• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
🎈Günaydın🎈
Yeni bir güne daha uyandık çok şükür kocamı balığa uğurladım yattım 😁bir gün gidiyor bir gün gitmiyor 😁tutunca rahatlıyor adam 😁nasıl bir hobidir anlamadım gitti evde de balık videoları izliyor Yarabbim

Doymuyor taşın tepesinde oturmaktan :KK70: çok sever kediyi ya zaten yanaşmış bir pisicik:KK70:

Eklentiler

• IMG-20210106-WA0000.jpg
    IMG-20210106-WA0000.jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20210106-WA0001.jpg
    IMG-20210106-WA0001.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 27
Bugün iş buldum kendime bunları almaya gidiyorum 😬akşam biraz baktım ilanlara yakınımda gideyim de aliyim bari 😁

Eklentiler

• Screenshot_20210106_114455.jpg
    Screenshot_20210106_114455.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 29
Bugün iş buldum kendime bunları almaya gidiyorum 😬akşam biraz baktım ilanlara yakınımda gideyim de aliyim bari 😁
Bunlar ne kavanoz mu canım?
Hadi kolay gelsin..

Biz de 11e kadar uyumuşuz.
Adet oldum dün. Çarşafa geçmiş gece. Onları değiştiriyim bu manayla güç bulursamm. Öğlen akşam da Allah ne verdiyse yeriz inşallah🙃

Bunlar ne kavanoz mu canım?
Hadi kolay gelsin..

Biz de 11e kadar uyumuşuz.
Adet oldum dün. Çarşafa geçmiş gece. Onları değiştiriyim bu manayla güç bulursamm. Öğlen akşam da Allah ne verdiyse yeriz inşallah🙃
Evet canım kavanoz gidince görücem bakalım daha çıkamadım evden evi süpürdüm mutfağı topla derken öğlen oldu
Uzun ped kullanmıyor musun canım ben ilk günler uzun kullanıyorum aşırı geliyor çünkü o zaman geçmiyor

Kedi de ne asil ya. Ama ortakçı anlaşılan ondan yanaşıyor. Tuttuğu balıkları yemese bari😂
Benim herife sündük kedi gelir mi kendi gibi asil 😂sorma :KK48: onun başında bi tane sündük var 😂
Tüy bırakır diye çok kıllanır tam da insanını bulmuş yanaşacak ben olsam orda bi yumalar kucağıma alırdım 🥰geçen annemlerin kediyi getirdim inadına ona gidiyor oturdu bi güzel kucağına 😂

Bir tane yaramazın yaptıklarını bırakıyorum buraya çaktırmadan çizmiş 😁

Eklentiler

• IMG_20210106_124026.jpg
    IMG_20210106_124026.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210106_124017.jpg
    IMG_20210106_124017.jpg
    209,8 KB · Görüntüleme: 31
Evet canım kavanoz gidince görücem bakalım daha çıkamadım evden evi süpürdüm mutfağı topla derken öğlen oldu
Uzun ped kullanmıyor musun canım ben ilk günler uzun kullanıyorum aşırı geliyor çünkü o zaman geçmiyor
Kullanmam mı hem uzun hem kısayı da takarım ama nasıl akıyor sen düşün 🙃

Ankete katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum demek ki insanların büyük bir çoğunluğu işlerini arada sırada aksatıyormuş ama aksatmayan ve 16 kişi oy kullanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. :sampiyon: Daim olmasını dilerim. Ayrıca oylamanın Bursamın plakası 16 ile bitmiş olması da çok güzel 😁
🌟Özlü bir söz: Kusurlarla dolu bir varlık olan insanı başarıya götüren şey; eksikliklerinin farkına varması ve kendini geliştirmesidir.

⭐Buraya bir gün içinde verimli geçirmek adına neler yaptığımı yazacağım. Bazen işlerimi yapmak adına oldukça saldığım zamanlar oluyor. Belki yazarsam daha verimli olur diye düşündüm.

⭐Örnek verecek olursam sabahları kalkmakta zorlanıyorum. Önceden günlük rutinlerim arasında kitap okumak varken şu günlerde ayda 1 kitap bile bitirmediğımi söyleyebilirim. Günlük yürüyüşüm yahut sporumu yapmıyorum buna koronanın da etkisi oldu. Yakınlarımızdaki aktivite yapabileceğimiz alanlar kapanınca bir müddet ara verince yeniden başlamak zor oldu. Sağlık açısından her gün yürüyüş veya 15 dk egzersiz yapmayı hedefliyorum. Günlük evin temizliği, cilt bakımı gibi sorumlulukları alışkanlık haline getirmek istiyorum. Önceden bal dök yala olan evim şimdi bir mobilyanın tozunu almak bile öylesine zor geliyor ki... Cildim için sabun reyonlarından ayrılmak istemeyen ben şimdilerde gece yatmadan evvel yüzümü temizlemek dahi zor geliyor. Ee nereye kadar böyle sündüklük hadi o zaman kusurumuzun farkına vardığımıza göre hareket zamanı...

⭐Birbirimizi motive etmek adına isteyen arkadaşlar gelebilir. Umarım yazarak yapmak istediklerimi alışkanlık haline getirebilirim.
işlerimi aksattığım zaman ne kadar stres oluyosam planlı şekilde işlerimi hallettiğimde de okadar huzurlu oluyorum planlı çalışmanın baya çook faydası oldu mutlaka bi yere yapılıcakları yazıp yaptıkça tik atın kızlar beni çok rahatlatıyo öyle yapmak😍

işlerimi aksattığım zaman ne kadar stres oluyosam planlı şekilde işlerimi hallettiğimde de okadar huzurlu oluyorum planlı çalışmanın baya çook faydası oldu mutlaka bi yere yapılıcakları yazıp yaptıkça tik atın kızlar beni çok rahatlatıyo öyle yapmak😍
Bu topiği açtıktan sonra pek sündüklük kalmadı :KK48: her gün hamur işi yapar oldum 😂

Aynı semtte 2 kişiye söz verdim buluştum ikisi de geldi aynı yere komşu çıktılar aa sen ne arıyorsun burda o da ona sen napıyorsun burda :KK70: paraları aldılar benden diyorlar yeni Bim açılmış şuraya hadi oraya gidelim dediler 😁bi muhabbet çeneye tutuştuk yolun ortasında kadın değil miyiz hepimiz aynı :KK70:

Back