- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.301
Hem maddi hem manevi her yönden çok iyiyim yaaa en önemlisi abi bebekle iletişimimiz arttı o kocaman oldu herşey çok daha kolay oldu o yüzden de mutluyumbende seni iyi gördüm sevindim .
İnşallahOhhh masallah.
Hele bi 3-4 yasina gelsin en yakin arkadasin olucak, insallah pandemi de bitecek o zamana. Birlikte gezmeler kahve icmeler tatiller :))
Evet çok hoşuma gitti valla
senin kolun kırık benim kırık olsa parça parça bile yapmam
hadi ya o kadarmı. Bende de vAr inat falan ama o kadar değil kimsenin merkezinde olmak istemem mesela. Aksine herkesle mesafeli olmak isterim
Aaaa ben sinir olurum böyle şeylere sanane be sevgilimmisin kocammısın derim direkMesela yeni bi arkadasim olsun. Bu boga arkadasim hemen der ki, niye, neden gerek var, nerden arkadasin, bana sordun mu, benim arkadasligim yetmedi mi
Sevdikleri kisiyle kafayi bozuyorlar ve karsi tarafa iskence olabiliyorlar.
Ama mesela silerse de tam siler. Bi kere küsmüstü 2.5 sene konusmadicok radikal her seyi.
Boğa burcu erkeği öyle ama boğa burcu kadınının özelliklerine bak öyle değilÇok güzel olmuşş
Eee sen yokken napayım sündükledim sündüklemeye bahane arayan bensağolasın
Ama dün baya bi evi kırkladım temizlik yaptım. Şimdi kadir gecesi için dualarım birikti cumartesine kadR onları okucam hep. Verimim bu
Cumartesi bizde de kıyametler koptu
Uyandım uyandım. Oda eşimin akrabası aradı annesi bana patik örmüşte. Geçerken bırakayım diyeuyuyomusun dedi. Kadın demiştim saat 11 geline bak
Bu şeyi bende söyliyim uygulamayızda maksat göz korkutmak olsun
Boğa burcu neymişki kız bende boğayım
Hayırlı günler Melisimhayırlı günleerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canım hoşbuldum siz bana bakmayın yazışın
Merhaba tabii ki gelebilirsin Hoşgeldin
Ayy cumartesi orucluydum o tutmuyodu kahvaltısını hazırladım yine. Sonrasında yapacağı tek şey tabakla bardağı alıp makineye koymak koymamış geldiler bana. Kızdım bi yardımın dokunmuyo falan diye söylendim. Neyse bu çıktı evden. Mesaj atmış köye gidiyorum diye. Yasağa rağmen? Sebepte neymiş. Arkadaşının telefonu çok dolmuş. Bilgisayarı götürmüş ona telefonunu boşaltsın diye. Açtım ağzımu yumdum gözümüBoğa burcu erkeği öyle ama boğa burcu kadınının özelliklerine bak öyle değil
Siz niye kavga ettiniz
Aman boşver kim ne nerse desin uyu gitsin ben de kız uyurken azcık daha uyumuşum
Dün kırklamışsın ellerine sağlık ben de yatak odasını kırkladım dün
Aynen öyle canım bizimYay özgürlügüne duskundur. Boga daha tutucu oluyor.
Boga ve yay zormus, ama ask üstesinden gelmistir. Allah agzinizin tadini bozmasin.
Merhaba teşekkür ediyorum hoşbuldukMerhaba tabii ki gelebilirsin Hoşgeldin
Evet değişikmiş baya özelliklerBoğa burcu erkeği öyle ama boğa burcu kadınının özelliklerine bak öyle değil
Siz niye kavga ettiniz
Aman boşver kim ne nerse desin uyu gitsin ben de kız uyurken azcık daha uyumuşum
Dün kırklamışsın ellerine sağlık ben de yatak odasını kırkladım dün
Kız makinaya koymadı diye mi oldu bunlarAyy cumartesi orucluydum o tutmuyodu kahvaltısını hazırladım yine. Sonrasında yapacağı tek şey tabakla bardağı alıp makineye koymak koymamış geldiler bana. Kızdım bi yardımın dokunmuyo falan diye söylendim. Neyse bu çıktı evden. Mesaj atmış köye gidiyorum diye. Yasağa rağmen? Sebepte neymiş. Arkadaşının telefonu çok dolmuş. Bilgisayarı götürmüş ona telefonunu boşaltsın diye. Açtım ağzımu yumdum gözümü
HoşbuldumMerhaba teşekkür ediyorum hoşbulduksende hoşgeldin
Sağol canımEvet değişikmiş baya özellikler
Öyle canım zaten eskiden di o aman yalnış anlamasınlar diye ilk evliyken diye artık takmıyorum
seninde ellerine sağlık baya çalışmuşsın
Covid topiğin yüzünden mi ban yedinHoşbuldum
Covid topiğin yüzünden mi ban yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?