- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.261
GeyikliGece sen güne plan yaparak başlıyorsun canım güzel ama ben onu uygulayamıyorum yani liste yapıp onların hepsini yapıcam diyemiyorum çünkü bazen gevşekliğim tutuyor ben de canım o an ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum ilham gelince oluyor yani
Ben bir gün o kadar yoruldum ve sinirlendim kiYok ona kızınca saçlarımdan ne istiyorum anlamıyorum ki bu sefer yine yapacak oldum dedim sakın dur
Boğa burcu yazdığını okuduğum anda tamam bildim dedim canım benim eşim de boğa burcu ama o ilk halleri yok baya esnediIyi biri aslinda. Cok da seviyorum. Bana karsi bir kotulugu yok ama kirmizi cizgileri var bazi konularda ve asla aşmak mümkün degil.
Burcu boğa, yükseleni akrep. Tipik boğa ve akrep iste.
Hassasiyetlerine saygi duyuyorum ve sorun yasamiyoruz ❤
Ben cok uyum saglayan, nereye ceksen gelen ve kolay adapte olan bi insanim, zorlamiyorum, cabalamiyorum yapimda yok. O da tam tersi. Kendi kurallari, kendi dogrularibaska bisey teklif bile edemezsin.
Akreeeppp :)) yukselenin ne? Bence sende azcik yengeclik de var.
Ben ikizler, yukselenim de ikizler.
Ne sancısı acaba canım karnın mı geçen de yazmışsın gaz ağrısı olabilir mi ya da idrar yolu iltihabıBen de hedef koyuyorum ama hepsini yapmiyorum ki
Mesela dün banyo temizlencekti yapmadim ahahha
100 sayfa kitap yaziyorum gelip aksam 70de kaldim yaziyorum
Tesvik icin guzel oluyor ben diger turlu yapmam.
Sen diger turlu de yapabiliyorsun hic zorlama o yüzden.
Bugun cok sancim var yine. Sahurdan sonra kopekleri gezdirdik 6 gibi yattim sadece 2 uyuyabildimpek bisey yapamam bugun
Benim eşim sinirlenince öyle işte bazen ben geri duruyorum bazen o geri duruyorBen bir gün o kadar yoruldum ve sinirlendim ki
Bak adam dedim.
İçimden geçen düşünceyi seninle paylaşıcam ama korkma dedim.
Merakla ne dedi.
Başım o kadar zonkluyor ki sinirden kafamı duvara vurasım geliyor ya da kapıyı ellerimle vurarak parcalayasim tüm camları yere indiresim geliyor.
Heme bazen senden destek beklerken köstek oluyorsun ya en çok o zaman böyle düşünüyorum dedim.
Adam bir geri durdu.
Bu da kim der gibi baktı.
Sonra bak eğer gerçekten
Bu dediklerini eyleme geçirmek istersen bana haber ver seni durdurayim engel olayım diyor
Not : (sadece okuyun düşünmekten uzak durun.)
Allah korusun ben de eyleme geçsin istemem .
Çocuklarıma kötü bir profil olusturmaktan korkarım.
Ne sancısı acaba canım karnın mı geçen de yazmışsın gaz ağrısı olabilir mi ya da idrar yolu iltihabı
Mutfağımın o günkü rezilligini ve dağınık bırakıp yattığımı yazacaktim. Yazmamış mıyım?
Boğa burcu yazdığını okuduğum anda tamam bildim dedim canım benim eşim de boğa burcu ama o ilk halleri yok baya esnedi
Benim eşim sinirlenince öyle işte bazen ben geri duruyorum bazen o geri duruyor
UyuyakalmışsınMutfağımın o günkü rezilligini ve dağınık bırakıp yattığımı yazacaktim. Yazmamış mıyım?
Ama çok kısa sürüyor bu düşüncem. Aslında kimin kulağıma bunlari fisildadigini bildiğim için çok da umursamıyorum. Düşmandan dostluk beklenir mi ?Benim eşim sinirlenince öyle işte bazen ben geri duruyorum bazen o geri duruyor
Tamam ondandır o zaman bi kadın doğumcuya gitsen iyi olur amaRegl olamiyorum ondan
Allah korusun bir daha yaşama inşallahBu yastan sonra degismez benimkicok umudum yok.
Allaha sukur idare ediyoruz, onun hassasiyetlerini taciz etmedigim surece cok cok iyi bir insan. Dokunmayacaksin o noktalarabu yastan sonra degismez, zor. Bile bile kabul ettim. Allah basimdan eksik etmesin ❤
Bir kere büyük bir aci yasadim esimi kaybettim, ikinciyi kaldiramam.
Benim yapimda yok sinirlenmek ya.
Burdan kurtariyorum.
Kedileri yiyyelimCoook tesekkur ederim canim arkadasim.
Ben sebep oldugum icin, sen gerceklestirdigin icin, burdaki arkadaslarimiz da eslik ettigi icin allah bu hayrini hepimiz adina kabul etsin insallah. Kedişler mutlu, tok, saglikli olsun ❤
i p e k
@Mimariye
clara
@Zerre
@zorunlunick
Hoşbuldum canımHos geldin Niloya
Evlendin mi mor hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsınYok canim
Esim kesin bi sekilde istemiyor
Ben de mutlu ve huzurluyum evimde❤
Daha çokmuş ya neyse sağlığına kavus da bu gunler de gecer elbet
Allah korusun canım ben de eşimle kavga edince öyle oluyorum gemileri yakıyorum
Boğa burcu yazdığını okuduğum anda tamam bildim dedim canım benim eşim de boğa burcu ama o ilk halleri yok baya esnedi
Tamam ondandır o zaman bi kadın doğumcuya gitsen iyi olur ama
Allah korusun bir daha yaşama inşallah
Benim de yapımda pek yok sinirlenmek ama bazen yeter daaa diyorum
Kedileri yiyyelim
Evlendin mi mor hayırlı olsun allah bir yastıkta kocatsın
İyiyim canım evet büyüdü 16 aylık şuanTesekkurler kuzucugum❤ aminn, sen nasilsin abi bebek buyumustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?