- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.863
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.701
Yıka yıka arinmiyor o daDondurma yedik biz de boğazlar şişince bıraktık eşim dondurma alayım mı gelirken diyor yok yok istemem
Ispanak yemeğini çok severim afiyet olsun inşallah
Amin canım aminnn Allah sağlıkla kavuştursun inşallahOnu da annem çok sever oraya gittikçe yapıyorum annemlere.
Ahh bak özlem doldumhelvaya da annemlere de neyse 1 ay sonra gitcem Allah ömür versin yeter ki
Yaaa ne güzel güle güle kullansınKızımıza bisiklet aldık kaç gün önceden hala kargoda sanırım yetişmeyecek olsun sağlık olsun zaten pastayı görünce baya sevinecek
Pardon yapıyorum yazmışsın ellerine sağlık sen nasıl yapıyorsun pekiOnu da annem çok sever oraya gittikçe yapıyorum annemlere.
Ahh bak özlem doldumhelvaya da annemlere de neyse 1 ay sonra gitcem Allah ömür versin yeter ki
Sağol canım Allah razı olsunYaaa ne güzel güle güle kullansın
Ben yaz kış severimde isteyince eşim kızardı hep. Şimdi kendi taktı her akşam istiyo vişne limon ferahlık veriyomuşDondurma yedik biz de boğazlar şişince bıraktık eşim dondurma alayım mı gelirken diyor yok yok istemem
Ispanak yemeğini çok severim afiyet olsun inşallah
seninde iyi ve ince birisi olduğunu hissediğim için içimde kaldı canım öyle bişey. Hiçbir zaman haketmeyen birisine yalnış bir davranışım olsun istemem çünküAma çok kalbe değer veren bir insansın bak diğer üyenin umrunda bile olmadı ne kadar ince fikirlisin ki geldin gönlümü aldın ben bunu hiç unutmam canım
Ay vişne böğürtlen üff ben çok severim oruçlu olduğum nasıl da belliBen yaz kış severimde isteyince eşim kızardı hep. Şimdi kendi taktı her akşam istiyo vişne limon ferahlık veriyomuş
Sağolasın canım hepimize afiyet olsun
Ama çok kalbe değer veren bir insansın bak diğer üyenin umrunda bile olmadı ne kadar ince fikirlisin ki geldin gönlümü aldın ben bunu hiç unutmam canım
seninde iyi ve ince birisi olduğunu hissediğim için içimde kaldı canım öyle bişey. Hiçbir zaman haketmeyen birisine yalnış bir davranışım olsun istemem çünkü
Fantezi gecelik falan noluyor buradaAy vişne böğürtlen üff ben çok severim oruçlu olduğum nasıl da belli
Kalplerimiz çekmiş canım birbiriniama iyi ki orda o yazışma oldu gittim fantazi bir gecelik daha aldım
Yok yapiyorum zatenAmin canım aminnn Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
O da kolay yaparsın aslında
Tahin helvasıyla sütü blendrdan geçirip iki damla kadra limon sikiyorum.Pardon yapıyorum yazmışsın ellerine sağlık sen nasıl yapıyorsun peki
Aynı tarif canımTahin helvasıyla sütü blendrdan geçirip iki damla kadra limon sikiyorum.
Kaplara koyup fırına veriyorum .
Aynı tarif di mi?
Ay vişne böğürtlen üff ben çok severim oruçlu olduğum nasıl da belli
Kalplerimiz çekmiş canım birbiriniama iyi ki orda o yazışma oldu gittim fantazi bir gecelik daha aldım
Bizim buradaki Bimde yoktu böyle terlikBende Bim’den terlikleri aldım. Yarından sonra bunları da bulamayacağız. Koku yapmaz inşAllah.
ilaçlarımı da aldım.
iftarı bekliyorum. Taze fasulye varmış personel yemeği.
Bende Bim’den terlikleri aldım. Yarından sonra bunları da bulamayacağız. Koku yapmaz inşAllah.
ilaçlarımı da aldım.
iftarı bekliyorum. Taze fasulye varmış personel yemeği.
Tahin helvasıyla sütü blendrdan geçirip iki damla kadra limon sikiyorum.
Kaplara koyup fırına veriyorum .
Aynı tarif di mi?
Niloya sepete koymuşlar. Benim ilk gittiğimdekinde numara yoktu. 3. Gittiğimde buldum.Bizim buradaki Bimde yoktu böyle terlik
teşekkür ederimYapmaz bence koku. sen nasilsin
Bizim evde de taze fasulye var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?