- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.116
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.921
Evet ,ben bitirdim bir tek hatim için cüz kaldı onu da yarıladım,inşallah bir kaza bela olmadan bitiririmAfiyet olsun Allah kabul etsin canım.
Evet o gruptayım bende sendemi ordasın
Özledim inan ki 1 sene oluyor sanırım gitmeyelikuaför mü o da nedir?
kuaför işlemlerini değil de kuaförde kahve içip sohbet etmeyi özlemişimmÖzledim inan ki 1 sene oluyor sanırım gitmeyeli
İnan ki çoğu şeyi özledik ya bakalım ne zaman bu illet bitecekkuaför işlemlerini değil de kuaförde kahve içip sohbet etmeyi özlemişimm
1 yıldan önce bitmez.apartmanda her gün kavga var valla.millet evde otura otura birbirine sardı.cinnete 5 kala yaşıyoruzİnan ki çoğu şeyi özledik ya bakalım ne zaman bu illet bitecek
İnternette hamur kızartması gibi birşey çıkmıştı bu farklıymış. Ellerine sağlıkSon 53 dk demiştim mutfağa girerken evet yetiştirdim herşeyi çok şükür
Çorba hazırdı salata yaptım golacı yaptım(macırlara ait bir hamur işi) çay demlendi sofra kuruldu
Yalnız iftardan sonra mutfak savaş alanı gibiydi. Elde baya bi bulaşık yıkadım mutfak derlendi toplandı evde küçük bir doğumgünü partisi yapıldı.
MaşallahHayırlı iftarlar. Mutfak toplandı. Çay demlendi
Son günler zorlamaya başladı oruc ya sizide öylemi
Bu arada bende kuaföre gitmek istiyorum
Maşallah maşallahMutfak toplandı ,çay içildi,tatlı yendi.
Yatsı namazını kılıp Kur'an okurum sonra uyurum inşallah .
Sen de kadir gecesi kuran okuyacak olan grupta misin ?
Gerçekten mi bizim burda herkes dışarıda geziyor kapanma mı var hiç belli değil1 yıldan önce bitmez.apartmanda her gün kavga var valla.millet evde otura otura birbirine sardı.cinnete 5 kala yaşıyoruz
golaç o muymuş?ben de güllaç yazacaktı yanlış yazdı herhalde diye düşünmüştüm gündüz görünceİnternette hamur kızartması gibi birşey çıkmıştı bu farklıymış. Ellerine sağlık
Evet sen deyince ben de baktım hamur kızartması çıktı bu daha farklıİnternette hamur kızartması gibi birşey çıkmıştı bu farklıymış. Ellerine sağlık
Müthişsingolaç o muymuş?ben de güllaç yazacaktı yanlış yazdı herhalde diye düşünmüştüm gündüz görünce
burada da geziyorlar biz dışındaGerçekten mi bizim burda herkes dışarıda geziyor kapanma mı var hiç belli değil
Google mı yanlış biliyor sen miEvet sen deyince ben de baktım hamur kızartması çıktı bu daha farklı
Geçen Bime gittim dedim bu ne insan yığını yasaklanmış galiba gıda ve kozmetik serbest olacakmışburada da geziyorlar biz dışındao yüzden de filyasyon ekipleri her gün bizim sitede.bir apartmanda 64 daire var yan apartmana gelmezlerse mutlaka bize geliyorlar hergün.benim kız takip edippp anneeeee gene geldilerr diye haber veriyor
google allah mı haşaa.yanılamaz mı?Google mı yanlış biliyor sen mi
Bu da bir nevi hamur kızartması içi dolu ocakta kızartılıyor işte ama yöresel olduğu için golaç denmişGoogle mı yanlış biliyor sen mi
bakayım tarifine netten.benim kız pişi çok sever.o tür bir şeyse yarın yaparımBu da bir nevi hamur kızartması içi dolu ocakta kızartılıyor işte ama yöresel olduğu için golaç denmiş
Allah değil ama bu yanılacağı anlamına gelmiyorgoogle allah mı haşaa.yanılamaz mı?
haritası gayet yanlış yol tarifi veriyor amaAllah değil ama bu yanılacağı anlamına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?