- 23 Ekim 2018
- 15.448
- 35.239
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.881
Sütlü tatlıya bayılırım ama süt içemem ben de. Küçükken çok içmişim bıkmışım sanırımEsin içer. Küçükken de içerdi. Uyurken biberonuyla sütünü içer uyurdu. Şimdi bide bu çıktı. Neyseki zararı yok. Ezgi biberon da kullanmıyor evde olduğumdan. Biberona alışması da yine uyku açısından iyi olurdu ama neyse bir bardak sütünü içer yatar diye umut ediyorum
Peynir yoğurt tereyağ yumurta tüketiriz bol bol. Eşim de büyük kız da içer süt ben hiç aramam. Ama sütlü tatlıya bayılırım
Ben de sütten tiksinmişim canım sütle ilgili herşeyi yerim ama süt içemem içim almıyor küçükken çok içmişim kızım da yarın öbür gün öyle olmaz inşallah o da çok içiyorSütlü tatlıya bayılırım ama süt içemem ben de. Küçükken çok içmişim bıkmışım sanırım
İnşallah öyle olmaz, ben bebekken çok içmişim çocukken bile içmezdimBen de sütten tiksinmişim canım sütle ilgili herşeyi yerim ama süt içemem içim almıyor küçükken çok içmişim kızım da yarın öbür gün öyle olmaz inşallah o da çok içiyor
Nerde yağıyorsa burda dolu yağdı az az kara döndü kuzu.Ankara'daki kızlar kardan hiç bahsetmiyorsunuz TV de Ankarada lapa lapa kar var gösteriyor
Kız TV de haberlerde gördüm öyle az buz kar da değildi muhabir elini kara bile soktu ölçtüNerde yağıyorsa burda dolu yağdı az az kara döndü kuzu.
Afiyet olsunGalata kule manzarasında kahve içiyorum
Sen yeni kek yeAfiyet olsunben de çay içip kek yiyorum
Vay vay vayyyy hanıma bak heleDBiz de acıktık hamur kızarttım yedik
Su doğru dürüst içmiyorum ben de şu sıra çamaşır dışında diğerlerini ben de yapayım inşallah çamaşır yeni bittiSayfayı amacı için kullanacağım şimdi. Hazır olun
Yarın yapılacaklar:
-Lavabo/WC yıka.
-salonu/mutfağı süpür.
-çamaşır katla/yerleştir.
-yürüyüş yap.
-2 lt su iç.
-kitap oku.
Bravooo sanaaa:)) ben gene acıktım yaa..Vay vay vayyyy hanıma bak helediyetteyim canım bozmadım
Ben de biraz açım aslında akşam Nescafe içtim o biraz bastırdı çok accık da pasta yedim kıyısındanBravooo sanaaa:)) ben gene acıktım yaa..
Gece yatmadan önce yoğurt yatağında kekik pul biber yiyorlarmış. Gerçi sen benden daha iyi bilirsin de.:)Su doğru dürüst içmiyorum ben de şu sıra çamaşır dışında diğerlerini ben de yapayım inşallah çamaşır yeni bitti
Allahtan bozmamışsın. Kendini işe ver bari aklına gelmesinBen de biraz açım aslında akşam Nescafe içtim o biraz bastırdı çok accık da pasta yedim kıyısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?