- 23 Ocak 2016
- 33.071
- 49.392
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.681
Firmanın adını instagramdan arat ...Kızımıza bisiklet aldık kaç gün önceden hala kargoda sanırım yetişmeyecek olsun sağlık olsun zaten pastayı görünce baya sevinecek
Süt helvası yap geç . şipşakAkşama tatlı istedi eşim yapmam lazım kolay birşey ama yorulmuşum yattım kızı da uyuttum aslında az bi şekerleme yapsam fena olmazşekerleye şekerleme eve şeker almak istemeyecek bana ban ban yi
Kızımıza bisiklet aldık kaç gün önceden hala kargoda sanırım yetişmeyecek olsun sağlık olsun zaten pastayı görünce baya sevinecek
Baya uzaktan geliyor firma KayserideFirmanın adını instagramdan arat ...
Sonra intagramdan iletişime geç .
Yaaaa yarınsa yetişmez boşver kimseyle iletişime geçmeYarin di mi dogumgunu? Ayy insallah yetisir
Simdiden kutlu olsun
Fırında sütlü un helvası işte onu istediSüt helvası yap geç . şipşak
Anaaa nasıl tutturdum kız bendeFırında sütlü un helvası işte onu istedi
Evet canım yarın sağol canımYarin di mi dogumgunu? Ayy insallah yetisir
Simdiden kutlu olsun
Sen de yapıyor musun çok güzel oluyor geçen pidecide görmüş biri baya bi sipariş vermiş alınırken görmüş helvalarıAnaaa nasıl tutturdum kız bende
Yok kız yöreler yakın birbirine benziyo zaten ondan. Ben bir çok şeyimiz aynı olunca sündüklenmek falan ondan şaka didimAma yerli olanlar genelde böyle yapıyor bir örnek şalvar da ben giymiyorum pek ya ama giyenler var biz köy mevlidinde görümcemler ve eltimle bir örnek şalvar giyiyoruz her sene kayınvalidem alıyor sağolsun
Yapmaz miyimSen de yapıyor musun çok güzel oluyor geçen pidecide görmüş biri baya bi sipariş vermiş alınırken görmüş helvalarıyap dedi
Silivri ve bursa yakın bence biz yöre olarak trakyaya kalıyoruzYok kız yöreler yakın birbirine benziyo zaten ondan. Ben bir çok şeyimiz aynı olunca sündüklenmek falan ondan şaka didim
Seninle tanışmamız da güzeldi kan mı çekti naptı benziyoruz da heYok kız yöreler yakın birbirine benziyo zaten ondan. Ben bir çok şeyimiz aynı olunca sündüklenmek falan ondan şaka didim
Ben de güveçte yapıyorumYapmaz miyim
Fırında güveç kaplarda yapıyorum ben de .
Ben balikcilarda görürdümpideci de hiç rast gelmedim bak
Pasta yetişebileceek mi ? Şeker hamurundansa bana hep bı hafta on gün önce sipariş verin hanimefendi diyorlardi
Tanışmamızda polarlı donlarımızla oldu ahahahaSeninle tanışmamız da güzeldi kan mı çekti naptı benziyoruz da he
Dondurma yedik biz de boğazlar şişince bıraktık eşim dondurma alayım mı gelirken diyor yok yok istememBen dışarı cıktım geldim akşama ıspanak yıkadım temizledim sirkeli suda bekletiyorum şimdi yumurtalı yaparım büyüh ihtimal
Kuran okuyorum şimdi
Bu ramazanı tatlı değilde dondurmayla gecirdik resmen yaptığım tatlışar yenmedi hep dondurma istendi benimde işime geldi
Ama çok kalbe değer veren bir insansın bak diğer üyenin umrunda bile olmadı ne kadar ince fikirlisin ki geldin gönlümü aldın ben bunu hiç unutmam canımTanışmamızda polarlı donlarımızla oldu ahahaha
Onu da annem çok sever oraya gittikçe yapıyorum annemlere.O güveçlerde tahin helvasını eritip sütle yapıyorum fırına veriyorum bak onu da dene harika o tatlı da balıkçılarda oluyor üff ağzım sulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?