- 8 Kasım 2019
- 20.598
- 35.872
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.801
İyiyim kuzum. Bide üstüne misafir çay bardağını kırdım az önce tam olduGeçmiş olsun çarpmanın etkisiyle birden dengen kaymıştır şimdi iyi misin?
Yok yok canım değil şükür sağolasınAyy kirik deme allah korusuncok zor cok cok zor. Gecmis olsun.
Bence fena is yapmamissin, okumalarin falan da güzel gayet.
Gecen de evi kirklamistin bence senden olur
Katyam bazanın altına sıkışıyor
Evet ben ilk defa gördümBu güveçlerin asıl yapıldığı köyü ziyaret ettim Kınık köyü üretimhaneye girdim her boydan aldımher yerde yoktur bu boy
okurum tabi canım aklıma geldikce sürekli okucam. Rabbim ferahlık versin evine yüreğineNiloyatospikk
@Zerre
GeyikliGece
Cookiie
@Bidar Sultan
@Minnosmeliss
@dut agaci
@MssPARE
Kahve __Kokusu
@Assos32
clara
@Catlak-kurabiye
bebeklinick
Hayırlı geceler arkadaşlar zor bir dönemden geçiyorum. Benim için inşirah süresi ve le ilahe ente subheneke inni küntü minez zalimin
Okur musunuz bir tane okuyup benim yuvamin saadeti için duada bulunun.
Dua grubuna yazardım da burada farklı bir samimiyet kurduk gönülden edeceğinizi biliyorum.
Sağolasın canımmCookiie geçmiş olsun Mimariye
Niloyatospikk Başlığın en çalışkan kadını eline sağlık. Ev sütlacı gibisi de yok. Ben bazen dışardan alıyorum. İçine çok pirinç koyuyorlar. Öyle sevmiyorum.
i p e k Okumamızı istediğin diğer dediğin ne? Onu da yazar mısın
İyiyim kuzum. Bide üstüne misafir çay bardağını kırdım az önce tam oldu
Yok yok canım değil şükür sağolasın
okumaları kadir gecesine yetiştirmeye cslışıyorum canım ondan sonra normal kitabada dönücem
Okurum canım noldu hayırdır?Niloyatospikk
@Zerre
GeyikliGece
Cookiie
@Bidar Sultan
@Minnosmeliss
@dut agaci
@MssPARE
Kahve __Kokusu
@Assos32
clara
@Catlak-kurabiye
bebeklinick
Hayırlı geceler arkadaşlar zor bir dönemden geçiyorum. Benim için inşirah süresi ve le ilahe ente subheneke inni küntü minez zalimin
Okur musunuz bir tane okuyup benim yuvamin saadeti için duada bulunun.
Dua grubuna yazardım da burada farklı bir samimiyet kurduk gönülden edeceğinizi biliyorum.
Huzursuzluk var sanki uzerimizde bir sey var.Okurum canım noldu hayırdır?
Olsun canım kırılan bardak olsunİyiyim kuzum. Bide üstüne misafir çay bardağını kırdım az önce tam oldu
Yok yok canım değil şükür sağolasın
okumaları kadir gecesine yetiştirmeye cslışıyorum canım ondan sonra normal kitabada dönücem
Sağol canımCookiie geçmiş olsun Mimariye
Niloyatospikk Başlığın en çalışkan kadını eline sağlık. Ev sütlacı gibisi de yok. Ben bazen dışardan alıyorum. İçine çok pirinç koyuyorlar. Öyle sevmiyorum.
i p e k Okumamızı istediğin diğer dediğin ne? Onu da yazar mısın
Bazen oluyor canım öyle geçen gün de biz kavga ettik gemileri yakıyordum sen düşün yani şu korona herkesi etkiledi üzülme geçer biraz sabır ve sessizlik anlayışHuzursuzluk var sanki uzerimizde bir sey var.
Anlaşamıyoruz
O da çok kolaySağol canımama sütlaç değil fırında sütlü un helvası fırında sütlaç hiç denemedim tarif aldım daha cesaret edesi olmadı
Bakalım bir gün onu da denerim inşallah canım kolay görünüyor tarifteO da çok kolay
Hiç tereddüt de kalacağın bı zorluğu yok
Ya kızlar benim kocam benim suyuma gelip ortak oluyorne içtiğimi sayamiyorum sayesinde .
Öyle tabi canım azcık halıda battı ama olsun napalımOlsun canım kırılan bardak olsun
Allah hayra çıkarsın, ferahlatsın ailenizi canım.Huzursuzluk var sanki uzerimizde bir sey var.
Anlaşamıyoruz
Hiç kahvene bakmiyon insan bir arar sorar nasılsın diyeEvet canım
Kız benimde almam gerek yaa. Olanlar olmuyo giyince nefessiz kalıyorumbitane ayıptır söylemesi vardı oda olay anında yırtıldı
Polarlardan kurtulup arada öylede takılıyoruz kahvem
Ahhh kehvemm haklısın çok özür dilerimmHiç kahvene bakmiyon insan bir arar sorar nasılsın diye
Aman ben de öbür türlü kahve anladım geçen kahve muhabbeti geçti yaHiç kahvene bakmiyon insan bir arar sorar nasılsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?