- 23 Ocak 2016
- 33.073
- 49.393
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.441
Arkadaşımız din öğretmeni ben bildiğim kadarını paylaşırım ama bunun eğitimini almış daha doğru bilgi verir dedim canım ben de öğrenmiş oldumTesekkurlerniloya benim icin sormustu, sagolun ❤
Kolay değil evet tek başına çocukla ilgilenmek benim anane babaanne de yakında ilgileniyorlar sağolsunlar bir de her çocuk bir olmaz kimisi daha hareketlidir benim kızım 4 yaşında daha bu sene başladı yaramazlıklaraYaaa benim oğlan hep aşırı hareketliydi . 5 dk bıraksam mutfakta birşey yapıyor olsam ya içeri gidiyor sessizce koltuğa çıkıyor zıplıyor yanlış şeyler yapıyor. Veya paçama yapışıyor kucağıma alayım ne yapıyorsam elini oda soksun . Elime ne alsam onu istiyor hiç abartmıyorum herşeyde böyle . Diş dönemleri çok zor geçiyor biri bitirip öbürü başlıyor kabus gibi geceleri sürekli uyanıyor emiyor halsiz kalıyorum . Eşim akşam yok mesela iftarı kucağımda çocukla yaptım çünkü kucağa gelip masada ne var ne yok karıştırma derdine düşüyor bi mızırtı halinde çünkü diş çıkarıyor yine
Eşim asker onun görevi için 6 senedir buradayız
Ay çok zayıfmışsın ben evlendiğimde 45 kiloydum xs beden giyiyordum şuan xlSen alsanda birşey olmaz zaten sende zayıfsın
Kızlar ben 92 doğumluyum boyum 1.60olaylar doğduğum zaman başladı 1 yaşındayken 7 kg muşum . Hiç beslenmek istemezmişim . Sonra kendimi bildim bileli hiç karnım açıkmazdı hiç birşeyi zevkle yemezdim canım hiç birşey istemezdi . 42 kg 34 bedenle evlendim. Hamile kalınca karnım acıkmaya başladı . 42 ile hamile kaldım 54 ile doğum yaptım emzirirken de güzel beslendim ama sürekli karnım acıkıyordu . Hala öyle oluyor gerçi emziriyorum hemen ardına acıkıyorum öyle birşeyleri zevkle yemeğe başladım
Evet haklısınKolay değil evet tek başına çocukla ilgilenmek benim anane babaanne de yakında ilgileniyorlar sağolsunlar bir de her çocuk bir olmaz kimisi daha hareketlidir benim kızım 4 yaşında daha bu sene başladı yaramazlıklara3 yaşında iken hiç böyle yaramazlıkları yoktu
Emiyorsa da çocuk daha çok annenin üzerine düşüyor benimki emmemişti ama uykuyu seven bir çocuk değildi öyle böyle geçiyor sağlıklı olsunlar da varsın biz çok çeşit menüler yapmayalım
Ama xs hiç iyi bir beden değilAy çok zayıfmışsın ben evlendiğimde 45 kiloydum xs beden giyiyordum şuan xl
Düğünümüz yaz ayında olacağı için ben de eşimin doğum gününde olsun dedim ikisi aynı gün olduKız nasıl bu kadar denk getirdinhadi evlilik yıldönümünü anladım eşibin doğum gününe. E kızını nasıl tutturrdun
400 ml su içtim 1 bardak kola 1 fincan Nescafe
Ayran sisirir canim ya... olsun daha saat erken.
Ben oructan izne ayrildim
Kola cıssss, zararlı400 ml su içtim 1 bardak kola 1 fincan Nescafe
Ne kadarlık sizin yavrunuzEvet haklısınsağlık olsun da . Hafta sonu eşim nöbetten dönmüştü anneme dedim ki anne önceden neler yapardım pasta börek artık hiç birşey yapmıyorum iyice tembelleştim . Annemde hayır oğlun yüzünden yapamıyorsun dedi . Güllaç yapmaya karar verdim eşim gelmişti 15 dk oğlana baksın hemen yaparım dedim . Eşimde gitti uyudu güllaç ortaya çıkmıştı bir kere başladım yapmaya 1 yaprak ıslattım oğlan yapıştı bana illa kucağıma alacağım ne yaptığıma bakacak . Oyuncak vs verdim yok durmadı onu kucağıma aldım tek elle zorla güllaç yaptım ama aşırı sinirlendim Neden mutfakta uzun zaman geçirmediğimi bir kere daha anladım
Yok sen M ye geçmeye çalış bence en güzel M S de biraz zayıf oluyorAma xs hiç iyi bir beden değilne iyisi s bence şuan aşırı mutluyum aynadaki görüntümden
Kolay gelsinYemeği yedim hemen masayı kaldırıp bulaşık makinası çalıştırdım oğlumu yatırdım . Gidip onun oyun odasını toplayıp ütü yapacağım sonra bulaşık makinası boşaltıp kişisel bakım yapıp çay koyacağım artık uzanıp dinlemek istiyorum. Birde gündüz kuşağında izleyemediğim birkaç şeye bakacağım bu arada
Evet zararlı biliyorum ama soğuk lıkır lıkır ne gitti heKola cıssss, zararlı
İftarda bir bardak limonata içtim400 ml su içtim 1 bardak kola 1 fincan Nescafe
İnşAllah Allah sana ve isteyen herkese sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsinHamilelik testiGeyikliGece inşAllah sizde benim için dua edin.
eşim ev işine alıştı sağolsun.tek başıma bitiremiyorum ben
Amin canımİnşAllah Allah sana ve isteyen herkese sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsin
Ha ha sen hani profil mesajlarında kocaya cam sildirme paylaşan o sen miydinÇok sevindimİftarda da tribini at ama yatağa küs girmeyin
numaracı niloya. Ana yemeği eşin getiriyormuş, misssen başlığın sahibi olarak en çalışkanımız olmalısın afiyet olsun
Bugün transfer öncesi aşırı iş tuttum ben
süpürge açtım, vileda yaptım, toz aldım. Eşime de balkonu yıkattım(Damat geldiğin ev kaderindir. )
Test sonucum çıkana kadar 10 gün yatıcam
Kola cıssss, zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?