- 23 Ocak 2016
- 33.077
- 49.393
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #10.241
Ha ha ha yok yok barıştık sonra çok şükürNiloyatospikk her sey cok guzel.
Ama esle kavga edildi maddene bayildim.
Saka bir yana ciddi bir sey yok insallah
Gayet verimli gecirmissin bu arada. Maasallah.
Ben de cilt bakimi yapmaliyim. Evde yapmaya hic alisamadim genel olarak sorunlu bi cildim yok, 3 ayda bir bakima gidiyordum kendim de temizlemeye özen gösteriyordum cok iyi oluyordu. Ahh pandemi ah...
Saclar geldi popoma. Kestirmeye bile gidemedim
Ama haketti ne yapayımYa süpersin NiloyaGünlük rutininin içine eşle kavga edildi, iftarda eşe eşlik edilmedi yazmışsın
Sen bu avatarındaki çocuk gibi masum kalmışsın
Hoşgeldin
Ya sanki ruh ikizimsin.Ha ha ha yok yok barıştık sonra çok şükür
Aa saçların baya uzamış ben de yine belime kadar uzatmak niyetim daha önce öyleydi oraya yakındı eşime kızmıştım kavga etmiştik zaten kavga edince saçlardan ne istiyorsambana bak bana deyip makası alıp kesmiştim önünde ağzı açık kalmıştı
Bizimki de ıslatıyor çaktırmadan göz ucuyla da bize bakıyorBizim evde öyle bir parti var her gün illa yapılacak.
Dun kucuk çekirge mutfak halimi sulamis.
Bir de hiç sıkılma utanma da yok
Ben yaptım diyor gülerek
Sen benden çok hareketlisin 3 çocukla maşallahın var ben sündüğüm birazYa sanki ruh ikizimsin.
Bazen masumluğun zirvesi bazen çılgınlığın nirvanasi
Ha ha ha yok yok barıştık sonra çok şükür
Aa saçların baya uzamış ben de yine belime kadar uzatmak niyetim daha önce öyleydi oraya yakındı eşime kızmıştım kavga etmiştik zaten kavga edince saçlardan ne istiyorsambana bak bana deyip makası alıp kesmiştim önünde ağzı açık kalmıştı
Burca pek inanmam ama merak ettim akrep burcu musun?Sen benden çok hareketlisin 3 çocukla maşallahın var ben sündüğüm biraz
Ama diğer özelliklerimiz benziyor olabilir
Kolundan alçı daha çıkmadı mı?Ben de cesaret etsem kesecegim. Kocayla bozuşsam gelir mi cesaret ahahaha
Ay sakasi bile kötü allah korusun, benim adamin tersi ters evlerden ırak
Boyum uzun. 178im yani popoma kadar sac bayaaa uzun bir sac oluyor ve parlakligi gitti, uclar hep kirik. Baya sürünüyor suan saclarim ve tek kolla yikamasi taramasi acayip zor.
Pandemi hafiflese bi toparlattirip keratine ihtiyacim var.
Ama bu sartlarda asla gitmem.
Buyuk bir sorununuz olmamasina sevindim ❤
Kolundan alçı daha çıkmadı mı?
Benim adam bozuşsak evlerden ırak yazmışsın ya buna müsaade etme canım kendini ezdirme sen güçlü ol çekimser olursan ellerinden geleni ardına koymazlarBen de cesaret etsem kesecegim. Kocayla bozuşsam gelir mi cesaret ahahaha
Ay sakasi bile kötü allah korusun, benim adamin tersi ters evlerden ırak
Boyum uzun. 178im yani popoma kadar sac bayaaa uzun bir sac oluyor ve parlakligi gitti, uclar hep kirik. Baya sürünüyor suan saclarim ve tek kolla yikamasi taramasi acayip zor.
Pandemi hafiflese bi toparlattirip keratine ihtiyacim var.
Ama bu sartlarda asla gitmem.
Buyuk bir sorununuz olmamasina sevindim ❤
Burçlara inanırım ben Yay burcuyum çoğu özelliğini taşıyorumBurca pek inanmam ama merak ettim akrep burcu musun?
Daha çokmuş ya neyse sağlığına kavus da bu gunler de gecer elbetYok kuzum.
Ortalama 5 hafta kalir duruma göre karar verilecek demisti doktor.
18 nisandan 5 hafta iste daha var
Ben akrepim olunca en iyisi damarıma basılınca en kötüsü oluyorum kendimden korkuyorumBurçlara inanırım ben Yay burcuyum çoğu özelliğini taşıyorum
Allah korusun canım ben de eşimle kavga edince öyle oluyorum gemileri yakıyorumBen akrepim olunca en iyisi damarıma basılınca en kötüsü oluyorum kendimden korkuyorum
Sinirli zamanlarımda öyle bir imkanım olsa kendimi bırakıp kacicam o kadar tırsıyorum yani
Ayni çılgın kafalarAllah korusun canım ben de eşimle kavga edince öyle oluyorum gemileri yakıyorum
Yok ona kızınca saçlarımdan ne istiyorum anlamıyorum ki bu sefer yine yapacak oldum dedim sakın durAyni çılgın kafalar
Benim adam bozuşsak evlerden ırak yazmışsın ya buna müsaade etme canım kendini ezdirme sen güçlü ol çekimser olursan ellerinden geleni ardına koymazlar
Ben akrepim olunca en iyisi damarıma basılınca en kötüsü oluyorum kendimden korkuyorum
Sinirli zamanlarımda öyle bir imkanım olsa kendimi bırakıp kacicam o kadar tırsıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?