamamışsın6 iyidir, sen birazda sündükleşirsin 7 ye doğru anca kalkarsın
Yaa ciddi misinSizin tarafi bilmiyordum da sanirim Ege'de belki bi de Akdeniz'de araka diyorlar, onlar araka diye icindeki taneye diyorlar.
Egeli arkadas, bezelyeyi tazeyken kabuklu pisirip tükettiklerini söylemişti. Benden küçük hafif cocuksu bi arkadaştı canim benim cok severim, annesine telefon acip bunlar bezelyenin arakasını yiyorlaaar diye aglamaklı anlatmıştı
Yok kız namaza kalktıydımKızz maşallah o saat ne öyle karga kahvaltısını etmeden
Ayyy yicem yaa
Camlar kalır çünkü yağışlı diyorGünaydınnn uyanalı yarım saat oldu.
çamaşır attım makineye
Bulaşık mak. Boşalttım
Yatak odası topladım
Bugünde camlarım kalıyor
Ya çok hoş ya sorma inan ki akşam annemlere geçtim biraz bizim minnoşu kafasından bir öptüm bir öptümSize sevgülerimle birlikte kimleri de getirdim bakıınkafalarını yiycem bunların böcükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?