- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Kuzum ben ateş ölçme yönteminide yapıyordum çatlamanın 5. Günü ateşimde bir düşüş oldu ve onun yerleşme düşüşü olacağını düşündüm ama emin değildim tabiki de. İğneden beri kasık ağrısı ve bel ağrısıda yaşadığım için gebelikten mi yoksa iğne etkisindenmi olduğunu ayırt edemiyordum. Çatlatma iğnesini yaptığım 5. Günden beri gebelik testi yapmaya başladım. (Evde 20 adet testim vardıKız gerçekten mi detay ver en son silik çıkmıştı sanki kaçıncı günde öğrendin belirtilerini paylaşabilirsin artık demekay çok sevindim yaaaa
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKuzum ben ateş ölçme yönteminide yapıyordum çatlamanın 5. Günü ateşimde bir düşüş oldu ve onun yerleşme düşüşü olacağını düşündüm ama emin değildim tabiki de. İğneden beri kasık ağrısı ve bel ağrısıda yaşadığım için gebelikten mi yoksa iğne etkisindenmi olduğunu ayırt edemiyordum. Çatlatma iğnesini yaptığım 5. Günden beri gebelik testi yapmaya başladım. (Evde 20 adet testim vardı) iğnenin 9. Günü çizgi zorla gözüküyordu etkisi geçti yani. 10. Günü artık hiç çizgi göremem diye düşünerek test yaptım ama çizgim koyulaşmıştı yinede emin olamadım belki 9. Günkü testim yanlıştır diye. 11. Gün tekrar test yaptım ve daha koyu oldu kan verdim değerim 20 çıktı ama yinede hala emin olamıyordum çünkü iğne dahil 10. Günde öğrenmiş olurdum buda çok erken gibi geliyordu. Bugün tekrar kan verdim ve sonucum 87 çıktı şükürler olsun iğnenin 13. günü bugün. Fikir olması için testlerimide atayım size. Umarım rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder kulaklarınız hemencecik dolar inşallah
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Tamamen prototip net bir örnek testlerin mükemmel hepimize nasip olsunKuzum ben ateş ölçme yönteminide yapıyordum çatlamanın 5. Günü ateşimde bir düşüş oldu ve onun yerleşme düşüşü olacağını düşündüm ama emin değildim tabiki de. İğneden beri kasık ağrısı ve bel ağrısıda yaşadığım için gebelikten mi yoksa iğne etkisindenmi olduğunu ayırt edemiyordum. Çatlatma iğnesini yaptığım 5. Günden beri gebelik testi yapmaya başladım. (Evde 20 adet testim vardı) iğnenin 9. Günü çizgi zorla gözüküyordu etkisi geçti yani. 10. Günü artık hiç çizgi göremem diye düşünerek test yaptım ama çizgim koyulaşmıştı yinede emin olamadım belki 9. Günkü testim yanlıştır diye. 11. Gün tekrar test yaptım ve daha koyu oldu kan verdim değerim 20 çıktı ama yinede hala emin olamıyordum çünkü iğne dahil 10. Günde öğrenmiş olurdum buda çok erken gibi geliyordu. Bugün tekrar kan verdim ve sonucum 87 çıktı şükürler olsun iğnenin 13. günü bugün. Fikir olması için testlerimide atayım size. Umarım rabbim en kısa zamanda hepinize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder kulaklarınız hemencecik dolar inşallah
İyikide erkenden test yapmaya başlamışım canımTamamen prototip net bir örnek testlerin mükemmel hepimize nasip olsun
Hiç korkulacak birşey yok eğer İstanbul’da oturuyorsanız Kadıköy sonomedi öneririm. Hiç bir acı vs olmadı sadece genel olarak alttan muayene gibi insan bi tedirgin oluyor birşey yapıldığını hissettikçe ama sıfır acı son teknolojik aletlerle yapılıyor bende çok korkmuştum ama girişte böyle her çıkan yorum yazmış deftere beklerken onları okudum rahatladım herkes acımadı yazmış hatta bende yazdım deftere çok okumuştum burdan ağrı acı vs oldu diye ama sonomed bu işte çok iyi araştırın bir okuyun sizde içiniz rahatlarAy rahim filminden korkuyorum ya. İnşallah ihtiyaç olmaz kuzum. Yoksa ben de çektiricem bu gidişle. Aşılama bile zor geldi bana bi de öyle film işleri beni baya korkutuyor
Gözün aydınnn cnmm çok sevindim hayırlı olsun inş sağlıklaİyikide erkenden test yapmaya başlamışım canımen azından çabucak farkına varmış oldum. Bu arada Amin hepinize nasip olsun inşallah
Progestab çoğu doktor veriyor sanırım benimki söylemedi acaba unuttunuz diye sordum özellikle başka yapmam gereken birşey varmı diye oda yok regli olursan gel yine konuşuruz program yaparız yine dedi olmazsanda test verirsin bakarız dedi sadeceKızlar ben progestan kullanıyorum doktorum verdi gebelik olursa diye ama sabah bir akşam iki doz ve aşırı baş donmesi yapıyor 3 gündür böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Yan etkilerine baktınmı cnmKızlar ben progestan kullanıyorum doktorum verdi gebelik olursa diye ama sabah bir akşam iki doz ve aşırı baş donmesi yapıyor 3 gündür böyle birşey yaşayan var mı aranızda
Yaa ne güzelmişHiç korkulacak birşey yok eğer İstanbul’da oturuyorsanız Kadıköy sonomedi öneririm. Hiç bir acı vs olmadı sadece genel olarak alttan muayene gibi insan bi tedirgin oluyor birşey yapıldığını hissettikçe ama sıfır acı son teknolojik aletlerle yapılıyor bende çok korkmuştum ama girişte böyle her çıkan yorum yazmış deftere beklerken onları okudum rahatladım herkes acımadı yazmış hatta bende yazdım deftere çok okumuştum burdan ağrı acı vs oldu diye ama sonomed bu işte çok iyi araştırın bir okuyun sizde içiniz rahatlar
Bugün yarın görmen lazım canım. Ama inşallah görmezsin canım.Kizlar catlatma ignesi 15 gun sonra benim negatif ne zaman adet gorurum
Dun sabah kaset test yaptim cok hafif silik cikti ama ben inanmiyorum adet belirtisi de yasamiyorum karisigimBugün yarın görmen lazım canım. Ama inşallah görmezsin canım.
Yarın sabah bidaha yapDun sabah kaset test yaptim cok hafif silik cikti ama ben inanmiyorum adet belirtisi de yasamiyorum karisigim
Yok gibi hissediyorum artik test almak dahi istemiyorumYarın sabah bidaha yap
Sen neler yaptın canımYarın sabah bidaha yap
Canım ama kasette silik çok az hata verir bence koyulaşmaya bakabilirsin ya da bikaç gün bekleYok gibi hissediyorum artik test almak dahi istemiyorum(
Yani yumurtlamadan beri göğüs ucu şişti ve acıyor, yumurtalıklarda doluluk var ve akıntım hala kesilmedi. Yani diğer belirtileri genelde yaşıyabiliyorum çok dikkatimi çekmedi hep var mı yok mu ama resmen göğüs ucu değişti biraz o kafamı kurcalıyor. Takipteyim bakayım 4 gün oldu daha yumurtlayalı. Ne zaman adet olmam lazım ne zaman teste başlasam onu düşünüyorum. Sen nasılsın bakem regl devam mıSen neler yaptın canım
Hamilelik döneminde yani döllenmeden hemen sonra ilk değişen yer Göğüsler oluyor eğer değişim görüyorsan bence dikkat et biraz kendine bakalım yumurtlamadan üstüne 14 gün say zaten gününü biliyorsun ya daha rahat olur 14 15 gün geçince test yaparsın. Benim 4. Gün bugün bitti yani bende şaşırdım leke geliyor sadeceYani yumurtlamadan beri göğüs ucu şişti ve acıyor, yumurtalıklarda doluluk var ve akıntım hala kesilmedi. Yani diğer belirtileri genelde yaşıyabiliyorum çok dikkatimi çekmedi hep var mı yok mu ama resmen göğüs ucu değişti biraz o kafamı kurcalıyor. Takipteyim bakayım 4 gün oldu daha yumurtlayalı. Ne zaman adet olmam lazım ne zaman teste başlasam onu düşünüyorum. Sen nasılsın bakem regl devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?