- 11 Mart 2013
- 33.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.234
- 798
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.461
Şuan 16 aylıkNe kadarlık sizin yavrunuzben de 1 yaşlarında iken zor yapardım ana kucağına koyar mutfağa yanıma getirirdim susardı öyle yapardım
Eşim 5 kg daha al diyorYok sen M ye geçmeye çalış bence en güzel M S de biraz zayıf oluyor
Müge anlıda bir konu var onu takip ediyorum birkaç gündür . Evde hiç tv açılmıyor oğlumun gelişimi için . Ben o uyuduktan sonra tabletten izliyorum istediğim şeyleriKolay gelsin
Gündüz kuşağında hangi programı izliyorsun?
Ama su içmelisin canımİftarda bir bardak limonata içtimbu kadar başka da sıvı niyetine birşey sürmedim ağzıma
CansınızAyy bol bol dua edicem, insallah insallahh
Ben de cok istiyorum ama vucudum toparlansin diye bekliyorum, allahim ne olur isteyen herkese...
Calisiyorsun degil mioyleyse zaten bölüsülmeli babamizin evinden getirmedik ya ev islerini.
Benim esim gece sabaha kadar calisiyor ya bazen, bilgisayar basinda, fiziken belki yorulmuyor ama yine de kiyamiyorum cayini kahvesini bile ayagina götürüyorum.
İşte bizimki o dönemde çok sakin bir bebekti kendini zorlama zaten birşeyler yapayım diye dikkatli ol yavrular iyi olsunlar daŞuan 16 aylıkdoğum yaptım doktor kucağıma verdi o an oğlum bana kafa attı doktor güldü sen yandın dedi . Aynen dediği gibi de oldu yürümüyorken bile odasında bebek koltuğunu ittirip üzerine çıkmıştı oradan da peteğe tırmanmıştı . Onun hiç bir hareketine güvenmiyoruz evde 1 saniye ayrılmıyoruz yanından
Eşim 5 kg daha al diyor
Müge anlıda bir konu var onu takip ediyorum birkaç gündür . Evde hiç tv açılmıyor oğlumun gelişimi için . Ben o uyuduktan sonra tabletten izliyorum istediğim şeyleri
Çalışan kadın olunca haklısın kolay değilCansınızAllah razı olsun.
Ben çalışıyorum evet. Eşime de mecburen kıyıyorum.Ben kıymazsam o bana kıyıyor Ben bekarken yalnız yaşadım. İnanın ev hiç dağılmıyordu. Şimdi evlendim, evin işi hiç bitmiyor.
Beyinsel yorgunluk fiziksel yorgunluktan daha zor evet. Sizinde Allah yardımcınız olsun
Evet Niloya. Eşine Camları sildiren benimHa ha sen hani profil mesajlarında kocaya cam sildirme paylaşan o sen miydinismi tam hatırlamıyorum
Çok hamarat bir eşin var maşallahbenim eşim çorapları çamaşır sepetine atsa yetecek çok da iş beklemiyorum
Amin canım sağolKızzzz Nutella geçmiş olsun.. Allah bir daha düşürmesinhosgeldin...
Bende ne çok severmmmm.Evet zararlı biliyorum ama soğuk lıkır lıkır ne gitti he
CansınızAllah razı olsun.
Ben çalışıyorum evet. Eşime de mecburen kıyıyorum.Ben kıymazsam o bana kıyıyor Ben bekarken yalnız yaşadım. İnanın ev hiç dağılmıyordu. Şimdi evlendim, evin işi hiç bitmiyor.
Beyinsel yorgunluk fiziksel yorgunluktan daha zor evet. Sizinde Allah yardımcınız olsun
Canım istemiyorAma su içmelisin canım
Benim de bu ara eti gongggggBu da benim zayif noktam. Bu gece biter...
Güzel bir gün olmuş bende de mutfakta bi tane tabak varmış komşunun içine 1 paket kahve koydumEvett raporumla geldim.
Bugun hedef koymamistim, sabah liste yapmamistim.
6000 adim zorla attim valla halim yok.
Sabah uyandim ilk is pijamalari cikartmak. Evi havalandirmak, yataklari toplamak.
Orucsuz kesime kahvalti hazirladik, yedirdik topladik bulasiklar falan...
Cilek serbeti yaptim.
Banyo temizlendi
Kisliklar kaldirildi.
Yemek yapilmadi dünden vardi.
Dunku alinanlar yerlestirildi
Cöpler atildi
Markete gidildi, komsularin tabaklari doldurulup verildi.
Isleri yaparken 1 bolum dizi izleyebildim, bu dizi uzun uzun bölümler.
Meal okudum. Gece de türkce mealden ayni kismi okumayi planliyoruz, uzerine konusalim diye ❤
Namazdan muafim
Su 1 lt deyim.
Kumbarama 31.80 attim.
Fena gecmemis :))
Bende oyleyimdir.Canım istemiyorinsan hiç susamaz mı yok ben susamıyorum
Susamasan da biraz zorla kendini çünkü böbrekler için önemli ben de yaz hariç pek içemiyorumCanım istemiyorinsan hiç susamaz mı yok ben susamıyorum
Aslında sağlıklı olan ayran da bu akşam benim için de tercih yine kola olduBende ne çok severmmmm.
Bakma sen bana
Hergun ya gazoz ya fanta ya kola içiyorum bende
Bugün ayran oldu hayret
Ben bir gün boyunca su içmesem bile su içmek aklıma gelmiyorBende oyleyimdir.
MORPortakal beni teşvik etmiş oldu bugün 3.gunumuz...
Rekor kırıyorum bence
Çünkü günde 2 bardak su içerdim biri gece susardim uyanıp içerdim
Biride öyle propolis ,k, D vitamini içerken mecburen...içine damlatiliyor diye.
Dün sadece sahurda 2 bardak içtim. Az önce günün ilk suyunu içtimSusamasan da biraz zorla kendini çünkü böbrekler için önemli ben de yaz hariç pek içemiyorum
Ama ben çalışmıyorum çalışsam neyse zaten işi yoğun çok yoruluyor bir de evde ben yoramam ki canımEvet Niloya. Eşine Camları sildiren benimbugünde balkonu verdim ona. Çekpas vücudunun bir uzvu gibi oldu Sürekli elinde.
Eğittim, İlk geldiğinde çayın şekerini bile benim karıştırmamı bekliyordu
Sizin evde hamarat sensin demek ki. Rahata alıştırmışsın eşini.
Benim de bu ara eti gongggggThai acılı olannn.
Bir yıldır çekirdekti
Gerçi çok zayif noktam var
Sahurda ben de 2 bardak içtim zorla sen kendini sıcaklar var ben de ondan iftarda bu kadar içiyorum normalde hiç alışkanlık edinemedimDün sadece sahurda 2 bardak içtim. Az önce günün ilk suyunu içtimuyuyana kadar içmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?