- 8 Kasım 2019
- 20.598
- 35.872
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.901
Kız hiç bilmiyorumkii fikirlere açığımO ne kı şimdi ne düşünüyorsun
Koltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdüAğda yapabiliyor musunkatiyen kendim yapamam
Sıhatlar olsun zerrecimmKoltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdümola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bitti
Oo parladın deneseKoltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdümola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bitti
Ay hiç sormaOo parladın denesebir vakit rahat edersin şimdi
Teşekkür ederimSıhatlar olsun zerrecimm
Ben de uyudum azcık kız uyurken zil çaldı zile uyandım kargoDurdum durdum tatlı krizim tuttu helva kavuruyorum
En sevdiğim kargo gelmesiBen de uyudum azcık kız uyurken zil çaldı zile uyandım kargo
Off banada biraz golaç gönderseneSon 53 dk mutfağa girdim golaç yapılacak çorba hazır salata yapılacak sofra kurulacak kaçtım ben
Ben de kuaföre gitmek istiyorumAy hiç sormaşu virüs bir geçse soluğu lazerde alacağım ama bu gidişle zor gibi
Ben kuaföre gitmeye utanıyorum yaaBen de kuaföre gitmek istiyorum
kuaför mü o da nedir?Ben de kuaföre gitmek istiyorum
Mutfak toplandı ,çay içildi,tatlı yendi.Hayırlı iftarlar. Mutfak toplandı. Çay demlendi
Son günler zorlamaya başladı oruc ya sizide öylemi
Bu arada bende kuaföre gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?