- 23 Ocak 2016
- 33.073
- 49.392
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.521
Yok benimki aksine yeme der kilo ver deyip duruyor noldu senin diyet diyorVar süper nefsi terbiye❤
Benim eşim de zorla ağzıma son kalan şekerpareyi soktu
Ya agzimda hurma var dedim nerdeyse boğulacaktim
Ziyan olmasinmiş
Kolun için mi kontrole gideceksin ,inşallah iyileşmiştirYok canim ne özeli
Yapmam gereken cok is var.
Kontrolüm var, yemek yapilacak, regl cok agir geciyor bende özellikle 2. Gün cok yogun. Köpegim de dogurmak uzere ona bakmak gerekiyor. Hepsi üst üste
Oo harikasın Allah tamamlamayı nasip etsin inşallah hesapladım 1.5 okuyorum hergün böyle okursam arefeye yetişecek inşallahBiliyorsun 10. Cuzden basladim ben ramazan başlangıcında.
25. Geldim . Günde 1 cüz okuyorum.
Maşallah. Kime indiriyorsun hatimi?Oo harikasın Allah tamamlamayı nasip etsin inşallah hesapladım 1.5 okuyorum hergün böyle okursam arefeye yetişecek inşallah
Evet evet böyle resimde tam çıkmamış çilekli kivili de vardı sen adını nerden buldun kızAnlatışına göre odur diye tahmin ettim kız
Bu soruyu cevaplamayım canım olur muMaşallah. Kime indiriyorsun hatimi?
Özel değilse?
Burda da var kız alıyoduk ara sıraEvet evet böyle resimde tam çıkmamış çilekli kivili de vardı sen adını nerden buldun kızhiç bilmem adlarını truff dedim geçtim eşime onu nerden uydurduysam
Tabiki deBu soruyu cevaplamayım canım olur mu
Bence yapabilirsin kaç kg verirse L ye düşersin kusura bakma ben pek bilmiyorum böyle şeyleri ondan sordumBen M beden seviyorum da ay L olsam yine iyi hedefim L ye inmek inşallah şu ara az yiyorum bakalım ne olacak
Ben hiç bilmem adlarını bi ekleri çok seviyorum eşim aşırı tatlıcı benim de getiriyor sağolsun ben de hüpletiyorum adı neymiş ne değilmişBurda da var kız alıyoduk ara sırasen yeterki bana böyle şeyleri sor bende tatlıcıyım
Amin canım cümlemizinkini inşallahTabiki de
Allah im niyetinin karşılığını versin inşallah.
5 kilo versem L olurum inşallah az yiyorum şu sıra Ramazan sonrası da spora başlarım inşallah M yi geçtim L ye düşsem yine sevinicem yaBence yapabilirsin kaç kg verirse L ye düşersin kusura bakma ben pek bilmiyorum böyle şeyleri ondan sordum
İnşallah biraz yürüyüşte iyi gelebilir bol su5 kilo versem L olurum inşallah az yiyorum şu sıra Ramazan sonrası da spora başlarım inşallah M yi geçtim L ye düşsem yine sevinicem ya
Bosverrr adı lazım değil yi gitsinnBen hiç bilmem adlarını bi ekleri çok seviyorum eşim aşırı tatlıcı benim de getiriyor sağolsun ben de hüpletiyorum adı neymiş ne değilmiş
Evet ama şu sıra kısıtlı yürüyorum günde 5bin adıma yakın yapıyorum ama şu yasaklar kalksın da inşallah o zaman çıkıcam yürüyüşeİnşallah biraz yürüyüşte iyi gelebilir bol su
İnşallah bizde oğlumla yürüyorduk bana iyi geliyordu oda bitti inşallah herşey yoluna girerEvet ama şu sıra kısıtlı yürüyorum günde 5bin adıma yakın yapıyorum ama şu yasaklar kalksın da inşallah o zaman çıkıcam yürüyüşe
Ben de bayram çikolatası var zor tutuyorum kendimi eşime açıvereyim bir paketi bu akşam dedim yok bayramda dediBosverrr adı lazım değil yi gitsinnBende öyle 2 dido vardı dün kendi hakkımı yedim. Az önce diyorum dido yicekmisin.Durup dururken diyince anlıyo zaten hemen yok yemicem ye sen benim yerime diyo. E iyi mağdem yiyim o zaman
Oy oy maşallahKızlar tüm işlerimi bitirdim
Sabah yemek yaptım balkon yıkayıp dondurucu yerleştirdim wc temizledim . Oğluma kitap okudum yemek yedirdim balkona çıkarttım oyuncak oynattım birlikte 1 saat uyuduk . Kalkınca yoğurt yedirdim yine balkon yine oyun sonra akşam yemeği bulaşık makinası çalıştırıp oğlumu uyuttum . Ütü yaptım kişisel bakım yaptım bulaşık makinası yerleştirdim çay içtim 10 sayfa kitap okudum duş aldım uyumam gerek . Herkese iyi geceleryarın bende su hedefi koymak istiyorum
Kolun için mi kontrole gideceksin ,inşallah iyileşmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?