- 11 Mart 2013
- 33.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.233
- 798
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.561
Günaydın herkese sabahın kör karanlığında kalktık 06:30
Bugün yemek menüm mantı çorbası, göveç , cacık, pirinç pilavı , dondurmalı irmik helvası . Veya helva yapmayıp çiğ köfte de sipariş verebilirizhedefim evi süpürüp birde silmek . Oğlumla bol oyun oynayıp öğlen de onunla uyumak çünkü gece yine uyumadık
Çok sevdimYüksek bel seviyorum diyorsun yani
Bugünlerde bana iyi gelen yeni birşey keşfettim donumu tişörtümün üzerine belime kadar çekince çok rahatlık hissi geliyor. Özellikle bu bir pijamaysa denemenizi tavsiye ederim bana hak vereceksiniz.
Şuan dağınık ben daha yatıyorumNe tesadüf
Günaydın morcukGünaydin tucecik
Bizim menü güllac, et sote, taze fasülye, ezogelin ve cacik.
Hedefim yataktan kalkmak ahahah.
Gece sahura da kalkmamisim ölü gibi yatiyorum
Esim kalkmis yemis kopekleri cikartmis hic duymamisim bile.
Şuan dağınık ben daha yatıyorumbi güncük dağınık bırakmışız nolmuş yani
Geçmiş olsun belin neden ağrıyor kiTam ihtiyacim olan sey vallabelim de öyle agriyor ki.
Ama birazdan kalkicam ve bizim evin genel kurali evde pijamayla durmuyoruz
GünaydınGünaydin tucecik
Bizim menü güllac, et sote, taze fasülye, ezogelin ve cacik.
Hedefim yataktan kalkmak ahahah.
Gece sahura da kalkmamisim ölü gibi yatiyorum
Esim kalkmis yemis kopekleri cikartmis hic duymamisim bile.
Ben de kalktım eşim işe gidiyordu yatağı topladım kızımın yanına yattım inan benim de daha kalkasım yokSefan olsun kiz. Senden önemli mi, arada olur
Ben uyanmamisim bile. Esim ne yedi ortaligi nasil birakti acabakalkip bakmaya cesaretim yok.
Geçmiş olsun belin neden ağrıyor ki
Yok ben de pijama ile gezmem tüm gün pijama ile durmak iyi gelmiyor bana üzerimi değiştiririm güzel bir kural sizin
GünaydınGünaydın herkese sabahın kör karanlığında kalktık 06:30
Bugün yemek menüm mantı çorbası, göveç , cacık, pirinç pilavı , dondurmalı irmik helvası . Veya helva yapmayıp çiğ köfte de sipariş verebilirizhedefim evi süpürüp birde silmek . Oğlumla bol oyun oynayıp öğlen de onunla uyumak çünkü gece yine uyumadık
Günaydın
Kızlar akşam yemeği menüsü hemenkadınların kalkınca akşama ne yemek yapsam
Regl ağrısı bende de oluyor ağrı kesici alıyorumRegl oldum yacok sıkıntı geciyor benim. Ya olamayip kıvraniyorum ya olup kivraniyorum her türlü kivraniyorum ahahh
Pijama cikmayinca uyusuk olunuyor ya... cok resmi giyinmiyoruz tabi ama sicakta en azindan rahat bi elbise, sogukta tayt veya esofman altiyla bi tshirt hirka falan giyiyorum. Insan daha canli, fresh hissediyor.
Günlerim verimsiz diyenlere tavsiye ederim.
Doğru ev halkı acıkınca dolapta yemek hazır olması kadınlara rahatlıkHahahah ya ben taze pismis yemek sevmiyorum bi o var. Pisip 6-8 saat dinlenmis yemek daha iyi geliyor.
Bir de ben tatile ciktim.
Annemle kardesim zaten tutmuyor
E 2 de cocuk. En gec 2 gibi biz aciktik sesleri yukseliyorhic aksama birakamiyoruz.
Regl ağrısı bende de oluyor ağrı kesici alıyorum
Kesinlikle öyle pijama ile gezmek modu düşürüyor ben de giyinirim
Doğru ev halkı acıkınca dolapta yemek hazır olması kadınlara rahatlık
Eşim eşofman altı giyer yazın da kapri seviyorum ben öyleTürk erkeginin evde donla gezme istegi diye de bir gercek var ki neyse bizim ev kalabalik kimse yeltenemez öyle biseye
Evet doğru hepsini sen mi yapıyorsun annen yaşlı mı onlar yardım ediyor mu1 2 kisi olsa yogurtlu makarna salata sucuk mucuk ayarlanir da kalabalikta duzgun sofra kurup kaldirmak daha mantikli.
Eşim eşofman altı giyer yazın da kapri seviyorum ben öyle
Evet doğru hepsini sen mi yapıyorsun annen yaşlı mı onlar yardım ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?