- 23 Ocak 2016
- 33.072
- 49.392
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.581
Yok şort değil de dizlerde kapri gibi oluyor ya öyle giyer şort benimki tatilde bile giymezBenim eski esim asla sort giymezdibacaklarinin gorunmesinden mi utaniyordu bilmem sutun gibi de bacaklari vardi 5 yilda falan alistirdim.
Yenisine yüz versem donla gezebilme ihtimali bile var o yuzden bastan sıkı tutayim
Annemle yapiyoruz canim. Ben tek kolla yapamam ki. Her seyi hazirliyor annem mesela fasulyeyi ayikliyor pirinci yikiyor falan. Ben girip pisiriyorum.
Yasli ama hic bisey yapamiycak durumda degil. Masayi kurup kaldirirken de kardesime salca oluyorumbitti gitti.
Ben haftalık menü yazıyorum cuma akşamlarıGünaydın
Dur Bismillah akşam yemeği menüsüay güldüm inan ki ama insan akşama ne yapacağım düşüncesini çözdü mü rahat ediyor dimi
Tatil dedim de şu korona çıktı Allah yardım etsin bakalım nasıl ilerleyecek zamanYok şort değil de dizlerde kapri gibi oluyor ya öyle giyer şort benimki tatilde bile giymezbiraz uzundur
Annen yardım ediyorsa iyi o zaman kolay olur
Ooo harikasın planlıBen haftalık menü yazıyorum cuma akşamlarıbir haftalık tatlı çorba vs tam menü oluşturuyorum. Ona göre evde eksim varsa sipariş veriyorum. yemekleri de sabahtan yapıyorum . Mesela pilavı kavurup altını kapatıyorum akşama suyu döküyorum. Çorbayı yapıyor akşama şehriye atıyorum . Salatayı yapıp dolaba koyuyorum . Yemek işi ortadan kalkınca gün verimli ilerliyor . Oğlumun 1. Uykusunda oruç değilsem hemen kahvaltı ve yemek işini hallediyorum
Ben hep öyleydim tabi bebek olduktan sonra sabahları yapmaya başladım normalde akşama doğru yapardımOoo harikasın planlıbizim akşam yemeği menüsü eşimle birlikte belirlediğimiz için gün içinde konuşup karar veriyoruz
Yok şort değil de dizlerde kapri gibi oluyor ya öyle giyer şort benimki tatilde bile giymezbiraz uzundur
Annen yardım ediyorsa iyi o zaman kolay olur
Ben haftalık menü yazıyorum cuma akşamlarıbir haftalık tatlı çorba vs tam menü oluşturuyorum. Ona göre evde eksim varsa sipariş veriyorum. yemekleri de sabahtan yapıyorum . Mesela pilavı kavurup altını kapatıyorum akşama suyu döküyorum. Çorbayı yapıyor akşama şehriye atıyorum . Salatayı yapıp dolaba koyuyorum . Yemek işi ortadan kalkınca gün verimli ilerliyor . Oğlumun 1. Uykusunda oruç değilsem hemen kahvaltı ve yemek işini hallediyorum
Yok kısacık şort giymez biraz dizlerde olacakBen de kapri sevmiyorum, hos onu bile giymezdi ki rahmetlimutaassip adammis vesselam, anlayamamisim neden tatilde bile sort giymezler ki ya, kadinlar dini cekincelerle vs giymez anlarim da erkeklerin kapri giymem sort giymem tribi garip geliyor. Zaten en kisa erkek sortu dize kadar oluyor.
Yalniz yapamam kiz tek elle hadi pirinc belki yikanir da fasulye nasil ayiklanir
Dimi bence de sebze bozulmuyor filan . Diğer topikten kalma alışkanlıklarım hepBen de yillardir planlarim ❤
Alisveris hem kolay hem daha derli toplu hem de ekonomik oluyor.
Tabi arada ufak oynamalar oluyor. Gullac bizde pts yapilcakti, arkadasim tatli yollamis bugune kaldi
Dimi bence de sebze bozulmuyor filan . Diğer topikten kalma alışkanlıklarım hep
Yok kısacık şort giymez biraz dizlerde olacaktatilde de olsa giymez kıcasık yok kız daha kısa erkek şortları var
Bizim de çok sıcaktı bikaç gündür klima açıyoruz şorta henüz geçmedim hatta dün gece üşümüşüm kalın giydim bende de sünger boblu var aşırı sıcaklarda ben sütyen şort geziyorumGünaydın.
Konu kıyafetten acilmis.
Benim şu an üzerimde bunların bir benzeri var.
Burasi adana yanıyoruz.
Gündüz kıyafetim temsili Eki Görüntüle 2841800
Kabul görür mü acaba
Günaydın.
Konu kıyafetten acilmis.
Benim şu an üzerimde bunların bir benzeri var.
Burasi adana yanıyoruz.
Gündüz kıyafetim temsili Eki Görüntüle 2841800
Kabul görür mü acaba
VuhuuuBizim de çok sıcaktı bikaç gündür klima açıyoruz şorta henüz geçmedim hatta dün gece üşümüşüm kalın giydim bende de sünger boblu var aşırı sıcaklarda ben sütyen şort geziyorum
Banlıydım da ondanNiloyatospikk
Ayy bugün benden bile erkencisin sen önceleri bu saatte topikte hic göremezdim seni şimdi ben gec kalmışım.
Odalari havalandırdım.
Yatak odası ve çocuk odasi yatakları toplayıp jilet gibi düzenledim.
Çocuklar tv izlerken bulasiklarimi halledicem.
Dun evi supurmustum. Ama silmemistim.
Bugün hem süpürüp hem silicem. Kisa surer zaten temiz ev. Gelirim 1 saate.
Kız tatilde günlük hayatta değil tatilde görmüşsündür canımEtrafimda giyen olmayinca ben bilemedim demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?